68

Анонимен

преди 1 година

Идеите на Русия в тази война са тотално сбъркани.

67

?

преди 1 година

До автора на поста Зеленски: "Ще се бия до последния украинец!Важното е че покрай войната станах милиардер" Ти как му преброи милиардите? Лъжец.

66

Анонимен

преди 1 година

То и руснаците са нацисти, защото обичат нацията си.

65

Анонимен

преди 1 година

А и начина по който руснаците използват думата "нацист" в Украйна по никакъв начин не обижда украинците. Според руснаците да обичаш родината си било нацизъм. В този смисъл в Украйна няма човек който да се обужда от тази дума.

64

Захари

преди 1 година

Смърт за Зеленски- Славяноубиеца!

63

Сандо

преди 1 година

Рашките сърелят точно по координати. Това го гледаме от свдмици на сам. Това 100%

62

Анонимен

преди 1 година

За украинците Бандера е национален герой. Не знам какво си мислят руснаците, но това е все едно в България да дойде окупатор и да иска от хората да се отказват от Левски. Те украинците като някой ги нарича бандеровци и се радват. За тях това не само че не е обида, ами е похвала да ги нарече някой така.

61

Да

преди 1 година

Изгният всички нацистки уркита в гроба

60

Зеленски

преди 1 година

Слава Кокаина. Ще се бия до последния украинец!Важното е че покрай войната станах милиардер

59

Байдън каза

преди 1 година

Путин е убиец и това се потвърждава всеки ден. Как да не вярвам на Байдан като виждам какво върши путин.

58

Анонимен

преди 1 година

Да де, *** ракетата е украинска. Самия Арестович го обяви. След това го нарекоха национален предател. ....... Продължавайте да вярвате на западната пропаганда. *** Народ- Слаба Държава!

57

варварство

преди 1 година

Това което вършат руснаците е абсолютен военен тероризъм. Как може да има хора които не могат или не искат да разберат това.

56

Анонимен

преди 1 година

До 58Натовеца:Абе ти нормален ли си?Какви бандеровци,какви глупости пишеш.Хората са патриоти и защитават родината си.Ръководството на държавата е в един глас с народа.Никой ме иска да е под руско робство,нито да отстъпва територии от родината си.Поклон пред Зеленски и целия патриотичен народ на Украйна.

55

Наглост

преди 1 година

Кремълските тролеи продължават да ръсят помия! Хвърляли ракети, че украинците да намразили Зеленски, че да заобичали Кремълското Джудже? Няма такава перверзия! И всичкото това искат да ни го пробутат, като нещо "нормално"? "Русофилията" води до крайни психични отклонения!

54

Анонимен

преди 1 година

Безплатно саниране е тва, още трябва

53

Натовеца

преди 1 година

Докато украинците не се вдигнат и не избесят по улиците цялата бандеровска кохорта войната няма да спре !Толкова глупави хора да не разберат кой е истинският враг !

52

Анонимен

преди 1 година

С още една нула след числото 25.40 са хората които още не могат да ги открият.

51

Тираджията Z

преди 1 година

Украйнец си,спиш си спокойно на студено и без вода и изведнъж твойте хора те удрят с ракета и вече и апартамент нямаш.Ся редно е Зеленския да ти купи един но она измисля план.Ще кажем че са руснаците и така няма да се наложи да се набутва с пари

50

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Както винаги продажните безродни медии изкривяват истината. Има интервю със зам. министъра на отбраната на Украйна в което ясно признава, че ПВО е свалила руска ракета и в последствие тя се евзривила във въпросният блок. Т.е. чиста работа на ПВО и малшанс!

49

Анонимен

преди 1 година

Руснаците удряб с точност тоз съборен блок е паднал сигурно от пву украйна така че поредната украинска лъжа на палечото зеленски