18

Анонимен

преди 1 година

Потин набира само такива дето не са видимо руснаци, не са от Москва и Санк Петербург - всичко от прованса и другите народи ги фърля в месомелачката - има милиони такива и ще зарина Украйна с труове

17

Анонимен

преди 1 година

Не Вучка, длъжни сте им. Благодарение на тях се освободихте 1830, те ви дадоха наши земи. Дадоха ви унгарски земи. Те създадоха Югославия и винаги подкрепяха вашите интереси за сметка на нашите. Ако не бяха те досега да сте 3 пъти по-малки. Не знам дали щеше и да ви има изобщо

16

Копейкин

преди 1 година

Вовата така е опикал крачола, че би пратил за пушечно месо и деца. И за да си струва дислайковете, копейки, марш в маскве

15

Венелин

преди 1 година

Стига глупости! Във ЧВК никой не мобилизира, още по-малко чужди граждани. Хората отиват там само по собствена воля. Пък и сърбите далеч не са най-многобройната група от чужденци във Вагнер...

14

вагнероФците

преди 1 година

ще започнат да мобилизират бременните съпруги на избитите руски нацисти.

13

Анонимен

преди 1 година

'' Русия трябва да спре да мобилизира сърби '' ................................ тоест как така да спре да мобилизира сърби ? Едно теле кога от две майки бозае, хилаво остава.

12

Анонимен

преди 1 година

"Решили са мъжете да помогнат на братска Русия" - стига с тва братска Русия. Русия е производна на България и е дъщерна форма на нашата държава. Загубиха статуса си на братска когато нападнаха Дунавска България, когато ограбиха Воложка България, когато изгориха един куп църковна литература по времето на Ленин и Сталин и когато почнаха да наричат българската азбука македонска. Руската олигархия се състои от обикновени кучета хапещи ръката на стопаните си.

11

2амаТърсятАртияЗаГъз

преди 1 година

Непознавам един сърбин. Единственно Новак ДЖокович от телевизорите знаем. Но се публикува в интернетната пресссса подобни думи - има само една причина. Търси се скарване на Белград и Москва, за да прекъснат газовия проект м/у двете държави. И друго. Нас да ни отрежат от зделката като посредници. Киро и Асан с як ташакостисък - всичко ще си кажат. Все някакви излъчвания че са национални предатели а така мило, почти детски като педофилени ли що ли или запедерастени ли секаш нека си им се нарежда

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Копейките не могат да завземат и предприятие във Варна, ти ги пусна в Русия да воюват. Комунистите са смешници!! Те нито воюват нито могат да се бият.

9

Анонимен

преди 1 година

Пригожин да се обърне към Копейкин, хората на Копейкин веднага ще отидат да спасяват руските си братя доказали че са некадърни да воюват. Солдатите на Копейкин ще завземат Соледар и Бахмут за 48 часа и Копейкин ще стане герой на Русия, не че сега не е герой на Русия, но официално ще получи златната звезда лично от фюрера на Рашка задната прашка.

8

Дръвен шоп

преди 1 година

Прав е..ама и така не е..!

7

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, нали демокрация означава всеки да отива където си иска. Решили са мъжете да помогнат на братска Русия - отишли са доброволци. Така навремето руснаци са се записали доброволци, за да освободят нас и сърбите. Вучич се е направил на интересен в стремежа си да седи на два стола.

6

Анонимен

преди 1 година

Фашистът вучич се опитва да дава наклон на велика Русия.. Това момче е тръгнало да пада от стола на които стои.

5

Германец

преди 1 година

И аз съм във Вагнер-идвайте братя да ликвидираме UKнацизма..да живее Меркел и 5000 каски ..

4

Анонимен

преди 1 година

Путин хем казва, че украинците са братя на руснаците, една кръв, според него и една вяра, но в същото време ги убива най-безжалостно. Ако някой убива братята си е братоубиец.

3

Анонимен

преди 1 година

"традиционен славянски и православнохристиянски съюзник" Това-славянски и православнохристиянски, не значи нищо за Русия и Путин. Доказано.

2

Анонимен

преди 1 година

То такива *** като българските путиноифили няма никъде. Те и гърците много обичатъ Русия, но Путин и болшевиките не са Русия. Затова в Гърция ако някой се прави на голям путинофил и болшевик направо го режат. И сърбите са много големи русофили, но Путин не е Русия. Гледат си интереса, и винаги са го гледали. Тук в България има някакви фалшиви "русофили" прекланящи се пред Ленин, Сталин, Путин... Общо взето това са комунисти, а не русофили.

1

(-_-)

преди 1 година

Вучич явно са го стиснали за топките.. Или играе някаква друга игра. Политици - само най-долнопробните са съизмерими с тях.