25

Анонимен

преди 1 година

Путиндерталците от Изхождане правят всичко възможно да има нова субсидия, Копейката на нова къща да се радва!

24

Анонимен

преди 1 година

Костадинов е патерица и продукт на герберите! Не го слушайте какво говори, защото е обигран манипулатор. Гледайте го какво прави! А за да бъде разобличен окончателно, трябва да се включим в подписката за референдум за еврото.

23

Анонимен

преди 1 година

Ето в кои дни на ноември трябва да внимавате - очакват се силни магнитни бури

22

Анонимен

преди 1 година

Какви 130 години бе? Тази партийка е на 33 години и малко, само си пришива историята на БКП и прилапа имуществото й, както и това на половин България. Комунистите от БКП сигурно се въртят в гробовете си, като гледат тези жендари, избрали "третия път".

21

Анонимен

преди 1 година

сто и трийсет години сметище смърди батко та се не трае

20

Анонимен

преди 1 година

сто и трийсет години б о *** що не съборите телевизионната кула

19

Анонимен

преди 1 година

Сто и трийсет години да се качат на бузлуджа да кльопат кюфтета да пеят песни и да направят *** за целия китайски народ сто и трийсет години *** и пушеци

18

Анонимен

преди 1 година

Трепете ги тези нацисти в парламента! Какво се правите на мирни европейци всичките? Не виждате ли, че е война? Нацистите ви биха шута за Шенген и сега ви подготвят за пушечно месо, като украинците, даМрете в новата Балканската война. Какво ще правите, ще се биете срещу братята ви славяни и сърби ли, за тези нацисти в Брюксел ли? Я стига.

17

Анонимен

преди 1 година

Преди 130 год. е била БРСДП по Бернщаин,а не БСП по Маркс,Енгелс като м/у тях е имало различия в убежденията и видими за класиране по време на избори за постигане на места в парламенти щот по Бернщаин считали с повишаване общия стандарт на производство и живот работническата класа от по добрите условия на развитие ще почуства измененията,ще получава по добри възнаграждения за труда си,ще се внедри,ще намери свое място в социалните слоеве в изменените условия на икономическо развитие на строевете

16

Анонимен

преди 1 година

До Мария. Маро, ние живеем сега, а не тогава. Разлика правиш ли ?

15

Хахаха,

преди 1 година

Авторитет и парламент в едно изречение,хахаха неее хахахаха,ретрограден Меркурий,петък 13 хахаха! Тази статия вече ми е любимата!!! С нетърпение ще прочета и коментарите,които са най-хубавото нещо в сайта!!! :D

14

Анонимен

преди 1 година

Ганев от Възраждане е казал истината! В сегашната БСП няма нищо социалистическо и нищо социално. Участвайки в управлението, те направиха много поразии и нищо добро за България.

13

Мария

преди 1 година

До 1 Ха,ха, ха, а преди 30 години беше пълен със едни и същи комунисти,които спях или дремеха в залата на парламента и дрънкаха глупости за петилетки.А се разкарайте бе *** ,сега с бандитската промяна на децата и внуците ми затриване България

12

анонимен

преди 1 година

Депутатите за да гъделичкат егото на електората си, унищожават България. А народът иска спокойствие, предвидимост и нормални доходи. А управляващите, които и да са те , трябва да се държат на къса верижка.

11

Шефа

преди 1 година

Тия от "Възраждане" са поредната гола кука за *** шарани в България!За сега успяват с арогантно и агресивно поведение , но България нищо не печели от това - въздух под налягане!

10

Анонимен

преди 1 година

Ако бях журналист щях да се изгъбалкам с бесепейците като ги питам за тоя или оня от създателите на партията преди 100 години също като въпросите и отговорите на едни отдавнашни подобни "политици" за "Замунда".

9

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън. Предполагам, че около 90 процента от "партийните членове" не знаят кой е Димитър Благоев.

8

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън. Въобще нямат абсолютно нищо общо с Българската социалистическа партия. Тия са самозванци, крадци и разбойници като всички останали и нямат нищо общо с каквато и да било идеология.

7

Бай Дрън

преди 1 година

Самият факт, че половината членове и бивши членове на БСП говорят в ютуб против Корни, говори какво значение имат тия 100 години за партията. БСП може да е на 100 години, но днешната им управа няма нищо общо с идеите на тая столетница. БСП отдавна стана дясна, лъжлива партия и повечето и членове разбраха това.

6

Анонимен

преди 1 година

Напрваво да го изхварли от Парламента!