22

Анонимен

преди 1 година

Потърсете в Гугъл информация за клуб Дондуков 53, Транспърънси и партньори и адвокатско сдружение Йорданова и Радева и доста неща ще ви се изяснят как са навързани, като свински черва. Да грабят чужденци и т.н не ми дреме, но реално те грабят и от нас, а ние им осигуряваме луксозен живот и закрила с нашите данъци.

21

До 17

преди 1 година

Наш те момчета са духнали още октомври 2022. Тогава се срина FTX. Усетли са се. Никой не ги е предупредил. Сега ще последват Ружа. Или в панделата.

20

Дубайски старец

преди 1 година

Много е яко как всички бягат в Дубай... И от там обясняват че са невинни и натопени...

19

Анонимен

преди 1 година

Героите на аферата "Nexo" са свързани с ПП и ДБ. Ето кой трябва да бъде претърсван. Там са шарлатаните и мутрите с бели якички. Те направиха от България своеобразен център на престъпления за милиарди. Тези хора трябва да забравят за политика изобщо.

18

Анонимен

преди 1 година

ПП трябва да излязат от политиката, или да затваряме държавата! ПП също трябва да бъдат претърсвани.Всеки ден ужасни разкрития за далаверите на шарлатаните. И нищо, медиите мълчат. Това не е журналистика, а бюлетин, който ни запознава с броя на катастрофите, ранените, загиналите. За пияна лекарка, бити лекари, убийства, трафик на хора...и всички ужаси, които се случват на обеднелия народ, докато шарлатаните живеят в лукс на гърба на държавата. Осребряват контакти с политици и корпорации.

17

Анонимен

преди 1 година

До 17.нормало е да са предупредени

16

Анонимен

преди 1 година

До 14. И така не е . Н. Вапцаров е част от много стара терористична група дошла от Изтока та се спрели в Банско/ като е в османската империя),и той я приема. Усещат го варненци на ж. п. Гарата1921г Затова офиса е на този булевард

15

Анонимен

преди 1 година

Интересно собствениците как точно преди обиска решиха да изфирясат от България? Дали не са били предупредени от политици с връзки и влияние в правосъдната система??

14

Анонимен

преди 1 година

В сайта на компанията сумата от 94 мил е заменена с 130 мил , защо ли? Защото българските безпочвени обвинения не ги засягат.

13

Дедо ти

преди 1 година

До 7 Други "продукти"-нанай. Още не вземам розови хапчета, дори и аспирин не ползвам. На 80 години съм и сам си бъркам бетона. Кръвното ми е в ред. Построих ти държава с две професии и все с конкурси-без партиен билет. С международен сертификат , работа в Ревящите ширини, първа кат. труд при екстремни условия и сега като съм с мин. пенсия ме изкарваш л.у+д. Човешката повреда в тая територия няма край. Анадън му.

12

Анонимен

преди 1 година

Значи за FTX и Сам Б. може да баталясат и окрадът милиарди долари, койни, спестявания на баламурници, но споделяйки ги с байдановата, демократична партия и отчисляваки лепта за неразбойническата, украинска защита, а за нашите момчета не може?!? Що е тоя двоен стандарт? Или не се харесват клиентите на компанията? И Ружа, и тия хубавци ще са удобните бушони за протекционистката политика на САЩ.

11

Юсуф помака

преди 1 година

Бате я си сеем тютюна за годината и съм чист.....

10

до 7

преди 1 година

до 7за теглене на 800 лева от дебитна карта, не може да ти вземат 21 лева, нещо си се заблудил, сигурно имаш други продукти, които са породили тези 21 лева - кредит, застраховка или нещо друго

9

Анонимен

преди 1 година

Аз пък като прочетох "претърсени около 15 обекта" се сетих за "претърсени около 15 апартамента". Сигурно е случайно, ама все пак да питаме Как е Кайли /***/.

8

Ганио Буркански

преди 1 година

До Геният...... Ха ха ха, огледай се наоколо генийче, виж на какво дередже е държавата във всички сфери и после пак ми говори за българския гений!

7

Анонимен

преди 1 година

То като че ли "ЛЕГАЛНИТЕ" банко по-малко ни крадът. Дебитна карта от Пощ. банка-теглиш от банкомата 800 лв. и си олекнал с 21 лв и 36 ст. Трето хилядолетие-най-модерното робство на човечеството за всички времена.

6

Анонимен

преди 1 година

Пак опетнено име на България заради Гешев ГЕРБ-ДПС-Радев. През тая фирма са минали над 90 милиарда долара. Къде са били нашите служби? После има хора които си викар България е като Швейцария. Да, само че на обратно. Без чадър от МВР и Прокуратурата такива фирми в абсурдно да виреят.

5

Крипточекмедже

преди 1 година

Друго си е кюлчета и пачки в чекмеджето.

4

Геният

преди 1 година

на Българите е хилядолетен. Ненапразно Българският календар е оатпреди 7527 години. Българският интелект е от 8 хилядолетия , господа от Запада.

3

Анонимен

преди 1 година

Нексо са били един от основните спонсори на Демократична България, Капитал и Дневник, също така са свързани и с кредисимо за които се носят слухове, че са един от основните перачи на Брендо. После не се чудете как скандалните схеми на бившите реформатори прекръстили се на ДБ все не се раздухват по медиите.