313

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 335. Който не иска в Русия, ще мине към Беларус.

312

Анонимен

преди 1 година

До ВЕЧЕ 346. Замръзна дългосрочно. Производствата се изнасят. Следва рецесия.

311

Анонимен

преди 1 година

Така се мъчи, та чак Щатите чрез Зеленски вече вият на умрело и са поставили условия на зеленото джудже да постигне най-после някакви успехи, ако ще иска още оръжия. Укрите мрът като мухи, но поне от раз, без да се мъчат.

310

Анонимен

преди 1 година

вие българските журналисти сте полудели от желания на русия да свърши военият арсенал има и за вас пре достатъчно не ви ли омръзна да пишете негативно против русия да ви ....... м ......та защо ни лъжете

309

Анонимен

преди 1 година

Какви лъжи пишете.Рус Иван има ракети и снаряди в излишък.

308

ВЕЧЕ

преди 1 година

ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА,РУСКИ ШУШУМИГИ?

307

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 334 ПАК завзеха Соледар. От тук до края на света, на всеки километър, всеки ден ще завземат Соледар. Отново и отново. *** влюбени в Пригожин, както и българските. Накрая ще се стигне обезателно и до децата на българските и те ще превземат ден след ден Соледар. Като свършат руските. Точно както свършват снарядите. Ура!

306

Анонимен

преди 1 година

голяма мъка без снаряди-днес завзеха Соледар,утре ще завземат Артьомовск.А ако имаха снаряди какво щеше да е....

305

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 343 - Нема смисъл, бате - те това го въртат от 5 месеца. Ако 5 месеца са още с дъртите саряди, не ми се мисли, колко имат от новите ... ААаа,чакай -те ни казват,че НЯМАТ нови. Видиш ли - свръшавли тея и край! 2012-13-а, докто БСП-то още имаше пръст във вскяа медия и се плщеше яко по САЩ, същите ни разравяха за САЩ - щели да фалират след 2 дена.

304

Анонимен

преди 1 година

"Страната е принудена да използва 40-годишни снаряди"............Не са принудени. Все още изчистват складовете от старите съветски боеприпаси. В някой момент в бъдещето ще започнат с тези от 90-те години.

303

Анонимен

преди 1 година

"Със 75% е намалял артилерийският огън на Русия: Мъчи ли се Москва в Украйна?"-------------Или просто целите, по които стрелят са намалели със 75%

302

Анонимен

преди 1 година

Соледар. Около 500 души бяха обкръжени. На обкръжената група е поставен ултиматум - да се предаде до 00:00 часа на 11.01.2023 г. или ще започне прочистването на територията. Първоначално имаше съобщения, че въоръжените сили на Украйна са отхвърлили ултиматума, но след това започна да постъпва информация за предаването на пленници, много от които се оказаха с измръзвания. Тази нощ в Соледар беше около -16 градуса.

301

редник Раян

преди 1 година

Русия иска да свали от власт Зеленски и хората около него.Всички те са избрани от САЩ.Тва е истината.Може 70 процента от украинците да са за падане на власт на Зеленски,но смеят ли да се обадят,чака ги коршум.Тези които не искат да се бият ,а те са 80 процента също ги чака разтрел.Около 20-30 % са умопомрачени крайни националисти-бандеровци или така наречените укровермахтисти.

300

Анонимен

преди 1 година

Украйна е цирей, ако не бъде върната в състава на Русия, непрекъснато ще има неприятности за Европа и не само.

299

Анонимен

преди 1 година

До АнонименУкрайна е цирей, ако не бъда върната в състава на Русия, непрекъснато ще има неприятности за Европа и не само.

298

Анонимен

преди 1 година

Вместо Балканите и ЕС да бъдат рекетирани и Ердоган да краде енергийните проекти, които бяха предназначени за държавите от Балканите и Европа да бяхте се сдобрили с Русия , а сега Ердоган печели от проектите, които бяха изместени от Балканите в Турция и като посредник, а не европейските държави! Зеленски изобщо не го коментирам, той е дървена глава и гледа да спаси живота си, затова до последно ще драпа за война, а и не убиват сънародниците му, а славяните и не му пука!

297

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 334 - Не мисля, че Русия иска да абсорбира цялта Украйна. Първо - това са мнго хора котио не искат нищо общо с Русия! Второ - не си оставя буферна зона!

296

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАко Украйна не бъде изцяло превзета и върната в границите на Русия, ще си създадете в бъдеще голям тлеещ проблем за цяла Европа, че и за всички по света и ще бъде използван срещу държавите от самата Европа! А в град Лвов, да проведат честен референдум къде искат да бъдат жителите, в Полша или Русия!

295

Т34

преди 1 година

Вижда се как се мъчи,от ден на ден руснаците затягат обръча.Антируската пропаганда не работи.

294

Боби

преди 1 година

До оcрана *** Декларация на САЩ за ударите по Енерго мрежата на Югославия: "Понеже Юго армията ползва електроенергия за ремонт, поддръжка, транспорт(влак) и комунално стопанство(банално да си на топло и да си сготвиш) енерго преносната мрежа е легитимна стратегическа цел." Нали същото прави и РФ унищожава енерго мрежата на Ъкрайна.