38

Ха ха!!!

преди 1 година

До, 41, ти мисли какво ще правиш с газа и нефта, че с тия падащи цени...

37

Поздрави от Русия

преди 1 година

Гледай Гледай ! Само гледай ? Може или не може?? Да видиме на живо??

36

Русия

преди 1 година

Защо в България поскъпнаха яйцата!! Защото кокошките в парламента спореха да носят!!

35

Анонимен

преди 1 година

Като ограбиха за поред път колониите как няма да я избегнат

34

Анонимен

преди 1 година

Браво на САЩ, велики са, знаят какво правят! Англосаксите са винаги добре, да му мислят ЕС и останалите!

33

Анонимен

преди 1 година

"Карат големите и мощни коли, живеят си в големите и луксозни къщи"......по Нетфликс и Дисни чанъл. В действителност кретат от заплата до заплата, друсат се до умирачка и се гърмят на воля. И си бият тези, за които не мога да кажа.

32

Абе обявете кога

преди 1 година

Тая ще скача от небостъргач,да си взема пуканки за шоуто!

31

Анонимен

преди 1 година

Даа, ако продължатс печатането на пари, ще избягат на едно място, което не мога да напиша, защото ще ме бамнат.

30

Анонимен

преди 1 година

Кои трудов пазар? Този дето обявиха че са открили 1.1млн работни места, а се оказа че реално са 10хил. ли бе?

29

Финансист

преди 1 година

Забавянето на икономическия растеж си означава намаляването му. След две тримесечия със забавен растеж, се влиза в рецесия. Дали ще е лека или тежка само един Господ знае. А пък тези от МВФ, ЦРУ и ФЕД не си говорят с Господа. За разлика от българския Станислав Трифонов, който дори и му иска две ферарита. С такива български икономисти и политически лидери, никои не се събразява. Дори и с мненията им за инфлацията, рецесията и др.

28

Анонимен

преди 1 година

До номер 9:Не си добре.Там доста наркомани и бездомни има.А нещо да кажеш за 300-килограмовите,които получават толкова големи помощи без да работят,че стават 400 кг?Ей това е комунизъм!Сащисаните лaпaт пици на наш гръб от милиардите за чертежите,а скоро може и да ни гледат по телевзията как умираме заради тях.

27

Аз Кочо

преди 1 година

Съдейки по обърнатата крива на доходност САЩ са в рецесия от поне едно тримесечие, но ги крепи единствено стегнатият пазар на труда. Въпреки това корпорациите изчакаха да отминат празниците и обявиха данните за предстоящите съкращения, а те никак не са малко. Да не забравяме че мета обяви 18000,а амазон вече съкрати 11000. Съкращенията тепърва предстоят.

26

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ ще я избегнат като вкарат Европа в такава.Гръм да ги удари!

25

До Аз Кочо

преди 1 година

В допълнение Кочо, Ако няма да има рецесия значи че вероятността фед pivot-да обърне политиката на високи лихви става нищожна. Тоест лихвите ще се задържат високи

24

Аз Кочо

преди 1 година

Самият Pawell каза че никой не може да каже дали и кога ще има рецесия и ако има колко дълбока ще е тя. Но ние българите винаги знаем, можем и разбираме от всичко. Кризите се случват когато никой не очаква

23

Анонимен

преди 1 година

Разбира се,че ще я избегнат задължиха цял свят да им купува оръжията и да им плащаме скъпо и прескъпо железата...

22

Анонимен

преди 1 година

Колонизаторът точно заради рецисията предезвиква войни по света, прави оръжия и заставя колониите си, като нас, да му плащат милиарди, взети на заем, за нищо. Данък.

21

Анонимен

преди 1 година

Няма как да се избегне нещо, което вече е налице.

20

fdfs

преди 1 година

Ква рецесия... тая война която направиха за какво мислите е... валят оръжейни поръчки, европейски компании се местят в САЩ и вие чакате рецесия.. ще има но не са САЩ

19

US тарикат

преди 1 година

Вкарах Русия във война. Забраних на Европа да получава евтини ресурси от Русия. Спъвам търговските връзки с Китай (Ковид). И сега разбира се всички купуват от мен (задължително) газ петрол пшеница редки метали оръжия и снимки на самолети (3 млрд. $ от България). Направих такава каша че големите компании от Европа преместват производството си в САЩ. Така се печели търговската война.