10

Асан

преди 1 година

И тоз като ботокса не е лекар а икономис :)))

9

ескимос

преди 1 година

ЕЕе, поне едно добро нещо да свърши парламента - да махне това самовлюбено, авторитарно и злобно човече!

8

Достт

преди 1 година

Лекарската ммафия не обича да я контролират !!!Няма управия!!

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 Толкова глупости сте изписали - личи си че умствената дейност не ви е силата! Салчев, както и всеки друг управител на НЗОК, НИКОГА не е защитавал интересите на пациентите, а САМО и ЕДИНСТВЕНО интересите на касата - да плаща колкото може по-малко, за да запази колкото се може по-голям резерв(който хора като Дянков прибират в общия държавен бюджет)!!! Няма как да се бориш за по-високо качество на здравеопазване, като налагаш лимите в обемите на дейностите и ниски тавани на цените!!

6

Финансист

преди 1 година

Това, че едноличните решения ги взема партията е повече от ясно. Но пък, тя партията беше една преди около над 30 г. и се казваше БКП. Сега има много партии и партийни лидери, които не си плащат членските вноски. Честита да им е Новата 2023 г. Така е във фалиралата България и нейната НЗОК. То, ако е каса, в нея трябва да има пари. Но пък, това не е така.

5

Мър-Мър

преди 1 година

Старата мома, осъдената за конфликт на итереси, ималата чики-рики с 19 години по-малкия от нея заместник от Шумен и настоящ подуправител- кога ще бъде разкарана от поста подуправител.

4

Анонимен

преди 1 година

Ето това вече е безобразие. Шефа на институцията, която харчи парите на данъкоплатците и се грижи за защитата на интересите на пациентите и това да получават качествена услуга беше свален заради това че си върши работата и не обслужва интересите на лекарите, които искат да има подчинена на техните интереси, изразявани чрез БЛС, институция. Браво! Следа като върнахме "Семашко" е редно да бъде унищожена и НЗОК, за да си разпределят партизаните в Парламента парите ни както си искат.

3

Анонимен

преди 1 година

Тоя преди 2 години като единствена кандидатура ГЕРБ го направи управител на Здравната каса , сега пак те с инициатива на Ботокса , го махнаха ?!Явно не е цакал достатъчно в Чекмеджето...

2

Алекс

преди 1 година

При предишния конкурс Петко Салчев беше единствения кандидат.Сега да видим как ще намерят нов управител.Да не стане като с правителството-съборихме го,ама идея си нямаме как да направим ново.

1

Анонимен

преди 1 година

еднолични решения взима само Партията