20

Анонимен

преди 1 година

Да знаете, че така се прави по адвокатскому - духаш дрегера, отказваш да дадеш кръв. После след 2-3 дена се сещаш, че ти си се жабурил с вода за уста или си пил хапчета, които могат да повлият на дрегера. Пред съда излизаш като бистра водица, след като медицинския експерт потвърди.

19

Анонимен

преди 1 година

Бащата е убил детето, сега пък докторите виновни.

18

do 17

преди 1 година

Само дето забравяш да отбележиш че "пациента" е дете,чийто баща карал като състезател,без да се съобразява с условията на пътя и има 3 изкоренени дървета вследсвие на удара.Ако ще и най-големият трезвеник да дойде на произшествието,резултата нямаше да бъде различен. В случая е обратното-гледат да омаловажат безобразното шофиране на бащата,защото някой който идва да помага не изглеждал трезвен.Защо никой не говори този екип сбъркал или сгрешил ли е при оказане на помощта.......

17

Анонимен

преди 1 година

Даваха е сутринте по ТВ, изглежда като завършен алкохолик !

16

дедо Его

преди 1 година

нахалните *** искат да изкарат виновна лекарката,че не спасила вече умрялото дете в пътна катастрофа причинена от бащата, айде стига сме ги търпяли вече...

15

Кака мара

преди 1 година

Нали дядото твърди че били закъсняли и той извадил детето от колата? Колкото до дрегера нали преди няколко месеца самите полицаи говореха че не отчитат вярно? Беше по повод техен колега.

14

Анонимен

преди 1 година

Разбирам подтекста на заглавието - сега ще се търсят начини да се омаловажи или оправдае положителната проба за алкохол на лекарката, понеже е лекарка. Ако пробата е положителна, значи дрегерът е ненадежден! А пациентът въобще, той е без права, каквото станало- станало, лекарката си е свършила "съвестно " задълженията, както винаги!

13

Химическа кастрация

преди 1 година

Е най - добрата помощ която лекар може да даде турското културно наследство!

12

Анонимен

преди 1 година

Хора, когато си викате майстор за ремонт у дома му давате хиляди левове! А на лекари и сестри се плащат жълти стотинки! Няма как да имаме качество при това положение! Тези хора трябва да получават по 10 000-15000 лева заплата и тогава всичко ще е перфектно, ще има наплив към професията и качество!

11

баба мара

преди 1 година

бащата на детето на колко години е с какво образование е как е получил книжкакак може с 100 км по мокър път детето не е било в столче и колан такава безотговорност и накрая лекарката била пияна все търсят пари от къде какво да взематама няма да вземат нищо

10

да ама не

преди 1 година

на некадърен шофьор причинил катастрофа с човешки жертви бърза помощ у виновна защото така му е по-изгодно не е той убиецът а лекарката .не ви е срам да разпрострянявте лъжата на убиеца!

9

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая някой да го напише. Шофера може да не е бил пЕан, но е напълно възможно и много вероятно всъщност колата да я е управлявал друг пеан, който е избягал. Това би обяснило бързото събиране на *** и търсенето на изкупителна жертва. Обичайно така го играят. Автогол за докторката, че е отказала кръвна проба. Било е страшно на мястото, сугурен съм, че и полицаите са се наакали и са били с групата в отправяне на обвинения. Иначе и те е можело да завършат в някое дере

8

до 9

преди 1 година

При такова ПТП се тества задължително и шофьорът. В този случай е интересно дали изобщо той е карал или негов роднина или някой непълнолетен от околното гето...

7

Въпрос

преди 1 година

Аман от дефектни дрегери в тази държава. На всички престъпници все дефектни се падат и на всички полицаи и лекари. Само на обикновените граждани - редовни дрегерите.

6

Анонимен

преди 1 година

защо отказала кръвна проба,аз ако съм невинна ще дам кръв за изследване,ползвала морфинови лекарства за бъбреци и хипертония,аз имам такива заболявания но не ползвам морфин и алкохол.

5

до 1

преди 1 година

Нищо не ти съсипват. Отиваш на кръвна проба и тя показва- 0. Иначе дядо ми, бог да го прости, наистина пиеше лекарства, които бъркаха старите дрегери. Последния път осъди държавата, защото му провалиха бизнес пътуване (четеше лекции по цял свят) с тест за алкохол (дрегерът отчете над 1 промил) и той тичаше за кръвна проба, която показа 0. В резултат държавата му изплати всички пропуснати ползи и хонорари в двоен размер. Голяма забава беше.

4

КРИВ УЙ МАНГАЛСКИ

преди 1 година

Убил детето си не спазвайки никакви правила, извикали първо братчедите (защо ли?), а после докторката била виновна. В българия простотията завзема все по-голяма част от населението. Ако беше в столче, с колан детето нямаше да е под колата.

3

Промяната!!!

преди 1 година

Възстановка: тъмно е, мокро е, студено е. Един млад сианин кара с над сто в завоите. Ич не му пука, че може да изскочи друга кола и да убие невинни, той е над закона. Става беля защото и столче няма, закво муи. Идва доктор, казва че няма надежда. Сианина вика *** ти луда ли си, да не си пияна.. и ето. Сианин ако реши винаги може да те набеди и няма оправия. Такава ни е държавата, полиция, съд. Те са с права, ние със задължения

2

От хората

преди 1 година

Бог да прости,дете е.Но не е ли време да спрем коментарите за лекарката и да се насочим към истинските виновници.Къде бяха двамата мъже да помогнат,след като единият е причинил катастрофата при безразсъдното си шофиране. Хора,запомнете,че лошите атмосферни условия не прощават на никого ,а ако се правиш на джигит отиде тя.

1

Анонимен

преди 1 година

жабуриш с листерин, съсипват ти живота щото на дрегера пише 5+ промила