173

Анонимен

преди 1 година

И също така интересно, как тия необучени, зле тренирани, демотивирани и страхливи затворници, даващи огромен брой жертви, успяха да победят славната укро армия?

172

Анонимен

преди 1 година

Интересно кой е тоя Кремъл и защо в руските медии не пише нищо за това колко се е ядосал...

171

Анонимен

преди 1 година

Успеха е на частната армия , то се вижда. Но къде е държавната???

170

Анонимен

преди 1 година

"Частна армия" от затворници, как звучи. В Русия частен сервиз не може да се направи , но армия може. Развит " свободен пазар"

169

Анонимен

преди 1 година

Правилно е казал Пригожин. Така ще каже за да оправдае парите , който е взел. Другите за сега имитират , че воюват. И Путин го вижда.

168

Анонимен

преди 1 година

Соледар май ще е сиренцето в украински капан.

167

Боклуци

преди 1 година

До Анонимен 180 - Вси комундяци са бандюги. Че Гевара, Червената Соня, Рамирес Санчес, Ильич, Ленин, Сталин, Червените бригади, Фидел Кастро Рус и още стотици "революционери", докарали държавите си до просешка тояга. България не прави изключение, защото същите все още управляват и манипулират обществото - от пРезидента и неговата институция, до прайм-министрите и червените генерали от МО и Ген.щаба на Българо-СеСеСеРейската армия.

166

Анонимен

преди 1 година

Нещо се обърка. Пригожин се пъчи на Кремъл. Кой ли ще надделее? И той е гангстер и тия от Кремъл са бандюги...

165

До40млн,, украйнци”

преди 1 година

Украинци друже, не ,,украйнци, иначе някой ще реши, че само неблагодарни *** плюят по форумите срещу Братския Руски Народ -освободил българите от 500 г. Турско Иго( присъствие). Руски народ, който се състои от много националности, включително и Украинци!Иначе, като изключим слабоумието ти, си доста вещ във военното изкуство! И ти и доста други, като теб, все велики стратези!

164

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е бандит с армия. Като Ел Чапо.

163

Lucky Strike

преди 1 година

Защо няма официални данни от Мин.Обороната на Путин. Мълчат като пус'ита? Липсват потвърждения, че градът от селски тип е бил превзет. Чакаме!

162

Гладиатор

преди 1 година

Преглеждам постовете и коментарите! Много ***! Човек, който продава душата и себе си за пари е нищожество! Но всеки носи кръста си? Това сме хората, които живеем в България и се наричаме българи! Човеци, които за пари сме способни са заменим Майка си с Баба Яга??? Но ще дойде време да си платим- Ще бъдем изядени???

161

До 165

преди 1 година

Виждам, че доста се стараеш да бъдеш ***. Отпусни се и не се престаравай, просто бъди себе си, резултата ще е същият.

160

Още един Германец

преди 1 година

До 164 : Не познавам нито ,, гол Хасан , нито теб. Но ти си гастарбайтер в България и внуците ти ги чака същото.А до това колко си българин, можеш само да гадаеш- 500 дълги , много дълги години. Неудобно, но факт!А по-лошото е, че си дребен, злобен , завистлив расист! И помен няма от гордия, трудолюбив,състрадателен и гостоприемен български народ. Капитализма ви направи бедни, неблагодарни, егоистични и злобни расисти-берачи на ягоди в Англия!Никой не харесва предателите САЩ също.

159

за 40 млн украйнци.

преди 1 година

На най-- големия зор със най малко живот са пехотинците на предната линия ,добре че им бяха тези от вагнер със стаж къде ли не във самата Русия по разни служби и натрупан учебен опит по разни спец поделения и после поошлаифани във Сирия и Африка та сега да свършат почти цялата черна работа естествено със щит от затворници и това не е малко ,че иначе редовната армия досега да се е саморазпуснала, но и този момент идва вагнеровците са на изчезване и те по-бавно ама малко по -малко............

158

Звездоброец

преди 1 година

До 100% ИСТИНА -- Защо Щатите!? Ами той главния готвач го обяви публично. И той ли е агент на ЦРУ. Жесток анонс, няма що.

157

за 40 млн украйнци

преди 1 година

Да дадат 3-млн армия е напълно по силите -- малко зор ще им дойде на руснаците да ги избият .И ако във Украйна се бяга от мобилизация си представете какво е във Русия ,че чак на затворници се молят за 6-месечна служба ,ама и те свършиха ! Скоро пехотинци въобще няма да има ! Вагнеровците и те вече прегарят и дават фера ,нямаа няма кой да се бие г-н Путин !

156

100% ИСТИНА

преди 1 година

"Съединените щати изчисляват, че 40 000 затворници са се отзовали на призива." ... e щом ФАЩ са го изчислили значи е 100% бярно.Те са ГОЛЕМИ ЛЮБИТЕЛИ НА ИСТИНАТА

155

Две могили

преди 1 година

от статиите на днес.бг излиза, че Русия хич ги няма на бойното поле, всяка седмица се готви дворцов преврат в Москва, Путин е на смъртния одър поне от шест месеца, боеприпасите им свършват поне за десети път и украинците са пред руската столица

154

Анонимен

преди 1 година

С какво се е ядосал Кремъл, че не разбрах. Напротив, Кремъл е много доволен. Ще има много награди за вагнеровците