46

анонимен

преди 1 година

управлават хора с монго ниска лична хигиена

45

Грипчо

преди 1 година

Проблемите не са само в центъра на София! На 80 метра от община Подуене няколко човека от години паркират в градинката/ на гърба на 18 поликлиника/, друг докарва счупени коли без капаци и врати, престояват по няколко месеца в същата градинка и никой от общината не вижда този проблем! И към ме-кащите, че-кащите и о-кащите-- щом в София ви е ,,смешно и грозно"......ами стойте си в хубавата провинция, че от вашите коли/ СО, РВ ,К , В и др/ няма къде аз да паркирам!

44

Debo

преди 1 година

Откакто ГЕРБ поеха управлението на столицата всичко се превърна в един бардак, такава мизерия има само в държави от четвъртия свят.Напълно африкански модел-разбити тротоари,нашарени сгради, ***,също така етноса се настани за постоянно в центъра визирам до съдебната палата

43

Анонимен

преди 1 година

Е вие май не живеете в България, а??

42

Само София?

преди 1 година

цялата държава изглежда все едно е бомбандирана. С едно излизане си разбиваш обувките. Срамота!

41

Анонимен

преди 1 година

До ЛудКакво значение има дали е ремонт на паркинг или не е? Фактът е, че има необезопасена дупка и някой може да си загуби крака в нея. Закон сигурно има, ама той си е "врата у поле".

40

Да не коментирам, не

преди 1 година

Бясна съм на статията и на коментиращите! Защо!? Защото: 1. В София е направено много, естествено не достатъчно, Това е и поради причината, че в София, за разлика от останалите социалистически страни, метрото започна да се строи през 1985-6 г. при това с темп на костенурка. 2. Ако не се отделяха пари за строеж на линиите на метрото щеше да има много повече пари. 3. В повечето райони на София, при това някои и втори мандат районните кметове са от т.нар. партии на промяната!

39

Кой има интерес

преди 1 година

Сгази София са пуснали поредната оплюваща статия. Проблеми в града винаги ще има. Въпросът е кой какво е направил за София ? Бориса Бонева да обясни какво точно полезно сътвори за столицата ? Освен че беше инициатор на забраната за нормални автомобили в центъра, пробутване на скъпи електрокари без да плащат данъци, дж. ен.дър тротинетките които блъскат хората по тротоари и паркове, премахване на картите за една линия и само за метро..и бог знае какво още ако стане кмет !

38

Анонимен

преди 1 година

До ПЕШЕВ_мъляци има в цял свят, но държавите и столиците им не са! Управляващите са виновни за цялата мизерия, профани са във всяка област

37

Анонимен

преди 1 година

хората, които управляват България са некадърни и продажни, в центъра на София арестуват дори болни от епилепсия хора... джобят данъкоплатеца, както се разхожда, изловиха хероиновите крале и се заеха с епилептиците, предлагам на полицаите да се позиционират пред "Св. Иван Рилски"

36

haha

преди 1 година

Савина Савова е по-некадърна и от Данчето! Живея в района и проблемите не са един и два, а адски много. Районната администрация не си мърда пръста.

35

Апартамент

преди 1 година

За 3000 Евро на квадрат са такива условията.

34

Анонимен

преди 1 година

Когато си дошъл от Самоков,София ти се вижда рай.Не забелязваш грозно наредените жълти павета,ужасните тротоари,падащата мазилка от сградите в центъра на града,ремонт на ремонта е всекидневие,мръсните улици,немити с месеци,а тези,които не са асфалтирани от тошово време са като лунен пейзаж.Ама нали вие си я избрахте,сега ще търпите.

33

Анонимен

преди 1 година

Гарантирано от ГЕРБ!

32

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами тези от "Спаси София" да изберат за Кмет някой като Десислава Иванчева и тще я оправят по бързата процедура, важно е жълтите плочки да са на мястото си за да има къде се сбират джихадистите на ДеБе, ПеПе и СиЕ, за останалото ще се погрижат Черепа, Прокопиев, Маджо и Бобокови...Освен това да не забравяме че тези дето обитават столицата не са раждани на прословутите жълти плочки, а са сбирани от села, паланки и махали на милата ни Родина, като са донесли със себе си навиците и битовизмите си

31

Анонимен

преди 1 година

А Фандъкова в бяло!

30

Суверенът

преди 1 година

Работа, работа, работа.

29

Анонимен

преди 1 година

Чудното управление на некадърната селска гербава фитка Фъндани. То не може да си едновременно гербав и кадърен, ако си гербав значи си некадърен, ако си кадърен няма да станеш гербав.

28

Анонимен

преди 1 година

Време е герболяка да се връща на село да копа картофи!

27

Max

преди 1 година

Бангладеш на Балканите