32

Давид Севрюков

преди 1 година

Китай сега има повече раждания на 1000 души, от България, Гърция, Япония, Хонгконг, Макао, а преди две години има десетилетия и двойно повече от Япония, Макао и Хонг конг, и Сингапур. По застаряване са 22% над 65 години за България, Китай 12% над 65, Германия 22%, Япония 29%, Ю. Кория 17%, 20% хогконг, над 65 годишна възраст. Деца България 14%, китай 18% колкото сащ, ю корея 12%.

31

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Прекрасна новина. По-малко комунисти,по-добре.

30

Анонимен

преди 1 година

Очевидно Китай сбъркаха с политиката на едно дете. Трябваше да е не повече от 4 деца. В България след 1989 политиката за намаляване на доходите до мизерни нива, доведе до демографска катастрофа и сега от 9 милиона, станахме 6 милиона, от които почти половината са в чужбина и няма да се върнат.

29

Бай Дрън

преди 1 година

Ромата се развъжда, ама и мре до 50. Това, че Китай почва да намалява е показателно, че вече се е развил достатъчно, за да не мисли населението само за една две дупки.

28

Анонимен

преди 1 година

За съжаление народът плаща с живота си цената на това, че комунистическата им партия криеше 2 месеца мащаба на бедствието ковид 19. И за това, че избиха лекарите, които първи сигнализираха, че се е появил нов смъртоносен вирус.

27

Анонимен

преди 1 година

Че-РВЕ-н-ко-то Си-то се погрижи да ги пресее!, така както се погрижиха почти в цял свят!

26

Анонимен

преди 1 година

Ромите няма как да оцелеят, ако няма кой да ги храни, от кого да крадат, от кого да се плащат телковете им и социалните.

25

Христо Христов

преди 1 година

За сметка на това ромите навсякъде по света се увеличават. От Острова, та до Индия, че и отатък. Бъдещето принадлежи на ромският вид. Дарвин.

24

Анонимен

преди 1 година

До средата на века Китай ще бъде 900млн. Страната е 67% мъже и 33% жени. На всичкото отгоре ако жената не е омъжена до 24г никой не я иска, след 26 вече е невъзможно. Никой не иска момичета за деца и с икономическата криза там въпреки че им е позволено нямат пари за повече от 1 дете. Демографския срив в цял свят предстои. България е канарчето в мината. Тук населението падна с 1/3 и вече горе долу започва да се успокоява. Това го чака целия свят. А капиталистите дето искат печалби да му мислят !

23

Демограф

преди 1 година

Българите трябва да използват антропологичните си прилики с китайците и да внесем 3-4 милиона китаеца, може и чрез договор с китайската държава, само така може да си оправим демографията и икономиката. Също и с мигранти от близкия изток.

22

Анонимен

преди 1 година

Китай до края на века ще има половината население по прогнози на почти всички демографи , както и всички континенти без Африка

21

Анонимен

преди 1 година

Това е нормално за развитите страни. Хората предпочитат да нямат деца или да имат едно. Вече и китайците са в тази графа.

20

Анонимен

преди 1 година

"Лекото грипче" даже намали населението им!

19

Бигот

преди 1 година

"както предупреждават анализаторите, може да спъне икономическия растеж"Че то то точно обсесията по "икономическия растеж" е пряката причина за демографската катастрофа. Китайците заедно със западното ноухау нагребаха стабилно и от западната отрова - вманиачаването по икономиката и финансите.

18

Еми

преди 1 година

Така е с тия телефони - няма вече пръцанье. Само в метавселената и то евентуално. Джендърчетата нямат интерес към такива дейности. Сами си го направиха.

17

Анонимен

преди 1 година

Милиард и половинен Китай се "стопил" с по малко от милион за една година,на тая база,как се нарича това от девет милиона България да стане шест милиона?

16

Анонимен

преди 1 година

Белите хора са 8% от световната популация. Това се знае.

15

Баланса

преди 1 година

Толкова китайци, като си избършат дупетата веднъж на ден с тоалетна хартия и 1000 декара гора в Бразилия отива.

14

Анонимен

преди 1 година

Топят се като нация. Вече са само 1,4 милиарда.

13

Анонимен

преди 1 година

Още ще намалява. Доста ваксинирани има там. Бил Гейтс и останалите филантропи постигнаха целта си- драстично намаление на световното население.