86

Анонимен

преди 1 година

Декарбонизация или затриване биологичния живот на Земята.Декарбонизация и то каква.Войната в Украйна показа че може една държава да я завладееш с Точни ракетни удари по енергийната инфраструктура.Каква декарбонизация.На времето се доставяше лед но домашния хладилник прекъсна този бизнес.Новините се научаваха от кинопреглед.Но телевизора ликвидира това.Персоналния компютър ликвидира Изчислителните центрове.Време е за персонална електроцентрала .Във всеки дом,блок фирма.Без тръби,кабели станции.

85

Анонимен

преди 1 година

От къде намират такива кухи кратуни да ни свеждат "мисли", след като в главите им е кухо и от там излиза само това, което са им сложили кукловодите им от САЩ?

84

1986

преди 1 година

Това момче е пило доста и некачествена ракия от "студент" от село Минзухар, дето иска диплома та да стане ексерррттт в ДФ зимиделие Кърджъла

83

Глупости

преди 1 година

Кога богатите са допуснали парите да отидат към бедните? Този не е ли видял статистиките колко още са заботели най-богатите от 2020 насам?

82

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува.

81

СМЕХ...

преди 1 година

Ами тя -"ХИДРОГЕНИЗАЦИЯТА" НА СВЕТА ВЕЧЕ Е В ХОД В ГЕРМАНИЯ И ЯПОНИЯ!...ПО "НОВА -ТВ"-- ВЕЧЕ ВИ ПОКАЗАХА НОВИТЕ АВТОМОБИЛИ ....НЕ ГЛЕДАТЕ ЛИ...??!БЕНЗИНОВИТЕ ЩАЙГИ ЩЕ СА ДО 10г. ОЩЕ ЖИВИ.....А , ПОСЛЕ ЗА СКРАП!

80

дедо Ташунко

преди 1 година

Дрън, дрън. Само дядо Боже знае какво ще стане. Аман от "учени глави".

79

шмatka

преди 1 година

ще ви набутат в ръцете хартиеното евро ,ще ви качат цените до небето ,ще ви доокрадат каквото имате и накрая по една тояга по голите ви *** и много ви здраве от *** млайден и компания!

78

БДЖ

преди 1 година

"Декарбонизацията на световната икономика ще продължи.." ---- за сметка на икономическия ръст и промишленост. Следват всички прелести на стагнацията и инфлацията! Всичко си върви по плана дами и господа, потъваме бавно, но сигурно!

77

Пламен Иванов

преди 1 година

До Холмс: Професора е много прав и това е тенденция от две години, но тук всезнайковците си бръщолевят глупости!Затова сме и на това дередже!

76

Пешо грездея

преди 1 година

Виш ся *** - не еот центъра към периферията - а е от Европа към краваристаня - ние слава богу все още не сме толкова затъпяли като евроджендърите

75

ха-ха-ха

преди 1 година

До Холмс Ще ти се,ама няма начин!

74

Кире

преди 1 година

Да бе, казаха ми че Безос и Мъск почнали да ги дават на бедните. Много им били станали :)

73

Холмс

преди 1 година

боя се, че професора е прав, независимо от пишещите отвор-ков-ци във форума

72

Милиардер

преди 1 година

Тези, които ги преразпределят богатствата в България, са министрите от правителствата. А пък, те се сменят като носни кърпички. Изобщо не се стремя да им запомня имената. Нито на премиерите, нито на премиерките, нито пък на министрите или министърките. Моите богатства никой не може да ги преразпределя. СТОЙНЕ. Нито пък гласът ми. Когато г-жа Василка пее, аз ще я слушам. Ако пък, тя не иска да пее, то тогава аз ще ги запея. БЪЛГАРСКИТЕ. НАРОДНИТЕ. ФОЛКЛОРНИТЕ. ПЕСНИТЕ.

71

Милионер

преди 1 година

Не съм професор от УНСС-то, но пък през далечните 1998-2022 г. им преподавах на студентите там. Изобщо не съм имал намерение да правя научна кариера или пък да ставам пхрофесор. Такива бяха времената. А пък, дори и да исках, нямаше да ми позволят куките от ДС-то и от БКП-то. Хаоресвам си песните на г-жа ВАОСИЛКА БОТЕВА. Просто защото нейната дарба за пеене е по-голяма от моята. Моята пък е от БОГА ДАДЕНА. Имам страх от бога. Християнин съм. А пък поповете от Катедралата Невски не са.

70

Паша

преди 1 година

По тези катедри колко недоразумения има на наша издръжка! УНСС се е превърнало в забавачка за некадърници, които не могат да се оправят на свободния пазар!

69

Анонимен

преди 1 година

Изтриха ми коментар ,че мокрите сънища на този"експерт" са мечта на всеки к..о..м..у..н..и..с..г- някой друг да работи , те само да "управляват" процесите и да прибират парите с бъртвежи за онеправдани , нов строй , светло бъдеще ... е, кажете на кого служи този сайт ?????????

68

Да, бе!

преди 1 година

Как ли пък не!

67

Анонимен

преди 1 година

Ало, другарю професор, 2023 сме, не сме 1984!