97

Анонимен

преди 1 година

За Азов нещо да кажете или те са борци за свобода ;))))

96

Карл Бенц

преди 1 година

Само си помислете каква държава е Русия - човек си прави частна АРМИЯ в държава, която ги изпраща на война!

95

Банкеръ

преди 1 година

Частната армия от затворници и се плаща.Освен това могат да свалят алтъните заедно с пръстите и ушите.Могат да изнасилват на воля и мъже.*** ами и герои ще бъдат след войната.Вероятно в Русия има печатница за долари,като в Северна корея.Все ми е на акъла,че блокираните милиярди на Русия в западни банки няма да бъдат напечатани с горница в Русия.Да видим все пак как Украйна ще победи.

94

Истината

преди 1 година

Зеленски е номер1.

93

ВАНГА

преди 1 година

Няма шанс Украйна да не спечели тази война. Победата е за всички демократични страни.

92

ПЕТКО

преди 1 година

До СтефановАми тя вече започва Узбекистан. иска да се цепи.

91

Бай Ганювич

преди 1 година

Вагнер ще свири в центъра на Киев

90

Анонимен

преди 1 година

Цели се в мястото на Путин

89

смях

преди 1 година

на мен ми е интересно кой плаща на тоя сатрап ?

88

Стефанов,

преди 1 година

ако желаното беше действителност, ти щеше да си умен богат и и красив и жените щяха да са луди по теб..

87

Стефанов

преди 1 година

В Украйна има поне 3 различни руски армии - държавната и 2 частни - на Пригожин и Кадиров. А познайте какво ще се случи след като въдворят джуджето в мавзолея. Различни армии командвани от различни престъпници с различни интереси. Гражданската война ще е интересна и непредсказуема. Поредния разпад на съветската к.о.ч.и.на също.

86

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.А Украйна багаж

85

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

84

Какво цели?

преди 1 година

Цели да се обогати, като всеки друг на негово място..Покрай постигането на тази цел, обаче допринася и за разгрома на украинците..Това е дереджето, ако и да не се харесва на некои тъдява..

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99. ББ също.

82

Погледнете го!

преди 1 година

Този е истински бандит!

81

Истината, е че

преди 1 година

"Вагнер" както "Блек уотър" не съществуват без причина. И причината е ясна - има нужда от такива организации. Могат да вършат черната работа, без техните правителства да са отговорни за техните действия така да се каже, използват дупка в международното право, като съществуват в сивия сектор. Факт е обаче, че Пригожин няма намерение да стои в сянката на някой друг. Ще видим какво ще стане един ден когато тази война приключи.

80

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е велик мотиватор. Говорете каквото си щете, но солдатите на Вагнер са много надъхани и безстрашни. Много дразнят запада и това ми стига, за да ги поддържам. Макар, че на тях кво им пука кой ги поддържа и кой не.

79

Ром"с

преди 1 година

Това а съчинения на западните преса на храна от държавните структури..но щом са се захванали с Пригожин ,то означава че си върши много добре работата(е не е в рамките на Червеният кръст...но пък да не би украинците те да спазват правилата на Червения кръст ..като със заврзване на цивилни на стълбовете ..а за военните да не говорим..)..Пригожин върши мръсната работа.. Путин не изплзва дълбоките резерви ..така че споко ..Пригожин не е заплаха за Путин...

78

До 105

преди 1 година

Когато от страната с най много ресурси на планетата постигаш икономика колкото Нидерландия или Испания - корупцията не е нещо с което те се борят , това си е форма на управление в Русия . За това нито Украйна нито който и да е иска да е тяхната т. нар. сфера на влияние