60

ТУПАНИЦА

преди 1 година

Цените в цял свят отстъпват, но не и у нас - 16,9% остава поскъпването.В САЩ например падат по-бързо, отколкото се вдигахаИнфлацията, която започна да отстъпва в почти целия свят, продължава да упорства в България.През декември годишният индекс на цените у нас пак е 16,9%, колкото беше и през ноември. В САЩ годишната инфлация падна до 6,5% в последния месец на 2022 г., а за самия декември има дори дефлация от 0,1%.

59

Анонимен

преди 1 година

Станете дупедати и няма проблем със заплащането!

58

Татяна

преди 1 година

Реално последните 30 години в България нямаше точно капитализъм, а феодализъм от руски тип с елементи на мазохизъм. Затова 2 милиона избягаха. Българо-руския "капитализъм" е фалшив и зловреден.

57

Бонго

преди 1 година

Червеният "капиталист" Велев се сърди че нямало работна ръка. Хората масово карали децата си да учат английски и да бягат на запад. Защо ли? Само лудите карат своите деца да учат руски и да бягат в Русия.

56

Пена

преди 1 година

В България няма икономика. Вижте рекламите по телевизията: само хазарт. Това произвежда България: зависими от хазарта и алкохола хора.

55

Марков

преди 1 година

Има недостиг на роби за без пари. Когато всички станат АйТи няма да има кой да се грижи за баба ви в болницата.

54

Днес бг другата стат

преди 1 година

Заради Brexit: Недостиг на 330 000 работници на Острова

53

Станой

преди 1 година

Важното е гегата да влиза в шоколадената фабрика!

52

hm

преди 1 година

Не разбирам как има сериозен недостиг на работни места и в същото време в БГ, Европа и САЩ всъщност има постоянен недостиг на служители и работници във всякакви сфери. Мисля, че са много общи тези данни и трябва да се разбиват, за да имат някаква стойност.

51

ззз

преди 1 година

До АнонименВзимам доста над 2хил. НО съм 24/7 няма събота, няма неделя... Пари има ако сте добър в това което правете. Аз имам претенции, че съм един от добрите в областа си (естествено, че не работя за българска фирма или шеф българин) Всеки който си цени като човешко същество НИКОГА не трябва да работи за бъларин !

50

Анонимен

преди 1 година

До Рамбооо "То едвам се намират заварчици, ел. техници..."Точно така. Българина иска поне 2 000 лв заплата чисто. Но работата да е от 08.00 до 17..00, без нощни, без събота и неделя, без тежък физически труд, без езици, без специфични умения, незавсимо дали става дума за IT, лекар или заварчик и ел. техник.И излиза с *** и изтъркано " Свършиха се балъците, работещи без пари"По целият Свят / И на Запад и на Изток/ се плаща добре, ако имаш някакви умения.Иначе заплащането е мизерно.

49

Анонимен

преди 1 година

Ще търпиш, ти си от тея дето за две напечатани хартийки голи кючеци по масата ще играеш, всичките русоробчета сте такива, лаете абсолютно еднакво.

48

Рамбооо

преди 1 година

То едвам се намират заварчици, ел. техници, и въобще свесни работници, а тия ми говорят за безработица. България в момента търпи криза за работна ръка.

47

Анонимен

преди 1 година

Колегата ИТ явно има дар слово,виж нашляпай едно пътеписче в стил "Алеко", ще е хубаво човек да мога да прочете нещо положително за днешния живот на село

46

КАПИТАЛЪТ

преди 1 година

И ПО-МАЛКИ ЩЕ СТАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ЗА ДА РАСТЕ ПЕЧАЛБАТА И ДА ИМАМЕ ЯХТИ, САМОЛЕТИ, ХЕЛИКОПТЕРИ, ХОТЕЛИ, БИЛДИНГИ И КАКВОТО УМЪТ НИ ПОЖЕЛАЕ, А ВИЕ ЯЖТЕ ПО КОРИЧКА ХЛЯБ ОТ ФАЛШИВИЯ, ПАСТИТЕ - ЗА НАС!!...

45

М да а

преди 1 година

Да бяхте упоменали че е статия платена от българския робовладелски съюз

44

Kакви HIMARS

преди 1 година

те гонят бе :D ? За какво е статията - ти за какво дрънкаш. Ама понеже ръсна изключителното "Щом Русия побеждава, защо Путин не бил във Вашингтон", ами направо си просиш да те попитам - щом Русия губи, защо Байдън не е в Москва. Големия атлантик. Какво общо имаш ти въобще с Атлантика. Моите съседи са турци, румънци, сърби, гърци. До едни събрани доста далеч от твоите 10 000 километра... Иначе са прави хората - все по-трудно става да си намериш читава работа. Върху това помисли.

43

era

преди 1 година

докато търпиме една печатница зад океана, която ни залива с ненужни хартиики и едно джудже, на което да търпиме империалистичните интереси няма да видим нищо добро.

42

Анонимен

преди 1 година

Така ще е... докато не се освободите от комунисти ще има яко ГЪРЧ!

41

Анонимен

преди 1 година

А в София чиновниците са средно с 900 лева заплата.