11

българина

преди 1 година

избори ще има докато прозтия българин не си научи урока, да не гласува за тези, които му бъркат в г ъ за вече 12 г и за други които го излъгаха брутално за 7 м, и онези които не гласуват да разберат, че така не накривяват шапката на никой, само на себе си! Само протестния масов вот ще промени нещо, другото е гражданска война

10

днъкоплатец

преди 1 година

Нови избори трябват, че започнахте да коалирате във всякакви комбинации, които отричахте до скоро. Ще ви лъснат лъжливите седалища. то и в главите ви има същото като в седалищата.

9

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Томата, тили ще го решиш. Идваш ти и си стоиш до живот нали, е няма такива. Излитай към затвора.

8

Анонимен

преди 1 година

Прав си, няма. Проблемът ще се реши, когато на хората им писне и вземат сопите. Да видиш ти тогава как на бързо ще се реши.

7

Анонимен

преди 1 година

Биков наши ти докато беше в Реформаторския блок твърдеше, че Бойко Борисов е катикатура на диктатор? Още ли смяташ така?

6

Един там

преди 1 година

Биков за колко те купи мутрата? Голямо мекотело си, бих те заплюл ако те видя..

5

да знаете

преди 1 година

Докато герП е в играта за кокалчето, все ще е така.

4

Анонимен

преди 1 година

Напротив изборите са единственото адекватно и демократично решение. Първата задача на всяко Народно събрание е да избере изпълнителна власт. Ако народното събрание не се справи с тази задача, всяка законодателна дейност е узурпация от 240 нефелни депутати, на които на всичкото отгоре им осигуряваме луксозен живот, привилегии и 11 лв месечно за всеки получен глас от последните избори.

3

Вьзмутен

преди 1 година

Биков е истинското лице на бьлгарският продажникДо вчера вкарваше борисов в затвора днес е пьрвият му защитник - интересно за колко го купи бацо

2

прав е

преди 1 година

Така е Биче, докато Борисоff е мераклия за Началник на държавата......

1

Анонимен

преди 1 година

Джихадистка атака по време на парламентарно заседание ще реши проблема.