113

R.A.T.M

преди 1 година

Как поляци, германци и други си представят победата на Украйна. Немците през ВСВ са имали много по-добри танкове, самолети, автомати, но губят войната. Сега каквото и да прати запада само удължават украинската агония. Ще изпразнят складовете си ще умрат още украинци и руснаци, а полза за сигурността на Запада никаква. Герасимов го назначиха, защото ще управлява много по-голяма армия с нови оръжия и не е далеч деня, когато украинската армия ще остане пред дилемата да я има или да бъде изпарена.

112

СМЕХ...

преди 1 година

Запада има оръжия хора и пари.....ЕФЕКТИВНОСТТА МУ Е ДОКАЗАНА ВЪВ ВСВ !...Войната ще продължи , докато Русия не рухне съвсем...ТОВА Е ЦЕЛТА---ДА СЕ СМАЖЕ АГРЕСОРА !

111

СПОКО ,БЕ....

преди 1 година

Леопардите и Ейбрамсите ще свършат работата !

110

Анонимен

преди 1 година

Този е поляк, колкото Зеленски е украинец. И двамата шпрехат иврит.

109

То в Полша

преди 1 година

Ракета век падна. Кога ли и тук така ще стане? Някоя грешка и хоп....

108

Поляк

преди 1 година

До ха ха. А да си Българин вероятно е занаят:)))

107

хахо

преди 1 година

Да си поляк не е национална принадлежност. Да си поляк е професия

106

тия

преди 1 година

Поляците май си просят още инциденти от ракети, изстреляни от украинците ХАХАХА

105

Нищо ново

преди 1 година

Дайте да дадем! Докато още могат, да дават. Руската армия унищожава натовските оръжия по-бързо отколкото на Запад могат да ги произведат. И като си изпразнят складовете - дотам.

104

Анонимен

преди 1 година

До Германец. За Вас Германците всичко ли е пари?

103

АГЕНТ МЪДЛЪР ЦРУ

преди 1 година

МИРЪТ В ЕВРОПА ЩЕ ДОЙДЕ КОГАТО УМРЕ И ПОСЛЕДНИЯ РУЧЛЯК И РУСОФИЛ.ДЪРЖАВИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШАТ МАСОВО ИЗДИРВАНЕ НА ТАКИВА В ЕВРОПА. В САЩ ВЕЧЕ ТЕЧЕ ТАКОВА ИЗДИРВАНЕ. И ВСЕКИ РУЧЛЯК И РУСОФИЛ ДА БЪДЕ ВЪРНАТ НА ТОПЛО И НА УБАВО В ПУТИНОВИЯ РАЙ.

102

хаха

преди 1 година

До АнонименЗапада няма топки, страх го е дори да дава далекобойни оръжия на нацистите.

101

Анонимен

преди 1 година

Украйна е срината. Сега е ред на пРосията.

100

Анонимен

преди 1 година

дайте и всичките оръжия за да може Русия да си отвърже ръцете и да срине до основи украйната по бързо

99

Юда

преди 1 година

До 115 ***. Щом,, тия,, както казваш, визирайки поляците са *** та на Европа, то кои ли са,, ония,, дето са утаиката на Балканите?

98

Поляк

преди 1 година

До Германец. Ние нашите ще ги дадем, Норвежците също:)) ноо Вие, които ги произвеждат не разрешавате:))))) за момента обаче. На 20. 01.2023г в Рамщаин вероятно ще размислите, оставяйки бизнес отношенията си с матушка да си починат:)

97

до Сър Пичук

преди 1 година

Най ми харесва отговорът на нашенецемигрирал в САЩ.След пенсионирането си той си направил фризьорско ателие.Един ден клиентка му била учителка по английски,която му направила забележка,че не говори правилен английски.Тогава той казал-"Оня вапият Рузвелт и оня Чърчил ни продадоха на руснаците,а ти която не знаеш нито една чужда дума ми правиш забележки,че имам акцент.Я се засрами!".Достоен отговор от достоен човек!

96

до 109

преди 1 година

Немците нямат нужда от реваншизъм.В края на ВСВ заводите на VW са били разрушени.веднага започват възстановяне и до края на 1945 са произведни 20 000 леки коли. Само 5 години след войната немците са живели много по добре от руснаците. След разпада на СССР много руснаци емигрираха в Германия.И нито един немец не е емигрирал в Русия.

95

Германец

преди 1 година

Дайте вашите, като сте толкоз ербап

94

Анонимен

преди 1 година

Хиената на Европа отново точи зъби, за да откъсне някое и друго парче от отслабена Украйна.