42

д-р Ружа Игнатова

преди 1 година

Масовостта на крипто заниманието е пряко свидетелство за неговата природа - чиста измама.

41

бб

преди 1 година

До Анонимен 43Аз съм на 27000 заплата, 18к са на джуниърите.

40

Анонимен

преди 1 година

Nexio плащаше по 18000лв. на програмистите.. жалко.. Всеки който се хванал с криптовалути ЦРУ го изкарват престъпник..

39

Чик чок

преди 1 година

До АнонименХахахаха, всичките са едно и също. Крипто, Нексо, Бинанс. Ще кажеш ли колко спечели ти от тия "велики платформи"? А, ще кажеш ли? Няма, защото сигурно те е срам да обявиш колко си "спечелил". То не е направено да спечелиш ти, а определени хора. Не се научихте да не бъдете наивни смотани овце.

38

Йосарян

преди 1 година

Че те всички криптовалути на практика са измама. Генератори на инфлация.

37

Анонимен

преди 1 година

а Гербаджиите в такива схеми не участват щот няма толкоз акъл. Те са на ниво строителни фирми макс. Бухахахаха

36

Анонимен

преди 1 година

36 Не е нужно аферите да имат нещо общо помежду си, страшното е, че всички са дълбоко свързани с България, с мутрите ,с бели якички.

35

Анонимен

преди 1 година

Против ПП съм но и аз мисля че е поръчка. Да разследват регулаторите които ги проверяват в такъв случай щом са грешници - или кво?. Между другото никой не кара хора които не разбират от крипто да инвестират с целбърза печалба и после да реват че са изяли дървото след като не разбират нищо. Ружа УанКойна не е бил под проверката на регулатори.

34

Анонимен

преди 1 година

и навсякъде излиза връзка с Украйна...

33

Анонимен

преди 1 година

Мирише ми на поръчка! Не виждам какво общо платформата има с OneCoin и Ружа Игнатова. Това, че имали клиент, който е спонсор на тероризъм как по-точно е престъпление, че го споменават? Аз ако имам магазин и влезе някой престъпник да си купи хляб, и аз му продам, прави ли ме и мен престъпник?

32

Анонимен

преди 1 година

всъщност НЕКСО са регулиран брокер и се проверяват доста обстойно и на годишна и на месечна база. доста стабилен кьорфишек. скоро ще разберем и защо сигурно... :)

31

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков мисли че с пари може да си купи всичко. Ремонтирал помещение в Биологическия кабинет в СУ и го е направил свой офис, център на пропаганда сред студенти и преподаватели. Пита се, кой му е разрешил това. Все едно аз, да освежа с ремонт, кабинет в президентството и да се настаня там.

30

Анонимен

преди 1 година

Nexo няма нищо общо с Ружа. Унищожихте една работеща компания. Nexo е по-скоро като Binance и Crypto.

29

Анонимен

преди 1 година

Интересно само как ден, след като депутатка от ДБ беше уличена в контакти с терорист от Англия, сега се появява измамник от Реформаторският блок. То реално двете партии са си едно и също само си смениха името. Май задокеанските господари почват да си търсят обратно парите дадени за неизпълнени уговорки. Сигурно затова и Ристьо става нервен и плямпа за технически кабинети и темподобни глупости.

28

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков, Асен Василев, Лорер, Гюров, Минчев, ПП са учили изглежда само как да правят ПиАр и да печелят много пари. Става дума за милиони и милиарди. Това са хора които ка далеч от реалния живот на бедните, изнемогмащите, на трудещите се, защото никога не са били такива. "Грижата" за тях е фалшива, заучени фрази и популизъм. Въпросът е, защо медиите оглушително мълчат след всичките безобразия на ПП/ДБ, които изплуват като мазни петна на повърхността. Защо тези хора са все още в политиката?

27

Анонимен

преди 1 година

В Гърция отива облака на Майкрософт, Гугъл, все сериозни инвестиции. А в Бойко Гешев ландия идва Ружа Игнатова.

26

Анонимен

преди 1 година

ПП трябва да излязат от политиката, или да затваряме държавата! ПП също трябва да бъдат претърсвани.Всеки ден ужасни разкрития за далаверите на шарлатаните. И нищо, медиите мълчат. Това не е журналистика, а бюлетин, който ни запознава с броя на катастрофите, ранените, загиналите. За пияна лекарка, бити лекари, убийства, трафик на хора...и всички ужаси, които се случват на обеднелия народ, докато шарлатаните живеят в лукс на гърба на държавата. Осребряват контакти с политици и корпорации

25

Анонимен

преди 1 година

Мутрите с бели якички са в ПП и ДБ. Българската политика трябва да се прочисти от тази напаст. Мутри с бели якички и власт, е смъртна заплаха за България.

24

Анонимен

преди 1 година

Един от основателите е сина на Шулева. ГербеераЗтки мизерии отново и отново.. Трябва да бъдат забранени със закон всички фенове на НаркоБойко.

23

Анонимен

преди 1 година

Бандата Гешев ГЕРБ-ДПС си усвоява поредния бизнес. Ще се окаже че няма нищо незаконно. Голям удар за имиджа на България. Никога няма да видим сериозни инвеститори у нас.