18

Анонимен

преди 1 година

И какво точно ще разкаже тоя,паравоенна формация съставена от високо платени наемници и затворници,голям разказ голяма сензация!Както и при руснаците така и при украинците има подобни формирования!

17

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ПУТИН И НА НАС НИ ТРЯБВА, ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ РУСИЯ И ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ НА МЛАДЕЖТА ДО 50 ГОДИНИ! НЕ ДА МИ ПРАВЯТ РЕВОЛЮЦИИ НА ОРЛОВ МОСТ И ДА МЯТАТ ЯЙЦА? ХАДЖИГЕНОВ И БАБИКЯН ДА СФОРМИРАТ ЧАСТНА АРМИЯ - ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ И ДА ОСВОБОЖДАВАМЕ ЕВРОПА ОТ НАЦИЗМА И КАПИТАЛИЗъМА!

16

Анонимен

преди 1 година

А бе! Какво стана с Филандия и Швепсия? Станаа ле вече членки на НАТО?

15

До 6

преди 1 година

Тоя как копи пейства малоум ния си коментар навсякъде. Обясни им че Филип Киркоров е достоен истински мъж който подкрепя Путин и всички трябва да са като него с гладко избръснати крака и алени бузки и да хвалят Путин

14

ЕЙ

преди 1 година

ИМАЛО И СВЕСТНИ РУСНАЦИ!

13

а

преди 1 година

До ,,,,, Отврат и гнус! Що бе в РУСИЯ Е ПЪЛНО С ТАКИВА ХОДИ ДА ВИДИШ

12

Укро- новини

преди 1 година

Да не е като 2-3 та възкръснали генерала?

11

Анонимен

преди 1 година

колкото рашков щеше да вади доказателства за милионите обвинения които фърля наляво и надясно

10

Йордан

преди 1 година

Нормалният ортодоксален свят е против фалшивите ценности на Колективния Запад. Не на "новото нормално".

9

СССР

преди 1 година

Нито една страна в света не е показвала такъв икономически растеж в продължение на 20 години - средно 13% годишен растеж, а в първите години дори и 15%. Невероятен феномен, изключително ефективен икономически модел. Затова САЩ финансираха фашистка Европа за да започне Втората световна война, за унищожениетео на СССР. Но СССР победи фашистка Европа и САЩ, беше полуразрушен но сам се изправи и отново стана световна икономическа сила.

8

пише украинската

преди 1 година

:) Едно е да пишеш - друго е да е истина.

7

Анонимен

преди 1 година

Гледайте Марко поло, имаше го в нетфликс. Русия е наследник на тази империя на Кубилай. Отравяния, убийства и войни. Нищо не се е променила.

6

Анонимен

преди 1 година

Преди ги съжалявах руснаците, но вече не. Тези са спрели в миналите векове и сега поне като заблуденото комплексарче Путин скочи на Украйна да я превзема за 10 дена се видя от всички каква развалина е тая допотопна държава и всички в нея.

5

Отврат и гнус!

преди 1 година

Съседи семейство двама мъже които нощем спят в едно легло и практикуват анални сношения - мъж с мъж. И които имат две осиновени деца на възрастта на моите деца. Не, мерси! Никога Европа. Какво да обяснявам на моите деца, как да обясниш на дете такова извращение.

4

Анонимен

преди 1 година

И какво точно ще разкаже дребна риба като тоя? Командир на взвод е едно нищо. Няма си понятие какво се случва на най-високо ниво.

3

Битидаблю

преди 1 година

Битидаблю, а какво става с успешното контрананастъпление? Контранастъпва ли, контранастъпва ли успешно армията на Юкрейн? Защо няма новини за успешното контранастъплението?

2

Анонимен

преди 1 година

Русия е едно голямо зло, добре че Путин ги бута яко надолу към пропастта.

1

Анонимен

преди 1 година

Цивилизования свят е с Украйна. С Русия са Иран, Северна Корея, разни африканци и тумба български амеби русофили