17

Бинко Сланинко

преди 1 година

Да я махат тази засада като правило, който е по-атлетичен, ще стигне до топката. И тъч да се бие с крак. Писнало ми е от лягания и ставания по терена всеки 2 минути, спира се часовника като в баскебола, т.е. играете чисти 90 минути, а не някакви измислени продължения "на око". Да не говорим, колко повече голове ще има, което ние зрителите заслужаваме.

16

Анонимен

преди 1 година

Да започнем с това: Преди 5 години всеки съдия веднага би вдигнал засада още при паса към Рашфорд и всичко приключва. Така трябва да е. Сега простотии - кой бил активен, кой бил пасивен, кой влияел на играта, кой не влияел... Футболът има нужда от ясни правила - щом е засада - вдигаш веднага! Всичкко друго е тълкувание, а от тълкуванието имат файда само големите отбори - вкарват от засада, ама нямало засада, защото някой бил пасивен. Глупости на търкалета!

15

Анонимен

преди 1 година

Не съм фен на нито един от двата отбора,но като видях гола чак се подразних. В Англия,с Вар,цял свят да те гледа и всички съдии да си затворят очите е меко казано нагло. Такива моменти после се коментират с години и се дават като пример за корупция

14

Анонимен

преди 1 година

На англичаните каквито са им играчите, такива са им и съдиите. Претенции големи, понякога стигат малко под върха, но никога на него. Е, освен ако не се признае нередовен гол...

13

Атрактивно заглавие,

преди 1 година

слаба статийка,гола кука за коментари и за убиване на време :) Това може да го напише само някой,който не е гледал мача,а е копи-пейстнал новинКата от спИртала,гь0ла или шезлОНГА :) Айде у лево,мача свърши,резултата е 2:1,Манчестър е червен!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Чиста засада.Рашфорд се движи заедно с топката при което ангажира вниманието на защитата и вратаря.Това че не играе с топката не ознава че няма влияние в конкретната ситуация.

11

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

ПЕП ГУАРДИОЛА призна гола на Фернандеш, след като прегледа видеото и коментира- ЦИТИРАМ: "Рашфорд беше в засада, Б. Фернандеш не беше. Ршфорд разсея нашия вратар и защитниците. Това е всичко". КРАЙ НА ЦИТАТА!

10

Моряк от Бургас

преди 1 година

Щом е свирено така - значи е редовно! Просто МанЮ наистина повече желаеше успеха!

9

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

И двата гола на Юнайтед бяха редовни. Прегледах ситуациите със стоп-кадър. При първият гол, пасът беше към Рашфорд, който обаче НЕ ДОКОСНА топката и я остави връхлитащия от дълбочина на Б. Фернандеш да отбележи. При втория гол, защитникът до Гарначо покриваше Рашфорд. НЯМА ЗАСАДИ и при двата гола. Гледайте повторения със стоп-кадър!

8

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхте гледали положението имаше 10 повторения, ясно се видя, че Рашфорд умно не пипна топката, а Фернандеш не беше в засада, чист 100% гол, затова и ВАР не се задейства. Като фен на Арсенал, трябва да приемем, че изиграха положението гениално.

7

Анонимен

преди 1 година

Каква засада бе пишман разбирачи? Гати плямпалата дежурни.

6

Димо

преди 1 година

За милиметър дават засада,за метър-не !!! Съдии!?!?!

5

Анонимен

преди 1 година

ако в "Родината" на футбола се допуска да бъде избран отбор който да победи изобщо ням защо да се питаме как така Сърът не се намеси за честа бе. Ударите на Ютите коват желязото с което Арсенал по най долния и подъл начин избавен от титлата.

4

Стар

преди 1 година

Ами ако бяха поискали вар ,щеше да се види че е суперявна засада!

3

безпристастен

преди 1 година

Много пристрастно съдйство Юнайтед трябва много да ги черпят!Уникално,за вдигната,видима засада не поискаха ВАР,а се виждаше с просто око че е повече от метър

2

G.H

преди 1 година

100% засада. И след това 99% дуспа за нарушение на Каземиро. Вижда се как му пречи да бие и го фаулира. Както и да е

1

Бял Орел

преди 1 година

Фърги се обади и зачетоха гола ....