8

Журналист

преди 1 година

Това вече си е истинска новина. Политолозите и социолозите щели да ходят на нови избори, за разлика от обикновените българи. На тях им омръзнаха и избори, и политици, а пък най-вече партията Герб и нейния лидер Бойко Борисов.

7

ПП никой не ги трае!

преди 1 година

Всички политолози, социолози и анализатори се дръпнаха от ПП, те станаха силно токсична, разпадаща се партия! Пардон, даже не са и партия!!!

6

Иване, Иване..

преди 1 година

Щом и двете нямат нищо общо с ГЕРБ! Напротив едната е от средите на БСП, а другата също, но маскирана като човек на ПП, тоест от новите млади, леви хора! Би било смешно, но вече става лесно как лесно, без всякаква мисъл лепвате тикет, че е от ГЕРБ, на всеки, позволил си да изрече мисъл, различна от официалното говорене на ПП и ДБ!

5

Иван

преди 1 година

Тия пиарки на ГЕРБ , дето им викат политоложки почнах да ги бъркам. Коя беше професор, коя доцент , коя *** хараламби . Все едно и също говорят, нещо като заклинание правят. И баце на бял кон се връща

4

Читател

преди 1 година

Огладняла,очилата баба трови въздуха в най различни студия.Отвратително мислене,злост,ненавист към българите от пп,с това бабата разделя българите вместо да ги консолидира.

3

Диктатура

преди 1 година

Какъв е този цирк с Парламента като всичко се управлява от МВР, ДАНС и мутри на Румен Николов-Пашата! Това не е Демокрация, а някакъв извратен фашизъм!

2

Пазете се

преди 1 година

Бригади на Смъртта(Перник) в България убиват по особено мъчителен начин както в Хаити през 80-те години!

1

Анонимен

преди 1 година

Питай някой от форумните плювачи по ГЕРБ а ти умния кой подкрепяш и ще мълчи и ще цикли на ГЕРБ. С тая тактика кремълските кукловоди зарибиха доста слабо умен народ да плюе ГЕРБ, фигуранта им пусна спасители да им се изреждат и целта е постигната. Червени пионки ДБ и други подобни взеха част от гласовете и избори след избори, а лихвите скачат и държавата потъва в руската кал. А заразените зомбари си циклят на ГЕРБ и се мислят за умни докато ги разширяват