37

Анонимен

преди 1 година

Фандъка да влезе в рейс 280 от ГеМе-то към студентски град и да я питам как ще се чекира, само слабоумни ли има в тази община. Ти ползваш една линия и не те вълнува нищо друго или един път на два месеца някой дядо или баба трябва да отидат до някъде и не могат да си купят билет, нямат банкови карти. Само хора които не мислят могат да го измислят така, но те гонят единствено печалби. Аз съм с кола и не ми пука, но винаги може да ти се наложи еднократно да ползваш гр.транспорт. Отчайваща простота.

36

Анонимен

преди 1 година

А за тези 300000 ползващи карта за метро с 10 пътувания по 1,20 едното и 300000 ползващи талони с 10 пътувания пак по 1,20 едното, някой ще направи ли нещо? Ясно е, че те ще кажат какво мислят за сегашните управляващи в София на изборите.

35

Анонимен

преди 1 година

БСП още ли обещават да сложат край на задръстванията в София? Аз сега разбрах как ще стане това, като уморят половината от хората живеещи в София.

34

А къде бяха?

преди 1 година

А къде бяха, когато се приемаше тарифата!? Тогава трябваше да са по студията и навсякъде, откъдето да бият тревога! А, те мълчаха! Защо?

33

Мирише на Мизерия

преди 1 година

Само по-зле ще става каквито и лъжи да говорят политиците.

32

Анонимен

преди 1 година

БСП искат само да крадат, всичко друго е залъгване на плиткоумниците!

31

Sd

преди 1 година

Еми връщайте я ще му се незнаен на либералчето грантаджия боцко бонев как ни нареди хитреца да трябва целогодишна карта за всички линии да си купувам като не ги използвам

30

Анонимен

преди 1 година

Да!

29

Анонимен

преди 1 година

Искам карта 5 лева на месец за цялата градска мрежа както си беше едно време.

28

Анонимен

преди 1 година

Една,две,и три така се краде по схемата

27

Анонимен

преди 1 година

Урааа, сега всики да гласуваме за БСП. А които се колебаят, за К.Копейкин

26

Анонимен

преди 1 година

И за един месец картата също.

25

С тия пари

преди 1 година

дето ги хвърлиха за тикет системата съвсем спокойно можеха просто да направят транспорта безплатен и без друго малцинството дето в транспорта е мнозинство ни за билет е чувало ни за карта, а си се вози гратис.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако върне цената на 6 стотинки билетчето ще я призная!

23

партиец

преди 1 година

*** иска да си върне безвъзвратно изгубения електорат. Няма да стане Корни, вие вече приключвате участие в политиката. На следващите избори 4% макс.

22

Анонимен

преди 1 година

Преди години ходих в Цариград.Турците са го измислили.Купуваш си една карта от реп за вестници и направо ти я пълнят с лири колкото кажеш.Важи за всичко без самолет.Трамвай,метро,автобус,корабче,всичко дето е транспорт без самолет.Няма снимки,няма време в минути,няма една линия.Влизаш и се чекираш на първа врата пред шофьора,на въртеливото в метрото,абе навсякъде и не за един човек,а колкото пари има в нея може и 2 и 3 и 10 души да вкараш с една карта.Тук какви са тези времена,линии и глупости?!

21

Чо Банов

преди 1 година

Нашенецът смята градския транспорт за унижение, и както се казва, в Швеция внучката на краля ходи до университета с колело или метро, а у нас внучката на Чибо Чибов от Чибаовци твърди, че тролеят е под нейното ниво. Интересен народ сме.

20

Румен

преди 1 година

Г-жо Фандъкова, моля ходете си.Последните два мандата бяха пълен провал.По-*** столица, с разбити пътища, проблеми с детски градини, транспорт, липса на инвестиции и т.н. няма в Европа.

19

Чук и Гек

преди 1 година

Снощи чух ужастния факт, че валидаторите в градския транспорт били руско и китайско производство! Позор! Позор! Позор! Каквото русофилство е в Пловдив, още по такова, че и със съответното образование е и в столицата Ви!

18

До 13

преди 1 година

Е като не ти трябва да ходиш навсякъде във всички посоки всеки ден защо да си взимаш годишна . Карта за една линия ти излиза 3 ПЪТИ по малко за година ( 30ст на ден) което е много по добре стига да отговаря на твоите нужди , въпроса е човек да има някакъв избор