20

IT

преди 1 година

Върнете се на село. В моето село в ловната дружинка има хора дето вадят двойно повече на моите пари, а аз изкарвам 5-10 бона на месец. И хората си живеят на село. Аз за това се закачих. Стана ми много странно как селяни ще изкарват повече от мене. Ама се примирих - 3 години съм на село и пак изкарват повече от мене. Не ммога да ги настигна. А се опитвам - Бог ми е свидетел.

19

Анонимен

преди 1 година

Бърши се с пръсти и пиши код после. Нема да е по-различно от който и да е продукт на съвременен кодер.

18

Програмис богат умен

преди 1 година

Свърших тоалетната хартия, а в бакалията отсреща не приемат криптовалута. Какво да правя?

17

IT

преди 1 година

Нямам време да празнувам за св. Валентин, понеже е Трифон Зарезан - тогава свършват запасите от домашно вино и започвам да режа лозята. Ич ми не е до булки брат.

16

Анонимен

преди 1 година

Градинарството само в България е зле платено. На Запад трудът се цени. Тук трябва да си меринджей, офис, IT за да взимаш някаква заплата. Иначе е мизерия. Но на кого му пука? Малко са хората на които им пука за другите в България, затова и се бяга навън. Почти всеки си гледа себе си. И ако може да се подиграва на другите. Нещо емпатия, съпричастност, помощ?...

15

Анонимен

преди 1 година

Тва е Бг! ИТ да те учи на овчарлъкк! ИТ, купи си и една козa, да има с кой да празнуваш на 14.02.

14

IT

преди 1 година

Къща си купих, с двор.

13

:)

преди 1 година

До IT: мен лично ме загуби като каза, че си купил "жилище в едно село".*** давай нататък де, забавно е!

12

IT

преди 1 година

Излъгаха ме и ми продадоха една бременна овца преди 2 години. Роди преди година и 7 месеца. Март месец миналата година го колнахме сиромаа. Засити ни за 2 месеца, но душата е сита и до сега. Сипвам си една дълбока чаша вино в негова чест. Казваше се Криско. Почивай в мир! Респект Крисинка. Респект до гроба!

11

Браво

преди 1 година

Аз съм насял едно прасе и като върже кокошки ще съм сит

10

:)

преди 1 година

Ит, да та връцам у стиснатия бузер! Щом ги прайш тия тънки сметки, значи не си чувал за ит. С+ знаеш ли кво е?

9

IT

преди 1 година

Ако може тези дето ми дават минуси, да ми обяснят защо. Завиждате ми че съм независим? Или се чудите как изкарвам по 10 бона и живея на село? Не ви разбирам робcкото мислене, честно. Когато знам, че ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, който сега ми дава минуси, може да постигне същото С ЛЕКОТА... и започва не да ми става жал ами започвам да ви презирам, защото очевидно сте толкова мъpзеливи, че даже не си напъвате акъла да помислите какви ресурси имате в най-близко обкръжение и не се възползвате. Плюя отгоре ви!

8

Анонимен

преди 1 година

До ITКога купи овца, кога роди това агне, кога го заколи :)

7

IT

преди 1 година

Тука на село има и ловна дружина. Още не ме допускат, защото ме гледат от високо, като Мека Мария, защото съм от скоро. Обаче аз се интегрирам бързо. Селския живот го кльопам като топъл хляб. Скоро ще ме приемат в ловните редици. Те не го знаят, но аз вече го знам.

6

Анонимен

преди 1 година

Между баджаците ще ти ударят, ама нема да е шпакла. После закъснее ли ти, може да спрат да те пазят.

5

IT

преди 1 година

Аз изкарвам по 10 бона и си закупих жилище в едно село. Там си отглеждам зеленчуци и животни сам. Плащам на един ратай по 300 лв на месец и пак ми излиза по-евтино от това да си пазарувам. Тази есен извадихме от градината 76 килограма домати. Сумарно. Яйца, имам 2 овци и 8 кокошки. Трудно ги гледам. Зор е. Ама накрая вадя храна колкото половината Лидъл. Няма наяждане. Заклах и едно агне. Прасе си купих за коледа. По този въпрос може да поработя догодина. А вие се избивате за олио в Кауфланда.

4

Анонимен

преди 1 година

Вместо да хленчите, лъскайте!

3

Анонимен

преди 1 година

Ами хаде бе! Нали сте все много умни и образовани! Всичките с дипломи от не знам си къде, с едни гръмки титли, пишете книги, правите компщтръни модели. Ако не сте политци, ще сте бизнесмени и мислите за "благото на хората"! И какво - проваля се икономиакта ви, дето 15 години ни карахте да я следваме! Какво става?

2

Кера Шпаклата

преди 1 година

Усещам че моята шпакловъчна бригада ще се напълни с АйТита. Ще ми удрят в обедната почивка шпакли по обед между баджаците за жълти стотинки а в работно време ще има дай вар дай киреч.

1

Българин

преди 1 година

Това ли е светлото европейско и демократично бъдеще на България, което ни обещаваха евроатлантиците?