113

българин

преди 1 година

голяма победа, забравихме за Киев, Харков, Лиман, Херсон...

112

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

Абе колко криминални затворници ще са нужни на Русия за да стигне до Берлин...??!

111

Резултатите?

преди 1 година

Я да видим резулатите от управлението на Киевските фашисти и Коломойски и сие:От една просперираща и добре уредена територия, Украйна се превърна в бандитска клоака, анархия, наркомания, мародерство, бедност, глад, изтезания, смъртта броди и коси населението, създадоха се нацистки концлагери, а интелигентното работно население, се превърнаха в зомбирани нацисти, наркомани, престъпници, убийци на собствения си народ, в полза на чужди интереси, използани и за органи и за експерименти, в нищожес

110

Анонимен

преди 1 година

След седмица ще бъдат изгонени и от Соледар от Бахмут и ще останат само замръзнали трупове на нещастни руски граждани дето не знаят за какво умират .

109

БЪЛГАРИН ОТ ВИДИНСКО

преди 1 година

Не искам вече руснаците да са ми "братушки" , защото вече видях , кво ги стигна "украинските им братя"......БЕЗ ДА СА НАПРАВИЛИ НЕЩО!

108

Анонимен

преди 1 година

Това ще е най-голямата битка за руснаците, спечелена от затворници!

107

Анонимен

преди 1 година

ба си 40 000 затворници разказаха играта на укрите

106

А,ся,де...

преди 1 година

Абе г-жа, що не пишеш, че в Окраина не останаха криминални по затворите? Ааа...., те са "правивилни" криминални!?

105

Тошо

преди 1 година

Дар от сол, а някой там , разбира ли подтекста на това словосъчетание!?Дар означава не да продадеш, още по-малко да отвоюваш, а да дадеш, подариш това което имаш на друг, бил той приятел или не, като по този начин показваш благородство и уважение към миналите, настоящите и бъдещите поколения!Някъде да срещна бомби, не нали, така е защото те не са синоним на ДАР!

104

БДЖ

преди 1 година

Ох.., боли ли? Оооох.., ама много ли боли????? -)))))) Как е З.еленчукъ??? Май яко съ е насмъркал, щото... ох, болиии, бе...!!!!!! -))))

103

До 102

преди 1 година

Така е ... Но не е точно така. Оказа се че затворниците подписват договор, който им гарантира освобождаването. Плюс първоначално заплащане на семейството, на затворника, плюс ако загине на фронта 5 милиона рубли за семейството и доживотна пенсия. Та те затова се навиха много затворници да отидат. По добре семейството да ти е осигурено, а не ти да си гниеш в зандана 20-25 години и нищо за тях.

102

АА

преди 1 година

До справедлив "Всеки трябва да си плати за омразата ,коварството и алчността!!!" Това се отнася най вече към вас, русофилите!

101

Българин

преди 1 година

Господа русофили, безпричинната злоба която бълвате към всеки който не е твърдо с вас, прави мечешка услуга на Русия. Заради писанията ви от ден на ден все повече хора мразят всичко руско и вас! Кой би останал безучастен, като така или иначе го завличате към враговете си, само защото не ви подкрепя!

100

Анонимен

преди 1 година

Укрите са се затворили сами в солниците като плъхове, а в солниците ако престоиш по дълго време, ще се натровиш, недай Боже и да умреш, защото при вдишването се полъщат вредни вещества! Тези са луди, по-добре да се предават на руснаците, за да не си изхабят живота на халос и роднините им да реват!

99

Анонимен

преди 1 година

кремъл не може да се ядоса на никой бе ***, Кремъл не е човек ако не си разбрала. Може ли да споделиш източника за да проверя че ми стана интересно, или си го изсмука от пръстите.

98

ха ха

преди 1 година

Руснаците станааа за смях ама те са безочливи какво им пука

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 103 Какво разбираш по собствен интерес? Само не ми казвай че собствения интерес съвпада с интереса на Русия, че тогава съвсем си оакал нещата.

96

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМного ми е симпатичен Яков Кедми и е точен, не само това, вижте му интервюто и за България, той каза , че България трябва да гледа единствено собствения си интерес, а не чуждите и да не се занимава изобщо с чужди интереси! Интервото е много поучително за България , има го в "Скандално.нет" и в "Ю туб", https://youtube/watch?v=ajrxLDSi-rM

95

Анонимен

преди 1 година

От руснака по гламави хора няма. Отива някакъв шарлатанин в затвора и му казва идвай да се биеш с украинците и след 6 месеца си свободен. Гламара слага униформата и тръгва да се бие без да си зададе въпроса как ще бъда свободен след като няма никакво законово основание нито решение на съда нито обявена амнистия. Накрая дори и да остане някой жив от патакламата ще влезе обратно в затвора да си отлежи присъдата.

94

до 98

преди 1 година

2.5-3 минути. Значи, вече сте ги превзели? Абсолютно болни мозъци кръвожадни сте ра6истите.