47

Ели

преди 1 година

Директор няма ли да го уволнят каква държава живеем директор невинен??

46

Анонимен

преди 1 година

Не виждам мераци от анонимната да бърза да си взема детето. Има нещо много гнило при нея. Майчин инстинкт друг път.

45

Анонимен

преди 1 година

Що за "човек" трябва да бъдеш, за да твърдиш че чуждото дете е твое, само защото е бяло, а твоено - не. Или се кефиш, че твоята кръв ще е гледано в нормално семейство, а горкото бяло дете - в катуна. УЖАС

44

Анонимен

преди 1 година

Поприцахте се,нали! Хайде стига толкова,приключихте с наказанията! Какво чакат майките!? Ако не ги съдят и то "до дупка" явно не са обидени!

43

чичо лелин

преди 1 година

До АнонимеН Ще уволнява,ама като си отворят устите и гърми окончателно и в затвора!Бедна ти е фантазията какви далавери и чудеса въртят в болниците!

42

Анонимен

преди 1 година

Анонимната дали вече си е взела бебето, или още мисли с адвоката си какви пари да иска, което явно е по- важно в случая?

41

до 26

преди 1 година

Много знаеш как си вършат хората работата , че да коментираш! При подобна голяма издънка , няма никакви порицания или наказания , директно оставаш без работа.Такова безхаберие е възможно само на държавна службица

40

Анонимен

преди 1 година

В щатите биха ви осъдили за милиони!

39

Рр

преди 1 година

Филма сме го гледали много пъти. Ще бъдат наказани охраната, чистачката и шофьора на линейка та. Затова сме там, където сме.

38

АнонимеН

преди 1 година

СЕВДА ЛИЧНО ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ ТОВА СИ Е НЕЙНОТО ДЕТЕ И , ЧЕ Е ПРАВИЛА КРЪВЕН ТЕСТ ПРЕД ПОЛИЦИЯТА И ВСЕКИ КОЙТО Я ЗАЩИТАВА Е СЛУГА НА ДЯВОЛА

37

Анонимен

преди 1 година

Това ако беше в една бяла държава, ДИРЕКТОРА на въпросната институция още първия ден щеше да излезе с наведена глава пред медиите с оставка в ръчичката и публично да се извини, че в НЕГОВАТА болница се случват подобни неща.

36

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Като гледам турските...сапунки,в родилните...подкупват сестри,акушерки,лекари,разменят ДНК изследвания и правят какво ли не само за да...разменят,или откраднат дете. Надявам се в нашите родилни...заведения до там да не се стига.

35

111

преди 1 година

Добре сте се заселили че Севда е виновна ,ама що не питате тоя на снимкатаква заплата получава и дали състоянието му ще издържи една данъчна проверка...

34

Не сте

преди 1 година

Прави сутринта една мисирка беше при ромейката както я наричате,и тя си каза само мен търсите а питате ли ме че 3 месеца съм гледала това дете,а че другата майка се е покрила като мишка.Що другата майка меориде с детето си при Севдето идасе разберат ама не ромейката е виновна.Що мисирките не ръчната из болницата, парички за екип за секция,отвратително отношение.Ама друго е да скочиш на слабия...

33

Анонимен

преди 1 година

А бебетата кога ще върнете на правилните хора?

32

АнонимеН

преди 1 година

СЕВДА: БЕЛОТО СИ Е МОЕ ПРАВИХМЕ ТЕСТ И СИ Е МОЕ ВЕРВАЙТЕ МИ!/ ИНДИЙКАТА СЕВДА И НЕЙНОТО КРИСТАЛНО БЯЛО БЕБЕ ИМА СНИМКИ В НЕТА НА СЕВДА И БЕБЕТО!

31

Даааа

преди 1 година

Нас административни наказания за доктори не ни топлят. Искаме наказателни и затвор

30

Асан

преди 1 година

Шейново да плаща 200 бона на Айшето :)))

29

Спокоен

преди 1 година

Тази история вони отвсякъде. Няма как двама тъмновиолетови да се сдобият с бяло бебе и да си трайкат. Че и не искат да го върнат на майка му. И още - какво е това безумие, един час след ДНК тестовете децата е трябвало да бъдат изенсени в защитена среда!!! Пък там да се изчака съдебното решение. Как да спи тази майка, която знае, че детето и отглеждано в коптор!!!

28

Адвокат от БХК

преди 1 година

В момента Севда се подготвя да празнува Банго Васил. Не я занимавайте с глупости.