22

Другарите социолози

преди 1 година

Много сте неосъзнати другари социолози . Кога ще разберете , че ви сте " деца " на комунистите и социалистите . От тук идва и мисълта ви за неутралното решение на баш комунистическия възпитаник другаря Румен Радев , който сега е президент на Република България .

21

Анонимен

преди 1 година

Умните хора в държавата трябва да изолират Лаладжиите

20

Анонимен

преди 1 година

Дървен философ

19

В.

преди 1 година

Чудесен шанс за Нинова да се осеободи от опозицията си като се споразумее частично с ГЕРБ.

18

НАРОДЪТ

преди 1 година

Радев ди подипа главата с пепел за ПП И ДБ, НО БЕШЕ КРАЙНО НЕДОСТАТЪЧНО. НЕ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ, ЗА ДА ГРЕШИ, ДА НЕ ЧУВА КОНСТ. СЪД И ДА СЕ ВЛАЧИ ПОДИР ИВМАМНИЦИ, ЗА КОЕТО ГО ПРЕДУПРЕДИ ДОРИ И СЪДРУЖНИКА НА АСЕН ВАСИЛЕВ!!! МНОГО СЛЯП СЕ ОКАЗА РАДЕВ!!!КЪСОГЛЕД.

17

До 16

преди 1 година

А ПРЕВОД? :))) НАЗДРАВЕ!

16

Анонимен

преди 1 година

Герберастката Ризова събрала в студиото още двама герберасти (Боряна не знам си коя и Панчугов) да заклеймяват Президента, избран на преки избори от 3/4 от Българския народ ...

15

Alex

преди 1 година

Първане, младо хубаво момче си - мани я тая брада.

14

Анонимен

преди 1 година

Така дори няма да се изкаже и царят на клоуните.

13

До Бонго Бонго:

преди 1 година

На колко ракии си - ама си кажи честно?

12

Ооооох !

преди 1 година

Дълбокомислено заключение на някакъв фекален мислител-Първан .

11

Избирател

преди 1 година

Как може да публикувате постоянно мнения на този лалугер , Първанчо ? Та досега не е имало случай да познае поне едни резултати на избори ! Този е маша за дезинформация на българите и послушна маша на заинтересовани партийци!

10

Анонимен

преди 1 година

"Радев мекотелото е най успешния проект на руските служби." ---------------------------------------------------- А ти си социален проект на Д-р Иванов от клиниката в Карлуково.

9

Анонимен

преди 1 година

Радев мекотелото е най успешния проект на руските служби.

8

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Първане,за какъв...политически фолклор говориш,като и на слепите е ясно,че това е само...ход,по пътя към следващите прл. избори. То първите във...тура се...оакаха относно мандатите,а какво да искаме от една...пета сила,каквато е за сега БСП. Мандата ще бъде върнат още в петък,това е ясно без да съм полит....врачка.

7

Зозо

преди 1 година

Радев се надява от алчност Корни да държи мандата 1-2 месеца и да се прави на важна, а той да си управлява със служебния кабинет.

6

Българин

преди 1 година

На кой точно трябваше да връчи мандата? На ДПС, които е ясно интересите на коя държава защитават? На Възраждане, които въпреки, че ги уважавам, нямаше да се коалират гаранция с никой. ДБ, които са представени от шепа софийски *** и ще имат единствената цел да ни вкарат във война? БСП беше най-умерения избор. А това, че отиваме на избори е ясно.

5

Соня

преди 1 година

Мисли,мисли и най- накрая,, велико" заключение измисли.И сега глейте к'во става с болните глави и на без смислените, без полезните и без делниците

4

Анонимен

преди 1 година

Радев с този ход все едно каза на ДБ - "И вие не ставате за нищо".Но защо Гешев му помогна с Nexo? Не ножа ли да изчака още четири дена? Радев и Гешев го играят комбина.

3

Анонимен

преди 1 година

Фактически този връчен мандат е само от уважение,но всъщност няма никаква"стойност".А ако се"роди" нещо то ще недоносче.Като се казва"ден до пладне".Може и да греша,но надали.