88

До Алекс

преди 1 година

Надявам се от тези контрабандни "Javelin", които вече може да си ги купишот шиптъри "на черно" за по 1500 долара бройката /а, с пазърлък и за по-евтино/, някоя дефектирала от тях, да ти я сложат . . .отзад !

87

WarGonzo

преди 1 година

Каква е причината за подобни провали от страна на укро-фашистите:Обикновено има няколко от тях. Първо: крилатите ракети летят на изключително ниски височини и изстрелванията на противоракети от градски райони автоматично превръщат жилищните сгради в потенциални цели. Решението може да бъде създаването на обръчи за ПВО около градовете, но Украйна не разполага с достатъчно комплекси, за да осигури такава сигурна защита. Второ: не бива да забравяме, че основата на украинската противовъздушна отбрана все още се състои от съветски системи с ракети с изтекъл срок на годност, което прави ве

86

Augusto Pinochet

преди 1 година

КАЗАХ ВИ ЧЕТЕТЕ ISW - ПАК ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!

85

Химарс Великолепний

преди 1 година

Разбра ли се чия е тази ракета? Дали е руска или от украйнско ПВО? Или пак разпъсквате пропагандата си, пък после , каквото там, ще се замете под килима! Ако в този блок не е имало оръжейни търговци или украински фуражки, няма логика ракетата да е руска. Който не вярва, да пита полските трактористи.

84

Алекс

преди 1 година

До Математика 3000 руски танка танка цъфнаха като консервена кутия."Джавелин" се погрижи.ХА ХА ХА.

83

Жертвите

преди 1 година

са заради голямата ти еврейcкa уста, но скоро и твоят ред ще дойде, само гледай.

82

Математика

преди 1 година

Украйна с 14 танка срещу Русия с 3000 танка..Хмм, кой ли ще победи?? Наистина не знам! Не мога са броя до 3000 Ха ха ха

81

Анонимен

преди 1 година

Путинофили, пребоядисвайте се ! Или стойте гладни !

80

Анонимен

преди 1 година

Първо, Путин не е жив, има двойници с латексови маски. Второ, по 500 до 700 руснаци загиват в денонощие без да напредват. Украинците събират бронетехника. Чалинджър 2 е издържал на 70 изстрела от ръчен гранатомет през войната в 2003. Ще има и Гепард 2, ще има и Брадли, ще има и други танкове и БТРи и БРДМи. Ще се повторят офанзивите както при Харков и Херсон, но тоя път ще е още по неочаквано и по тежко за руснаците.

79

Някой

преди 1 година

Аз вярвам на руската пропаганда ! Лавров на преговорите в Турция..."Ние не сме нападали Украйна"!

78

Анонимен

преди 1 година

Жалко за загиналите, обикновени хора. Хубава война няма. Мир на душите им.

77

Анонимен

преди 1 година

Лакеи на американеца стюарт тил - напишете нещо за стотиците убити цивилни само в Донецк само за 2022-та! Един ред не сте написали. Защо си мълчите? Риторичен въпрос, да не вземете да се чудите какво да отговорите? Долна, продажна, двулична craн.

76

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са предмет на археологията. 105 години болшевиките раздухват революции по цял свят, за да крадат. През Испанската Гражданска война Сталин открадна 500 тона злато с кораби от Испания. От 1944 до 1947 Сталин открадна над 300 тона злато от България.

75

Анонимен

преди 1 година

абе по измислена държава от украйна е македония- за първи път фигурира като държава като УССР с декрет на Ленини- германия е конгломерат от няколко кралства съществували с крале и владели земи в половин европа - ама сега са германци - я да видим кой има повече право на държавност- саксонците дето си имаха крал август силния и направи най-красивяи град в европа дрезден разрушен да основи от американците 44 година-баварците ли , прусаците ли нямат право на държава - с крале императори- някви укри

74

Анонимен

преди 1 година

А за хапналите мeчешкия в Соледар пак нищо. Що бе. Нали обичате истината.

73

Интелекта

преди 1 година

Гледам тука отново са налазили ниско интелигентната *** от ДБ и ПП.Те и да искат не могат да разберат че руснаците си вземат родните земи незаконно окупирани от фашистките структури на бандеровците така обилно финансирани от англосаксонците.Така помпеха Хитлер през 1933. Ама неграмотните некъпанячета няма как да разберат

72

Закривай укрия

преди 1 година

Има данни за 3 взрива за тоя блок и никакви ракетни удари. Освен това объркали се укроракети в полша и Беларусь и дрон в Загреб и т.н. Уктопитеците са нeгодници и пво то им не струва, нищо не им струва. Не ценят и човешкия живот. 25 хил изпратиха в Соледар и бяха унищожени

71

Анонимен

преди 1 година

Глупостите които се пишат тук от болшевиките показват няколко неща, или болшевиките са тотално ненормални, или лъжат или пишат по поръчка каквото им кажат.

70

Блока

преди 1 година

къде си го минираха и го думнаха сами. Да просят оръжие от запада след това. Тая измислена покрайна трябва да се uнищожи напълно!

69

Анонимен

преди 1 година

Болшевиките винаги са се базирали на изкуствени и фалшиви тези, затова никъде и никога не са идвали с избори на власт, а винаги с насилие и кръв. Защото никой няма да гласува за тях на едни свободни избори. А целта на болшевиките винаги е била властта като самоцел. Те разбира се никога няма да го кажат това пряко, а винаги ще се прикриват зад някакви други уж благородни цели. Но реално като вземат някъде властта и веднага им лъсва истинската същност, започват се масови саморазправи с опонентите.