66

УНСС,

преди 1 година

УВОЛНЕТЕ НЕКОМПЕТЕНТНИКА!

65

ЛЕЛЕ МАЛИ

преди 1 година

ДОКТОР ПО ИКОНОМИКА ТАКИВА ГЛУПОСТЕЙ ДА ГОВОРИ! КОГА БЕ, СКЪПИ, Е БИЛО ПОТОКА НА ПАРИТЕ ОТ БОГАТИТЕ КЪМ БЕДНИТЕ БЕ? САМО ПРЕЗ СОЦ УТОПИЯТА ГО ИМА ТОВА, ДАЖЕ В КИТАЙ И РУСИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ТАКА! ТАКИВА НЕГГОДНИЦИ НИ УЧАТ ДЕЦАТА, ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ... НЕ БИХ СИ ЗАПИСАЛ ДЕТЕТО В УНСС!

64

Анонимен

преди 1 година

Тоя не е добре!Ама съвсем определено!То бива мокри сънища,ама тоя целия е подгизнал!!!

63

Анонимен

преди 1 година

БГ е периферия, значи ще стане много, много богата периферия.

62

Анонимен

преди 1 година

Чел съм много глупости, но като тая не бях чел ! Фундаментално !

61

romanov

преди 1 година

Познавам ги лично всички от тази катедра, некадърник до некадърник! само знаят да лаят и да прибират сигурните си, но малки заплати!

60

Муахахаха

преди 1 година

Професор от УтреНосетеСъоутветнатаСума!! Боже какви глупости ни учиха тия хора и хабер си нямаха от случващото се в света!Сега предполагам са още по-зле!Само като прочетеш "преразпределение на богатството" и ти става ясно в кой строй му се е формирало съзнанието и какви са му умствените ограничения на този човечец!"Загниващия" запад от 1945г го чакаме да се разпадне и да преразпределят богатствата към нас, *** с чакането си седим!Щото си седим!

59

опетков

преди 1 година

До Анонимен 67 *** анонимен невежа, дълговете, поне засега са най-малката грижа на България. Прочети поне малко, за да се ограмотиш.

58

Анонимен

преди 1 година

Когато "експерти" излязат да ти кажат със сигурност, че нещо НЯМА да се случи, значи 100% ЩЕ се случи. Нека преговорим. 1996 - НЯМА да има криза - инфлация 10000%. 2000 - НЯМА да има война в Чечня - имаше война в Чечня. 2008 - НЯМА да има криза - имаше криза! 2013 - НЯМА да има голяма имиграционна вълна към България през Турция - 1млн имигранти! 2020 - КОВИД НЕ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК - глобална пандемия.

57

Анонимен

преди 1 година

Света: Чкайте рецесии. Тука: пълни глупости. Света: всеки мисли за народите си. Тука: Европа мисли за нас и трябва да дава. Баси вица!

56

Ухаа

преди 1 година

Ние ли сме периферията?

55

Дааа

преди 1 година

Те заради такива кратуни-професори държавата ни и икономиката ни бяха унищожени.

54

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи. Ами за да има някой, който да улавя въглерода от атмосферата, за да произвежда чисто гориво, за да му е чист въздуха на Колективния запад, без да се наруши общия състав на атмосферата, трябва някои страни да произвеждат повечко въглероден диоксит. Кръговрат на въглеродният диоксит, така да се каже. Нали така? Или не е така? Хи-хи.

53

Анонимен

преди 1 година

Декарбонизация на световната икономика - това звучи грандиозно, обаче после има друга мисъл. "Разрушителният елемент, който съществува при всяка иновация, няма да отшуми толкова бързо", но ей богу, уверяват ни, че ще отшуми с времето. Прилича на "най-накрая ще се примирите". Ся, колко голямо и колко дълго ще бъде това преразпределение на доходи, дето го е сънувал професора, не се знае. Вие, зрителите и слушателите що си мислите, че говорят за вас? Говорят ви за изместване на доходите на богатите

52

Пепи

преди 1 година

Егати специалиста. Нито е разбрал, че сащ и европа почнаха курс към връщане на производства у дома им, нито е схванал, че никога няма да съществува подобно нещо като преразпределение без революция(пр. Франция, Източна европа).

51

Анонимен

преди 1 година

Ей тоя толуп ви е илитът.

50

Анонимен

преди 1 година

Западна Европа е длъжник на балканските държави за дадените жертви от ислямските нашествия.

49

Коментар

преди 1 година

Започва разпрадаланието на дълговете от центъра към периферията. А даже и тепърва ще плащаме натрупаните дългове на Украйна. Германия и Франция ще ни преподават уроци как трява да платим за това което са пратили в черната дупка.

48

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Германия са огромни длъжници. Русия, ОПЕК и Китай им дават заеми. Ако си голям длъжник като САЩ или Германия може да рекетираш кредитора за още заеми. Но ако си малък длъжник като Бъ;гария просто загиваш и то се вижда от демографската катастрофа от реформите след 1989 г. които само увеличиха дълга на България и кредитното робство с което България няма как да върне заемите.

47

Анонимен

преди 1 година

Като го гледам, този е добре охранен. Ако не богатство, то поне доста кюфтета са преразпределили вече от запада към него