40

Анонимен

преди 1 година

Селянина трябва да помпа за друго дете. Ако го опандизят, няма да може да се реализира.

39

Анонимен

преди 1 година

Лекарката каза, че изобщо не употребява алкохол. Има вероятност положителната проба да е заради някакви медикаменти, това ще се докаже. Иначе, съвсем ясно е кой е виновен за смъртта на детенцето. Дори не е било обезопасено.

38

Захо

преди 1 година

Не плащат здравни осигуровки,но дружинно се изучили да викат срещу свестните доктори.Птеди 40 години ги гонеха от всякъде,сега заплашват .От километри мирише на набеждаване на друг човек!

37

Анонимен

преди 1 година

Съд за всички, които използват тези фалшиви дрегери и тестове за наркотици, с които набеждават населението в употреба на дрога и алкохол. Това е голямо престъпление и умишлено преследване на невинни хора за икономическа изгода. Или дрегерите са фалшиви и полицаите и лекарите да се осъдят за използванетоо им за набеждаване, или да се съдят като всеки друг от населението.

36

Анонимен

преди 1 година

За полицаите и лекарите дрегерите и тестовете за дрога са винаги фалшиви. Осъдете ги за използване на фалшиви дрегери и тестове срещу населението.

35

Алекс

преди 1 година

Лекарствата не може да са причина за положителна проба.Дрегерът регистрира алкохолни изпарения.Евентуално може да реагира на вода за уста или дъвка,но не толкова,че да покаже 1,4 промила.Най-вероятно лекарката е употребила,след като отказва кръвна проба.

34

Анонимен

преди 1 година

Лекарката каза, че изобщо не употребява алкохол. Не е ли възможно от някакви лекарства да отчете дрегерът положителна стойност или по друга причина? И, да, оляха се журналистите. Лекарката я показаха, написаха име, всичко. Гледам в друга медия пуснали снимки с крадец на колело, който се търси и очите му замазани, като на малко дете. Много интересно, толкоЗ ли е чуФствителен крадецът или целта е да не се намери?

33

Дякона

преди 1 година

Неграмотния *** е блъснал и преобърнал автомобила с което е виновен за смъртта на детето! Иска да се измъкне от наказателна отговорност и хвърля вината върху лекарката! А медиите се нахвърлиха върху Спешна помощ, като жадни за сензация хиени! Такава подлост трябва да се накаже !

32

Защо

преди 1 година

Не се вложи толкова енергия и ефирно време за убития мъж от Видинско за шише ракия или изнасилената и убита 82 год жена от Русенско

31

много чудно

преди 1 година

Дядото върди,че той е извадил детето. Екипът дошъл след това и видял,че детео е било под колата.Е,добре,под колата ли го е сложил,след като го е извадил?

30

Анонимен

преди 1 година

Остава въпроса ЗАЩО нашите медии вчера съобщиха ИМЕТО и показаха ЛИЦЕТО на лекарката пред цяла България, а за бащата причинил смъртта знаем само, че е К.Й. на 20г.?!?! Докога ще ги крием и пазим братята роми?!? Или ни е страх БХК да не ни се скара за човешките пардон ромските права?!?! Сбъркана държава, дано скоро народа се вдигне и има отново Катуница 2!!!! Друг вариант няма-държавата е абдикирала от задълженията си да пази БЪЛГАРСКИЯ народ

29

Защо

преди 1 година

Никой не обръща внимание на заканите на младия индивид от репортажа,бабата да изучи децата си за лекари и да ги прати в спешното

28

Анониме

преди 1 година

Сутринта по НОВА свидетели разказваха, че когато лекарите отиват на място вече имало и други хора и всички повтаряли "детето е мъртво"!!!! Детето е било затиснато ПОД колата, ха сега познайте защо е виновна лекарката?!? Щото 20годишния е карал с над 110км/ч по лош,тъмен и мокър път, или лекарката е виновна,че Банго Васил не е сложил столче с колан и детето е изхвърчало като тапа извън колата и тя го е смачкала?С тази лиллллава наглост за съжаление не ми е жал за детето.

27

Taню

преди 1 година

В репортажа на нова акцентираха здраво на един потрошен джам на отделение. Някой разбра ли, какво са визирали?

26

Полагат се

преди 1 година

неистови усилия за ликвидиране на спешната помощ - системно недофинасиране, скапана техника, нахални шофьори по улиците, побой на лекарите, тормоз и унижение да ду..т дрегера...

25

Беко

преди 1 година

Пореден весел ден в Абсурдистан. Тате-мaнгay тепа еното чaвe от завишен пътен промискуитет. Идва лекарка, дето взела че измуцала една стъкленица пиени вишни, надушИли я, дрегерот изписукал и на другио дан зарад сензацята нова телевизя праща ена бaбичкa с прочуфствени коментрии и контролирани вопроси, сакън нещо лошо стане с лекарицата... А тате-мангa много вероятно е още много пеян и ще кара братовата тapaтайка нощес. Евала герб, евала Слаи, евала Възраждане!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Той дрегера е виновен за всичко, махайте го. Искаме да има само кръвни проби и за Алкохол и наркотици,дотегнахте с тия фалшиви тестове за полицай а за нас са Истински

23

vale_karo

преди 1 година

След всички тези писания и коментари, не знам дали ви стана ясно, защо в Русия търсят онзи български журналист?

22

Спокоен

преди 1 година

Да ви кажа, като знам какви лекаства пия, де що има дрегери и тестове за наркотици ще ме огреят в червено. А за родните ни дрегери изобщо не ми се коментира като взеха да отчитат по 4.7 промила, че и по 5.1. В световната практика няма оцелял човек с повече от 3.3 промила. Кръвните проби в България са също недадеждни. Опит на в-к 24 часа от преди време го доказа. Две водки на контролно лице, три лаборатории дават три различни резултата. От 0 до 1.2 - нещо такова беше.

21

Дони

преди 1 година

Ли Е дрегерЪТ!!! Нeгpa...мoтници...