43

Ники

преди 1 година

Каква смелост очаквате от тия мишоци бе?

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен... Недей заплашва..... Щом машините на Мадуро са ограничени ГЕРБ /СДС пак ще бъде избора на народа..

41

Анонимен

преди 1 година

На мен нищоправци не ми трябват! Стига ми Радев! Да си ходят всичките кибици и имитатори и да ида някой ДЪРЖавник!

40

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ ВИДИТЕ ВСИЧКИТЕ НА ИЗБОРИТЕ РЕШЕНИЕТО НА СУВЕРЕНА! ЩЕ ВИ СМЪДНЕ В БЪБРЕЦИТЕ ОТ НЕГО...

39

Един Българин

преди 1 година

Крети, кой си ти да казваш на мандатоносителя как да си формира приоритети и правителство? Аааа вие сте крад-ците от ГЕРБ и понеже сте гладни ви се яде независмо дали е ПФ, ДБ, ДПС или БСП в хартиената коалиция...

38

Анонимен

преди 1 година

Айде стига сте ги притискали,бе!Ама че нахалници!

37

Превратаджия жълтопа

преди 1 година

Митов има неприятен дефект в говора - вместо "с" произнася "ш", вмето "т" произнася "ч", вместо "з" произнася "ж". Като говори и ми идва да му набия един тупаник ... "Прижоваваме ДБ да прояви шмелошт при техен мандач. Няма да приемем правителштво, в което учаштват Кирил Печков и Ашен Вашилев.".... мамaти гербаджийски кривондел скапан коромпел колко пари си взел от шкафа?

36

Анонимен

преди 1 година

Къдравата Сю на вашите екрани

35

Христо Христов

преди 1 година

Радев да дава мандата на БСП! Партията обединителка на всички дс агенти и чеда на партийни активисти! Те са с най-голям шанс да обединят заедно 90% от депутатите от евроатлантическите парламентарни групи в НС.

34

Станислав Трифонов

преди 1 година

ГЕРБ трябва да се изчегъркя

33

анонимен

преди 1 година

Плюйте си ГЕРБ и Бойко колкото си искате , не ни пречите. Все пак не сме се поддали като някои на облъчване и внушения и знаем много добре кога сме живееше добре , спокойно, без инфлация, в голяма степен предизвикана от едни шарлатани-популисти, кога потоците от бежанци бяха спрени и имаше 0 миграция и много други предимства пред създадения умишлено хаос от инсталирани във властта жалки подобия на държавници.

32

В щаба на ГЕРБ:

преди 1 година

Къдравата Сю (КС): "Десиславо, голяма крува си, я виж как си се нагримирала, от магистралата ли идваш?!" Деса Общата (ДО): "Даниелке, колкото и къса поличка да сложиш, пак си оставам любимката на Бойко!" КС: "Я ела тука круво! Сега ще ти скъсам чорлявата коса!" ДО: "ПОМОЩ! ПОМОЩ! КЪДРАВАТА СЮ МЕ БИЕ! ИСКА ДА МИ ОТКРАДНЕ БОЙКО!"

31

Обичам си Бойко

преди 1 година

Никола Минчев от ПП има много тикове. Сигурно е започнал да употребява кокаин.

30

Анонимен

преди 1 година

Партия ГЕРБ в това НС,претърпя най голямото унижение! Опозицията просто,не я допусна до властта! И сега престава на ДБ,само и само,да не ходим на избори!! Аз на изборите ще гласувам за Възраждане! Оказа се най Българската партия на нож със Запада! Повече хора ще я подкрепим този път!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Ех,Митов,ех Даниеле.Колко грижовно обслужвате посредствеността бойкова и я галите по коремчето.

28

Анонимен

преди 1 година

ДБ, ПП, ГЕРБ, ДПС = ***.

27

Странно

преди 1 година

единствено Христо Гаджев издлежда нормален в ГЕРБ, ама за да седи там, сигурно и той нещо не е окей.

26

Тра ла-ла

преди 1 година

"Аз съм къдраво човеече, на народа смъртен враг"

25

Избирател

преди 1 година

Този сигурно е говорител на Герб. Не разбирам само кой е ДБ. Не че има някакво значение за мен, но все. Люботипно ми е. Някои им казват Да, България, други Дай България, а пък трети Демократична България. Тези партийни лидери така и не разбраха имената на партиите в страната. Сигурно вече са го заболяли ръцете и главана на Радев от мислене, връчване и получаване на мандати.

24

ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА...

преди 1 година

ФАЛШИВИ КЮЛЧЕТА... ФАЛШИВИ ФИЛМЧЕТА.... ФАЛШИВИ ДЕМОКРАТИ...... СВЪРЗАНИ С АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ...... 2020 - 2022 УНИЩОЖИХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, САМО ЗА ДА СПАСЯТ МИЛИАРДИТЕ НА АРЕСТУВАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ............. НАРОДА СЕ СЪБУДИ И ЩЕ ГИ ПЕНСИОНИРА В ЗАТВОРА....!!!.....КРАДЛИВАТА ПРОМЯНА