126

Истината

преди 1 година

Ако сложат американски ракети в Украйна защо да не иска да влезе в НАТО за да се спаси от Американската Украйна.

125

Истината

преди 1 година

Сега ако сложат американски ракетни системи Пейтрият на границата с Украйна и Русия няма Украинец който да не иска да я задейства веднага.

124

Мдаа

преди 1 година

А Русия иска да заличи всички останали !

123

Дякона

преди 1 година

Най-безсмискената !!!

122

Дякона

преди 1 година

Русия е най-безснискената държава. Богата на ресурси и бедна на интелект !!!

121

бла-бла

преди 1 година

Който каквото сам си направи друг неможе да му го стори. Е, неможе целият свят да е крив, а една мижава част от него - вечно права. Няма такъв филм. Никой с нищо не ви е длъжен уралски дървари, и на никой не му пука за вас.

120

Анонимен

преди 1 година

До 143. Целта на Запада е да докопа безплатно руските ресурси. Нищо друго. Те самите не го крият.

119

едно уточнение

преди 1 година

... тук на "запад" нормалните хора искат следното: Като им се воюва и пролива кръв на рашките и на Русия, да си воюват вътре в тяхната си измислена п3д3ра.ц.и.я. Що им трябва да нахлуват в чужди страни, на които вече са признали незввисимостта и суверенитета??? путьонин и ко - да си налягат старите си за.д.н1ц1 щото току виж скочили младите рашки най-накрая и станала белята......... тогава наистина няма да я има рашистанската п3дерация , ама изобщоо....

118

Анонимен

преди 1 година

Войните на Руската федерация да се преместят вътре във Федерацията. Това искаме от Запада.

117

Анонимен

преди 1 година

Само от картата на Украйна. Никой няма да ви гони на руска територия.

116

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Западът видя, че вие (РУЧКИ пияни) можете да се самозаличите. И не е необходимо някой да ви унищожава. Вие вървите към самоунищожение, както България.

115

Помня

преди 1 година

До Боби 121 Боби , че то руснаците сами си изпросиха разпад на РФ.Запада ли ги накара да водят война ? След като Украйна иска да влезе в ЕС и НАТО и Путин не може да ги откаже от бъдещето им , трябваше да си седне на *** и да се замисли защо всички бягат от Русия .Помниш ли че и Беларус беше готов да скъса с Русия , но Путин ги заплаши с война и обърнаха палачинката.При Украйна номера ни мина.

114

Гражданин

преди 1 година

И тоя побъркан - кой ви заплашва ,бе ?! Досега,ако някой е искал 100 пъти да го е сторил ! Вие все тази плоча си пускате веч 60 само и само да оправдавате пред народа си огром ните разходи за военна техника и въоръжение ! Срам сте за народа си и за човечеството !Поне малко чувство за срам нямате ли - толкова много приказки :" ще ни нападат !Ще ни нападат!Ще ни нападат ! " и накрая вие,съвременни фашисти веролом но нахлухте в славянска Украйна ?!Знаеш ли на това какво му се казва ?!

113

Да допълня...

преди 1 година

Путин само уби Русия.

112

Тошо

преди 1 година

Вие сте голяма страна и ползватте вашите си ресурси, а какво да прави Португалия, тя е точила от Бразилия, нещо нередно ....дават и взема без пари, а вие парите ги давата за бомби, ееее!Въобще светът е станал едно мнооооого подредено местенце, под всеки миндер.. бомба!

111

към ОЛЕЛЕ! /115/

преди 1 година

Още през есента на 2022 г западни аналитици констатираха: Държавният департамент се е заблуждавал относно икономическия потенциал на Русия. Рублата се превръща в най-надеждната валута в света. Кремъл побеждава в икономическото противопоставяне. Обратният ефект от санкциите срещу Русия предизвиква ръст на цените на горивата и храните в цял свят. Президентът Путин се оказа прав, когато заяви, че икономическият близкриг на Запада срещу Русия се провали.

110

Анонимен

преди 1 година

Неееее тя русията сама се заличавва от картата . Изгонена от всички международни органиизации от всички спортни събития . Всичко големи световни марки си заминаха , самолетите им са изгонени , транспорта им е изгонен, от SWIFT са изгонени какво още !!!

109

...!

преди 1 година

"Боби", стига ни пробутвай Русия като "потърпевша"? Никой не ти се връзва! Това е най- бруталният агресор на 21 -век!

108

Боби

преди 1 година

До ...! "И най-болните русофилски мозъци не смятаха, че някой се е засилил да напада Русия!" Задавам един Въпрос и отговор не искам: Кой Взриви СЕВЕРЕН ПОТОК 1 и 2? Това ако не е нападение не знам какво си мислите че е нападение - да гръмнат парламента в Москва примерно?!?!? (ПП търговската стойност на ГАЗът който избълбука от пробойните в тръбите е към 6 МИЛИАРДА ДОЛАРА остави колко струва самата тръба)

107

...!

преди 1 година

Руският таракан продължава да реди простотии! И най-болните русофилски мозъци не смятаха, че някой се е засилил да напада Русия! Най-малкото защото е ядрена държава! Колкото до НАТО, Русия и сега граничи с държави от НАТО, но нито една не се е засилила да напада! Точно обратното, подготвят се за отговор на агресия! Да не говорим, че с Швеция и Финландия границата с НАТО се увеличава с 1600 километра! И Боби, хайде опитай се поне веднъж да се придържал към истината! Агресорът е ...Русия!