40

Анонимен

преди 1 година

Алооо професоре тебе нали те пенсионираха...стига си притеснявал хората

39

Анонимен

преди 1 година

Изяж дипломата професоре, грипът мина. Чакаме измислена ковид вълна, защото явно огладняхте.

38

мРНК-пандемия

преди 1 година

Федералната статистическа служба на Германия е установила, че броят на смъртните случаи в Германия се е увеличил с повече от 35 000 случая в сравнение с предходната година и че през декември 2022 г. смъртните случаи са били с 19 % повече от съпоставимите стойности за предходните четири години.https://destatis.de/DE/Presse/Pressemitteilungen/2023/01/PD22_012_126.html

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 - "а защо да не каже човека за който иска да се предпази - всички ли трябва да боледуваме заради банда нехранимайковци" Е той го каза - "В САЩ вариантът ХВВ1 се предава най-лесно от всички, защото има т.нар. имунно бягство - не го плаши това, че човек е боледувал и се е ваксинирал."

36

Анонимен

преди 1 година

От грип преди Ковид-19 yмираха по десетина човека на година. Дали сега пак ще е така?

35

Радев

преди 1 година

Антиваксърите ще получат орден Стара планина за смелост лично от мен.

34

Хипохондрик

преди 1 година

плашат с болести - има много парички в лекарствата.

33

Черни Чували

преди 1 година

Да излезе генерала и да каже колко умрЯли има вчера от грип, и Коца Женъта да каже колко черни чувала имаме? Че предната пандемия бяха дефицит. През това време, Боко да изкърти всички пейки и да забрани достъпа до планините - основния разпространител на грипа.

32

Аз

преди 1 година

Сега грипа ще порази всички ваксиниранитъпанари.

31

Психиатър

преди 1 година

Абе тозидибил може ли да ми го дадете да го изследвам?

30

Върнете Ковит-а

преди 1 година

По времето на Ковит нямаше грип и всички бяхме живи, здрави, румени. Сега - всичко живо кашля и е болно.

29

Анонимен

преди 1 година

като пратиха ковиди цирка, на временна почивка почнаха да насаждат страх с грипа жалки са..

28

Мноо си тъп Сашеееее

преди 1 година

Този нали го пенсионираха, какво се изявява и плаши малките деца и възрастните. Явно пак са му набутали тлъстия хонорар и трябва да си го отработва. И тоя вирус голям информатор беееее, още не е дошъл и е пратил телеграма, че идва. План, да му е....еш майката г-н майор.

27

Кацаров пред БНР

преди 1 година

Абе какъв грип бе? В Бургас където вчера от РЗИ с фанфари обявиха начало на "Грипна епидемия" всъщност има само единични случаи на грип, доказани с лабораторно изследване. Всичко останало е в графата сезонни респираторни инфекции, на които до преди 2020 г. и началото на СЗО диктата никой не обръщаше никакво внимание.

26

Грип

преди 1 година

До 30. Така му е казал лекаря - грип. И аз се учудих, че е бил без температура.

25

Галин Костов

преди 1 година

Гербаджийската uзмeт от щаба на Бойко сега се хваща за грипа като удавник за сламка. Далавера Ковид 19 леко полека прибра кепенците, но пиявица научила се на кръв не се отказва никога. Докато Гешев е начело на Гешефтурата ще имат чадър за съдебно преследване, но вярвам че все пак няма да им се размине.

24

Хах

преди 1 година

Споко бре Шиле, доматен сос с ракийка и всичко минава! Нали така ни учеше навремето даде се "борим" с Ковидчо! Пък ако случая е от тежките-сода с лимонче е решението, нали така Кантаре?

23

Анонимен

преди 1 година

до Грип - стига лъга ве - ако не е можел да пие да же вода той е трябвало да е в болница - сигурно е цоцал цацки вместо вода пазвантина и другата лъжа - къф тоя грип без температура

22

Грип

преди 1 година

Един познат изкара грип след Нова година и казва, че толкова тежък грип никога не е боледувал при това без температура, но с ужасни болки в мускулите и силна отпадналост, дотолкова, че даже вода бе е можел да пие без чужда помощ. Не е било Ковид-19, тествал се е.

21

Ивайло

преди 1 година

Нема ли и тебе нещо да те хване !? 😃