201

Русомраз

преди 1 година

Умpял е някой да напада тоя кoкoшapник...

200

Мда

преди 1 година

Много ме кефят нежните манипулацийки, които надничат от всеки ред на статийките на Днес.В тази уж предават изказванията на други хора, пък разсъжденията на списвача лекинко подбутват читателя в "правилната" посока.Нараствали "щурмовите" си войски...а кои войски не могат да са "щурмови", а? И готвачите имат зачислено оръжие и могат да нападат...Но трябва да се внуши нещо, което е удобно на плащащия издръжката..

199

Анонимен

преди 1 година

Много сороси са нападнали сайта. Тия дето заработват ги разбирам, ама тия с промитите мозъци, нямат оправдание.

198

Popa ot razgrad

преди 1 година

Русия подготвя почвата...

197

Анонимен

преди 1 година

Е то Москва се провали, как ще брани и Белорус...!!!

196

Анонимен

преди 1 година

Русофилите и динозаврите са предмет на археологията и психиатрията

195

Анонимен

преди 1 година

Рашистката пропаганда за вътрешна употреба не спира 24/7 със всички средства. *** крепостници от сутрин до вечер ги облъчват с идеята, че целия свят искал да ги напада, тях и техните другарчета! А най-много се дразня на разни платени и неплатени папагалчета, които мултиплицират рашистката пропаганда и я вкарват в България! Спрете се! Предатели сте вие, не смейте да се наричате българи!

194

Анонимен

преди 1 година

Все едно пък някой трънал да напада Беларус. За какво, то там всичко е разсипано от руските ***. Където руснак се е разпореждал, там нищо не става. Няма държава дето да е била с русия и да е прокопсала. Само кражби за сметка на шепа олигарси, а другите по окопите.

193

да

преди 1 година

няма и да разберете как ще стане тая работа, ще я разделят украйната земя полша, беларус, молдова...

192

Хахаха

преди 1 година

Поредната порция от несвързано Руско Фъф лене

191

Анонимен

преди 1 година

Ти така и не рабра че има съюзна държава и Путин и Лукашенко са Едно. Преди убиваше Асад , После Путин, сега пък Лукашенко. Тва смешниците сте все от сой циркаджии, ше соасим уйгурите котките и и морковите с флашмоб и гейпарад.

190

Анонимен

преди 1 година

Ако Лукашенко сглупи и заповяда настъпление към Украйна, това ще му е краят !

189

Анонимен

преди 1 година

Таню, за кокаинче и уиски ли ще си говорим сега? Това ли ти стопля душицата, неща които не можеш да си позволиш?

188

Анонимен

преди 1 година

Таню, относително добре съм запознат с халюцинациите които имаш във връзка с абстинентните симптоми от алкохола. Ти ги споделяш с удоволствие. А сега важното - звънна ли на спешна помощ? Да ти бият едно диазепамче да се успокоиш, да свалиш кръвното малко.

187

Анонимен

преди 1 година

Таню, не виждам с какво ще ти помогне да си говорим за наркотици. Но ако мислиш че това ще ти подобри състоянието, добре, нямаш грижи. Та какво точно трябваше да си говорим за наркотиците?

186

Анонимен

преди 1 година

Таню, съветвам те вместо на прокурор, да звъннеш в спешна помощ. Нещата не изглеждат добре и имаш нужда от помощ.

185

Анонимен

преди 1 година

Шизззьоо чети - престъпление по чл. 162 от НК - проповядване на омраза, основана на народност, чрез информационна система, добавят от вътрешното министерство. Текстът предвижда наказание лишаване от свобода от една до четири години и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

184

Анонимен

преди 1 година

Таню, пръстчетата все по-непослушни. Не ме слушаш и затова така става. Знам че и за това няма да ме послушаш, а може да ти спаси живота, та да си кажа. Затвори очи. Вдишвай и издишвай баааавно. И така 10 пъти. Разходката също помага, но с тея дърти крайници не си е работа. А и в тези мрачни времена не се знае кой грантаджийски джендАр дебне в храсталака.

183

АнонимеН

преди 1 година

ЗА СЕГА РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ОСТАВА! НО ОТ 1 МАРТ 2023-ТА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ КОМУНДЕЛИСТАН МОЖЕ ДА ФАЛИРА БУКВАЛНО! КЪ ПУТЪНА ПЛАЩА ПО 50 ХИЛЯДИ ДОЛАРА ЗА УТРЕПАН АМА ГИ ПЛАЩА В РУБЛИ ЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ РУБЛАТА НЕ СТРУВА РЕАЛНО НИЩО!

182

Анонимен

преди 1 година

Стоически понасяш, а, баце? Евала. Легналата позиция е разумно решение. Като ставаш внимавай да не ти прилошее. Легенче взе ли си?