42

Анонимен

преди 1 година

Браво. Европейският съюз иска да пуснем тези измамници и лъжци в ЕС, за да ни вредят отвътре с лъжите и измамите си. ЕС да ги превъзпитава и да им обясни да не лъжат и крадат история. Възпитанието от ЕС трябва да бъде с тояга, без морков.

41

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да си говорим обединение с Македония може да има само в рамките на ЕС. Всичко друго е излишен бабаитлък и безперспективно. Нещата с Македония ги засpахме с приемането на комунизма в българските земи. Единственият начин Македония да се върне в България беше ако не бяхме приели комунизма и да привлечем с нещо Македония както стана с ГФР и ГДР. А с какво можеше комунистическа България да привлече Македония абсолютно с нищо.

40

Анонимен

преди 1 година

Сегашните македонци не се чуствуват българи. Тези които го правят, ние трябва да им защитим правата. Но за съжаление те са малцинство! РСМ е самостоятелна държава и ние сме я признали първи. Глупостите на Джамбазки и Копейкин трябва да спрат. Те са повод за провокации и подкопаване на българските позиции. Те се явяват провокатори и конспиратори и работят против нашите национални интереси. Нашите национални интереси са да убедим колкото се може повече македонци, че българия е приятел и закрилник!

39

веф

преди 1 година

А така, Костадинов е 'неофашист', обаче слугува на Русия, която пък се била биела срещу фашизма. Изводът какъв е от тоя бълвоч - Костадинов и 'македонците' не трябва да съществуват. Да има направим една арена и да се млатят там и да оставят нормалните хора да си хортуват, аман!

38

Анонимен

преди 1 година

За пореден път виждам как на любителите на комунизма все някаква Сърбия и някаква Русия са им по-мили от родината България. Ще продадат България за жълти стотинки, само и само да се харесат на сърби и руснаци. Ама то и там има свестни хора, но не е в това въпроса.

37

мхм

преди 1 година

македонизмът се пропуква и то яко, все певече граждани на севермак се осъзнават,че са българи и все по-малко страх имат от юго-сърбоманите.

36

Ганди

преди 1 година

Тия не са добре,забрана да влизат в Македония ама те така са се затичали към вас ,все едно сте Япония, Сингапур,ОАЕ,айде бегайте от тука мърШ и дол ни

35

Анонимен

преди 1 година

Има една българска приказка, щур като македонец.

34

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че нашите братя северно-македонците и украинците не са от една майка. Но си приличат като 2 капки вода. Значи, ако не майката, то поне мащехата им е една.

33

Анонимен

преди 1 година

И в България и в Македония омразата се насажда от руски агенти.

32

Анонимен

преди 1 година

Само като чуеш левица и знаеш, че нищо хубаво няма да излезе. Всички к0мунисти до стената.

31

Анонимен

преди 1 година

Тея руски *** трябва и в България да бъдат обявени за "персона нон грата", а единия даже Министър на Отбраната си го направихме, при положение, че цял живот се е препитавал като доносник на КГБ/ДС и агент за насаждане на омраза с Македония. Той, Гоце, Божо вампира..., кариера направиха в комунистическите тайни служби от това, да се мразим с най-близкия си съсед в угода на Русия.

30

Анонимен

преди 1 година

Македонците са българи. Колкото и да подскача, колкото и да се пънат, да българи са. Няма такава глупост - македонци. Все едно да има Тракийци, Мизийци, Добруджанци и т.н. Точка

29

Анонимен

преди 1 година

Левицата в Македония е в комбина с Възраждане ,Както и Македонското ВМРО и Българското ВМРО са в комбина.Ковачевски е казал много правилно,нека си лаят.

28

Български Македонец

преди 1 година

Щом реват макетата ,значи истината започва да пробива *** им глави и болката е неописуема .

27

Некъф

преди 1 година

Сърбомански предатели, че и ***!!!

26

До ''Кирил

преди 1 година

всъщност путин каза единствено че е дошла от областта македония. което си е баш така. само пропусна да каже че и тогава, това си е било Българска територия....

25

Анонимен

преди 1 година

Ами то тогава и ние ще обявим реципрочно македонци за нежелани. Това е глупаво от страна на макетата и е страх от истината!

24

И всички

преди 1 година

И всички българи да обявите за персона нон грата, това няма да промени истината за произхода на коренното население!

23

Паисий

преди 1 година

"О,неразумний юроде ! Поради что се срамуваш да се наречеш българин и не четеш,и не говориш на своя език?"