20

Анонимен

преди 1 година

Абе зарадвайте русофилите и напишете че доларът се е сринал под нулата. Стига са чакали, вече пето поколение русофили го чакат от 105 години да се срине.

19

Някой до 14

преди 1 година

Колко хиляди килограма злато имаш или тонове да поддържаш стандарт? Има цена, но в наше време доста обезценено ако нямаш мина.

18

Някой до 17

преди 1 година

Фалитите не са само заради газа и тока. Това е довършващото. Фалити и проблеми има в много браншове заради лошо управление в годините е кратало защото са имали глас и права и хората от ЕС. Сега сме чужди в ЕВропа и ЕС и сме християни значи, че не сме живи и изчезващи. Сега на власт са не само лоши управници, но + имигранти от не ЕС. Турци, албанци и косовци+всякакъв нов клон емигрантство. Бетон мързели и интриганти. Нямате си на идея колко е зле всичко. Сега е като балон който изиша тихо....

17

Ролс Ройс

преди 1 година

Не бил фалирал? Аз що четох, някъде, че има масови фалити на запад, без руски газ?

16

Анонимен

преди 1 година

Рублата е върхът.

15

Анонимен

преди 1 година

Язе съм мноо умен русофил че си сменя лева с рубла Путин ща победи оти Израел му дава най добрите хапчета за победа ,долара че девалвира оти само печатат на принтера хартия без покритие

14

Анонимен

преди 1 година

Така, така доларът се стабилизира на дъното, а златото е истината не може да бъде печатано, а не хваща ръжжда и се използва в редица индустрии. Ако преди 50 години си могъл да и купиш хубав костюм за една унция злато, сега пак можеш, но за тези години доларът от 35 долара за унция злато сега е 2000 долара за унция. Това е доста голямо обезценяване на доларът за 50 години, а тепърва златото ще поскъпва още спрямо доларът.

13

Истукан

преди 1 година

Ще пада доларът, а рублата ще се качва.

12

Анонимен

преди 1 година

още една петилетка и долара потъва

11

Зозо

преди 1 година

Силният долар винаги води до фалит на Блатната империя :))))))))))))))))))))))) Последно при Рейгън "великият" СССР даде фира :))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

до 8

преди 1 година

Във въпросът ти липсва логика, едното не пречи на другото. Ето - любимият на всички ни Зеленски знае руски. Обаче е еврей:))

9

Анонимен

преди 1 година

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БОРСОВАТА КАФЯФА И ЖЪЛТА ПРЪДНЯ ?!!!

8

до 7

преди 1 година

Ти знаеш ли български, или си евреЙ?

7

Анонимен

преди 1 година

Повей, край, кравай... Това са все римски императори, само последния е химичен елемент. Повечко трябва да се знае българският език, за да не се излагаме. Също и икономиката трябва да се поназнайва, но истинската, не това, което в момента е из ЕС и САЩ. А нюйоркските еврей са си натурални лакоми еврей:)

6

MaйMyнaтa

преди 1 година

Закриването на монетарната система е неиэбежно, някой против!??...

5

Анонимен

преди 1 година

Кредитните карти са с най-високото им ниво на задлъжнялост, а лихвите са рекордно високи, скоро ще им трябват пак евтини пари и понижение на лихвите за да не фалират домакинствата и бизнесите.

4

Анонимен

преди 1 година

Доларът е на дъното, а рублата е на върха. Купувайте рубли. Изгодно е!

3

До 1

преди 1 година

Ако завършва на й, значи думата е или химичен елемент или римски император, твоето не е нито едно от двете. И от икономика яко разбираш обаче.

2

Анонимен

преди 1 година

Купувайте рубли братя, капитализма скоро ще рухне. Скоро безаналоговия Москвич ще е най търсената кола

1

Анонимен

преди 1 година

Игрички с хартийките като за последно. Но едно е безспорно - Западът прецака яко икономиките си. И бомбастичните изявления на разни марионетки няма да помогнат. Ние не сме победители в безумната война с Русия и няма как да бъдем с глупостите, които правим. Накрая марионетките и стадата ще платят скъпо за тази авантюра на нюйоркските еврей.