31

Анонимен

преди 1 година

Само Революция или специална военна операция могат да решат проблема. Имате голям проблем с нацизъм и военнаФатмашка диктатура. Трябва ви денацификация и да махнете военната диктатура. Може по два начина - или с революция, или с война и бомбардировки. Вие си изберете по кой начин предпочитате да ви денацифицираме.

30

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Верно е Биков! Проблема е Бойко Методиев Борисов. Направете си конгрес и го отстранете тоя проблем!

29

Анонимен

преди 1 година

Все още не са ни представени официални документи, които еднозначно да посочат претенции към Nexo. Компенсира се обаче с ненужно показна акция, с участието на лица, които отказват да се легитимират и часове наред не са показвали заповед за претърсвания.Задържани са хора, без да има поименни заповеди за задържането им. Всичко случващо се до момента е в остър разрез с установените правни и процесуални норми, показващи тоталната некомпетентност на провеждащите тази срамна акция и са недостойни за една правова държава.Както винаги компенсациите, които България ще изплати след заведените и с

28

Анонимен

преди 1 година

А бе Кравов, Nexo какви държавни поръчки са спечелили, кои магистрали се строили, какви концесии са взели, колко далаверки с руската мафия са врътнали? От българска гледна точка даваха работа на доста хора.

27

Анонимен

преди 1 година

пак ще плащаме за сийка и герб

26

Анонимен

преди 1 година

Оплескана история с това нексо! Щом дори и Хампарцумян твърди,че това не е банка и криптото не било валута.....Чудя се онези неграмотни разследващи и проверяващи кого ще питат какво да правят.

25

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с 60-те млн.лв., за Лот 5 на магистрала "Хемус", изтеглени само за един ден от банка без предварителна заявка, в сакове и чували.?! - за тях НИ У, НИ ДУ..... .ама ви крадлива гетберастка дае...

24

Гошо...Тъпото

преди 1 година

При едни следващи избори,на Боко Кюлче Чекмеджанов,съвсем ще му се изпразнят...чекмеджетата. Далеч от власта,не може да ги...пълни,а там му е...силата. Тези са пред пълен...фалит.

23

За БикоФ

преди 1 година

Само факти. Един от "политиците", които смятат, че могат да ни сочат пътя, в завършил СПТУ в Бургас, а понеже не е приет в НАТФИЗ се записва в Благоевград, където се открива специалност "актьорско майсторство" без изпит. Записват всички неприети в София. Значи един неосъществен актьор се самонастани на голямата сцена и се изявява като Роналд Рейгън. Боже опази! Очаквайте факти и за Деница.

22

пена

преди 1 година

Аз лично, обещавам на всичките ск*п*ни политици и по-ск*п*ни протестъри, че ще гласувам за същата партия докато не се научат да се държат като възрастни хора а не като деца.

21

Анонимен старец

преди 1 година

Нито пък вие Биков, нито пък вие ще решите проблема. 12 години бяхте на власт и нищо, ама нищо не направихте - бихте се в гърдите за едни магистрали които са забулени в дълбоки далавери. Никаква социална политика, нищо за народа - заплати, пенсии, помощи... Всичко на абсолютния минимум, само и само да се угажда на маститите бизнесмени които стоят зад вас...

20

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ОПАСНА ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ

19

Мафията ГЕРБ

преди 1 година

Варна на ГЕРБ даде 150 милиона за електронни билети и автомати, сега ги махат! Борисов е кр_адлив Терорист!

18

М

преди 1 година

"Нови избори няма да решат проблема. България трябва да има антикризисна и проевропейска насока", допълни той--------- Проевропейската посока разбрахме че води към пропаст. Когато е дефектирал хардуера проблемът не се решава с рестарт на софтуера а с нов компютър. Казано за нас- нова политическа ориентация, нови съюзници, нова Европа и международен съд за причинителите на световните проблеми.

17

Анонимен

преди 1 година

ще го решат защото масово ще гласуват за възраждане. пп дб директно в затворите

16

Твоят

преди 1 година

проблем определено няма да го решат!

15

Анонимен

преди 1 година

На нови избори пак ще е същото.Сащисаните пак ще се намесят макар че сега без машинките ще им е по-трудно,но ще ни правят пропаганди.Ако случайно се провалят в пропагандите може Майдан да ни организират...По-добре са се обединяват както вчера когато е за интересите на България без да слушат какво им говорят от разни посолства.

14

Анонимен

преди 1 година

Защо всички гну сари са в ГЕРБ?

13

Нови избори

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!

12

Христо Христов

преди 1 година

Точно нови избори ще решат пробмема - излизане от ЕСНАТО!