125

Щерю

преди 1 година

Добре е, че има паритет. Еднополюсният свят е зловещ и води до световно поробване от хегемона. И после следват удари от космоса, при които оцелява малка част от човечеството. Така е било и пак така ще стане. Този свят е контролиран от създателите ни...

124

Анонимен

преди 1 година

Нито един американски политик няма да жертва 2 самолетоносача,заедно с около 200 броя най-модерни самолети ф35 а също и ф18 супер хорнет както и неизвестно количество други по-малки но значителни за загуба плавателни съдове като фрегати,ракетни разрушители и дори подводници за да спаси някакъв смешен остров.Последната подобна авантюра беше Виетнам и тя не свърши съвсем добре за американците.Симулациите с " локални и компактни" масирани удари с тактическо атомно оръжие също не са обнадеждаващи.

123

Анонимен

преди 1 година

Револвече, ти се въртиш по ЛГБТ+ скалата май, днес си транс, утре - флуид, в другитен - куиър...

122

Анонимен

преди 1 година

До r3v0lv3rНапротив, постигнахме много, но след появата на "демокрацията" изгубихме всичко, а сега чакаме само на субсидии

121

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 139 - иии хоп, вместо това Путин удали Украйна! С "колосалната" и армия, която към началото на нападението - Февруари миналата година нямаше НИТО ЕДИН Западен образец въоръжение. И беше десетократно по слаба като танкове, артилерия и авиация. А в някои други области - като ракетите и флота - стократно по слаба. Това путинофилите като заразтягате Московски локуми, направо губите мяра. То не са "експерти", то не са "специалисти". Как и да се въртите обосрания гАз се е зад вас!

120

до Идва залеза

преди 1 година

Абе, човек ще каже, че на друга планета живеете. Така както е тръгнало тия, от които ви е страх ще затрият вас, а не обратното. Никой не говори за жертвите на демокрацията, а те доста се понатрупаха вече.

119

Идва залеза на

преди 1 година

Раша, Китай, С. Корея. Комунистите са като чума. Явление, което достатъчно дълго се задържа в определени народи, и взе доста жертви, но скоро ще бъде изличено от лицето на земята.

118

До 135

преди 1 година

Време е болните Кремълски тикви да проумеят, че думата "присъединявам" скоро ще трябва да бъде използвана за терени за гробищни паркове. Напр. Мацква, ще трябва да присъедини няколкостотин хектара от нивите около нея за нови гробища.

117

Ssss

преди 1 година

Проблема не е в това да се завладее Тайван , а в това да се завладее за 2-3 дена с сравнително неувредена инфраструктура и икономика. Китай все още нямат достатъчно мощ за да влязат в конвенционален сблъсък със САЩ, а ядрена война не нужна никому. Затова Китай набира високи обороти в въоръжаването и се готви за неизбежното. Войната в Украйна всъшност е част от подготовката за конфликта в Азия, като целта е да се отслаби Русия която е на страната на Китай.

116

Китай няма да

преди 1 година

завладява Тайван. Той ще присъедини Тайван... по едни или друг начин.

115

Анонимен

преди 1 година

"Напише някой как Тайван бил Китай" ------- Ми Китай е, наследниците на Гоминдана, който загуби войната с Мао са про-китайски настроени, готови за обединение. За сметка на това спонсорираната от Щатите пета колона на острова дрънка оръжие и се зъби по команда. Приликите с места и събития са случайни.

114

Анонимен

преди 1 година

"Тайван е парче земя с кадърни хора с БВП на глава от населението в пъти повече от на тоталния бедняк Китай."..............Ох, Боже, има ли още някой да вярва на това... Тайван, Южна Корея и Япония са дългогодишно охранвани плацдарми, готови за заколение като първа линия на "отбраната" на САЩ. Като запада граби няколко континента, все ще хвърли трохи на избрани стратегически за него места.

113

Банкер

преди 1 година

Ще претърпят загуби американците. Това е повече от естествено. Щом като президентът им изпраща долари на украинците. А пък председателят им на ФЕД ще увеличава лихвените проценти за депозитите.

112

Анонимен

преди 1 година

До Хан Талибан Както и руснаците, между другото...Извода е-колкото и за велик да се имаш,нямаш ли съюзници си обречен.

111

Анонимен

преди 1 година

При целият технологичен потенциал на Тайван, той отдавна трябва да си е осигурил необходимото му възпиращо оръжие. И най-вероятно го е направил, защото в противен случай комунRгите отдавна щяха да са ги налазили. Официално разбира се ще се поддържа друга верия, еврейте също нямат ... нали :)

110

2023

преди 1 година

Просто Тайван ще изчезне от земята....

109

Анонимен

преди 1 година

Те и за Русия така говорят, да си оправят анализите.

108

Анонимен

преди 1 година

Колониалната ера ще отмине, когато и русия освободи колониите си. Факт. Русия е последната колониална държава.

107

Анонимен

преди 1 година

Щом Китай не са нападнали, значи и те мислят така.

106

Нито Русия

преди 1 година

Нито Китай, нито САЩ ще направят нещо. Завода Тайван го преместиха в САЩ. Китай са сила, заради САЩ инвестиции и технологии. Евтината работна ръка на света. Дълговете на САЩ, изкупени от Китай, винаги могат да бъдат нулирани под някаква форма. САЩ зависят от евтините китайски стоки, за да няма социални бунтове. Русия финансово е изцяло зависима от Запада. Всичките й продажби на нефт, зърно, ресурси са с участието на чужди Компании акционери. А войната в Украйна е съгласувана,ЦЕЛ цифрово робство