15

Майора

преди 1 година

Абе Каримански стига си давал актл , та ти беше личния ковчежник на Слави и му движеше ошфорните сметки! И президентс много добре знае на кого да даде мандата , или ислаш да кажеш че и САЩ и Великобритания му дават акъл!Нищо друго не може да се очаква от комунисти и техните наследници!

14

Икономист

преди 1 година

Не знам Европа на кого дава пари. При всички случаи обаче, не ми ги дава на мен. Този наистина си живее в миналото. Говори за дефицит през 2022 г., а тези, на които им дават депутатски заплати дори и бюджет за 2023 г. не можаха да приемат. Да им е честита Новата г.

13

Анонимен

преди 1 година

Брат му го застреляха като куче в Симеоново през 90-те.

12

Този е

преди 1 година

Ковчежника на Мафията.

11

Финансист

преди 1 година

Този казва, че пари в бюджета няма. Щом е дефицит, значи няма да има заплати за депутатите и работещите в министерството на финансите. А пък НОИ, който плаща пенсиите е във фалит. Като свършат парите парите, започват кавгите, връчването на мандати и говорене за избори. Това е положението в България.

10

По добре

преди 1 година

Ще е да правите закони, с които да си изкарваме сами парите, а не да чакаме подаяния и да ни дърпат ушите. Ама толкова си можете.

9

Анонимен

преди 1 година

Този пък от кога стана специалист?

8

О хо хо

преди 1 година

Подозирам, че ЕВрото има Спешна нужда от Хърватия, БГ и Румъния.

7

Ха ха ха

преди 1 година

Каримански ли лъже или министърката на финансите?!:))))))

6

НЕЩО ГВИЛО

преди 1 година

ЧЕ НАЛИ ИМАШЕ 11 МЛД ДЕФИЦИТ ПО ДУМИТЕ НА СЛУЖЕБНАТА МИНИСТЪРКА НА ФИНАНСИТЕ??!!!!

5

toti

преди 1 година

При тая криза,супер инфлация,война и кви ли не политически импотенти да сме на такъв дефицит ....явно МНОГО СЕ Е КРАДЯЛО В ТАЯ СТРАНА !!!!Не искам нито една от партиите ГЕРБ,ДПС,БСП,ПП и ДТи го България !!!

4

Анонимен

преди 1 година

" Каримански: За 2022 г. Бюджетният дефицит е 2,9% ".... Е, ако ГЕРБ-СДС бяха на власт, дефицитът щеше да е два пъти по-голям, както и външния ни дълг, а чекмеджетата щяха да преливат.

3

Анонимен

преди 1 година

Да не сте се съгласявали, плащайте си вие санкциите. Целта е да ограбите народа пак и бързате да ни тикате в еврозоната, да ликвидирате енергоносителите и да ни карате да плащаме 7 пъти по-скъпи парно, вода, ток. Затова фалшифицирате данните за дефицити, дългове, инфлация, БВП. *** долни и българоубийци сте всички.

2

Анонимен

преди 1 година

Лъжа.... 6,7 са истинските данни на умните икономисти, но на тях никъде не им дават думата заради платени сороски *** като вас.

1

Анонимен

преди 1 година

На снимката :Любо Калимана гледа в кацата дълбока и за народа не му пука ,това е Калимана .