121

до 150

преди 1 година

Беларус не са неутрални - от тяхна територия фашистите нападат Украйна. На тяхна територия се движат фашистки подразделения - това ако е неутралитет...

120

Анонимен

преди 1 година

Рашистите разбраха, че ще се разпадат, а Лукашенко знае - след като се разпадне Рашистан, някои хора ще го търсят за разговор.

119

Анонимен

преди 1 година

Запада е само лъскава витрина зад която се крие пълен бардак.

118

Анонимен

преди 1 година

Рашистчетата ми изглеждат паникьосани. Нормално, беларуската армия е съставена от около 20 000 клоуна - в тубата има клипчета как тренират, все едно гледам "Шоуто на Бени Хил".

117

Пенсионер

преди 1 година

До Адмирации 139 Изпуснал си България. Ха ,ха..! Починал СССР не може да се върне.Това е само блясък в очите на Путин и на такива като теб.

116

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен-140 Путин не е този, който ще казва докъде да се простира НАТО. Народите на Източна Европа КАТЕГОРИЧНО и безапелационно избраха ЗАПАДА. Обикновените хора искат да живеят нормален живот без Русский Мир. Същото важи и за България. Държава, която никога в историята си не е имала свястно общество, държава, която изби над 40 милиона в Гулаг и половината население живяха в комуналки, по 3 семейства в апартамент, без право на свободно движение не може да е пример за когото и да било!

115

Анонимен

преди 1 година

Беларус са неутрални и не са избрали дали са сс Русия или с Украйна.

114

Анонимен

преди 1 година

Институцията президент в пропаднала държава като русия е такава че само кьопави пияндурници я вземат насериозно. Държава от корумпета, алкаши и некадърници.

113

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 119 Нека първо руснаците да довършат Украйна , че много се закучи , и после да мислят за САЩ.Лъжицата на САЩ е голяма като лопата. Няма да могат да я налапат. А и не трябва.

112

Анонимен

преди 1 година

Най жалки са смотаните Украинци.

111

Анонимен

преди 1 година

Кой ще напада Беларус, тея Мордорци са толкова жалки, че нямат граница на глупостта си.

110

Анонимен

преди 1 година

Путин е един подрискващ се дементирал дъртак, кой му обръща внимание, то ще вземеш да му повярваш и на другия ден ще вземе да се сгърчи и ***.

109

Гиб Мелсън

преди 1 година

Немския генерал Ерих Вад е заявил, че Русия ще наложи пълен контрол над Донбас. Според немския генерал решението на западните страни да подкрепят военно Украйна било правилно, но вече трябвало да се мисли за последствията от това решение. Дженерал Ерих Вад заявява, че единствения път са преговорите за да се избегне безмислената загуба на човешки животи. Според немеца чключа към решение на този конфликт не е във Франция и Германия а в САЩ и Русия. Било смешно да се очаква Украйна да го реши.

108

Поговорка

преди 1 година

Крадеца вика дръжте крадеца !

107

Адмирации

преди 1 година

Беларус е Русия! Украйна е Русия! Полша, Естония, Латвия, Литва, Финландия, Молдова са Русия! Точка!

106

Я па я..!

преди 1 година

Никой не е тръгнал за сега да ви напада. Ако продължите така и в бъдеще , ще видим.

105

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, бай Таню, недей така се пеняви че с това кръвно...не искаме да те изгубим, кой ще се изказва от наше име, кой ще е нашия налюскан ел президенте :)

104

Анонимен

преди 1 година

Аха... тоест Беларус ще нападне Украйна и всеки който им отговори щял да нали... абе що не одите на майната си?

103

Анонимен

преди 1 година

Естествено че са ходили в казарма. Все пак малко семейства могат да възпитават такива оформени олигoфрени, затова социалистическата държава щедро помага.

102

aeg

преди 1 година

Хахахаха, отпадъци путлерски!! Никой няма да напада другата *** (освен ***), тя и без това е тотално в гАвната, но мустакатият *** може да нападне Украйна или Полша и това ще е неговият и на памперса КРАЙ!!