314

Малко за политика

преди 1 година

До До Война можеше да н: Украйна не е имала атомно оръжие. Атомно оръжие имаше СССР и след разпада на СССР то премина под контрола на Русия. А война наистина можеше да няма. Не се искаше много от Украйна - само да спазва Минските съглашения. Е, не поискаха от Киев. Всеки път, когато имаше някакъв шанс за мир идваше емисар от САЩ и обстрела по т.н. се усилваше. Така че да не ги оплакваме укронацистите. Каквото търсили, това и намерили.

313

Светът не е ЕС и САЩ

преди 1 година

До Анонимен 340: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита.

312

Пудингова

преди 1 година

Вадете модерната техника и самолети и ги смазвайте от раз тези глъми Урки изтривайте ги от ЗЕМЯТА !

311

Анонимен

преди 1 година

Не може да спечелите срещу целия свят, пич. Станахте за смях. Като свърши войната ще видиш де cepaт гладните.

310

Анонимен

преди 1 година

КГБ скимтенето ще се увеличава успоредно с увеличаването на западните доставки! Нормално е! Тоя не мяса ли малкo на xueнa в cyppaтa?

309

До Война можеше да н

преди 1 година

Питинфил! Това е от такъв ЛЪЖИ ЛЪЖИ и пак ЛЪЖИ! Та я пак ми напиши ЛЪЖАТА как Украйна е искала да създаде атомно оръжие! Не за друго ами Украйна имаше атомно оръжие!!! Не знам дали го знаеш това! Явно и това НЕ знаеш! Та навремето Украйна предаде атомного си оръжие на русия! след което сключиха договор за подкрепа и защита със САЩ! Така, че сега САЩ със право съдейства на Украйна! <Може и това да НЕ знаеш! Но нищо това е нещо нормално за путинофилията тука!!! Не си сам в това!!! :)

308

До Пак ли за Грузия?

преди 1 година

Мдааа, пак за грузи и пак за Чечня! Та я пак ИЗЛЪЖИ, как, чечня винаги е била руска територия! Пак ИЗЛЪЖИ как и Украйна винаги е била руска територия! Пак ИЗЛЪЖИ как и Молдова и тя винаги е била руска територия! Хъм нещо много ви станаха ЛЪЖИТЕ! И вие вече почнахте да се оплитате в тях!!! Да не би да намекваш, че и Афганистан винаги е била руска територия, както Молдова както Чечня, както Украйна, както Грузия!? И пак ИЗЛЪЖИ за войната в украйна има ли няма ли? Айде, че ми се четат ЛЪЖИ! :))))

307

Кой какъв е

преди 1 година

Украйна НЕ Е демокрация. Това е тоталитаризъм, бандитизъм, олигархия и там е възможно всичките ни пари да попаднат в неподходящи ръце. Зеленски става все по-богат всеки ден и ще спре. Не го е грижа за хората, главното е той самият и неговото обкръжение да забогатеят във войната. Къде е Яценюк сега? Той открадна милиарди и живее в Америка, а този евреин също скоро ще избяга.

306

А за Чечня и Молдова

преди 1 година

До До Да помислим: А Чечня (или Чечения) винаги е била в състава на Руската федерация. Имаше там един Джохар Дудаев, хората на който режеха глави, доста от руското населения бяха прогонени или загинаха, но Путин се справи с този проблем, наследен от пияницата Елцин. И дотам. Колкото до Молдова, тя си е на мястото. Има Приднестровска република, която Русия не признава, но все пак подкрепя. И какво от това? Рейгън изпрати армия на САЩ срещу Гренада само защото бил застрашен живота на американци.

305

Някой

преди 1 година

Руският тролей продължава да ни убеждава, че сякаш Киев е нападнал Кремъл, а не башибозукът на Путин да е нахлул да граби, убива и мародерства !

304

Пак ли за Грузия?

преди 1 година

До 238: Пак ли по старата опорка Грузия? Мислиш че хората са забравили и ще излъжеш някого? През 2008 грузинската армия нахлу в Южна Осетия за да възстанови конституционният ред в тази сепаратистка област. Имаше руски наблюдатели които бяха избити. Двадесет и пета руска армия натири грузинците обратно и Южна Осетия влезе в Руската Федерация, а Саакашвили стана Наакашвили. И Русия не е обвинявала ЕС в нищо. Накрая и от ЕС неохотно признаха, че Грузия е започнала първа.

303

Да си припомним

преди 1 година

Да си припомним и това, че преди началото на войната Путин поиска писмени гаранции от САЩ и НАТО че край границите на Русия няма да се разполагат нападателни оръжия и че Украйна и Грузия няма да влизат в НАТО. Какво получи в отговор? Нищо смислено. А им обясняваше, че и те са се подписали под договори, че сигурността на една държава не може да се гради върху несигурността на друга.

302

Война можеше да няма

преди 1 година

До До Да помислим: Русия признала територията на Украйна? А САЩ в 1975г. в Хелзинки са подписали договор, с който се признава неприкосновеност на границите. А всички знаем какво последва след това, колко граници в Европа се прекроиха. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. Но осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие. И войната дойде.

301

До Да помислим

преди 1 година

значи нека първо да изясним ЛЪЖИТЕ на путинофилията тука! Та в крайна сметка путинофил като тебе признава, че в украйна има война така ли? Не за друго ами главно питин казва, че война НЯМА, та кой пак лъже тука? После Защо русия окупира територии от Чечня, Украйна, Молдова, Грузия и други? Това говори за това, че самата русия е една градлива държава която цели да граби и граби съседите си? После Защо ЕС и САЩ да не помагат на Украйна след като САЩ подписаха договор за помош с Украйна? Та ?

300

Да помислим

преди 1 година

До До Да помислим: "САЩ+Украйна няма как да загуби войната"? САЩ не воюва в Украйна. Няма как да се намеси пряко, защото това би означавало Трета Светована война, а никой не е готов на такова самоубийство. А Украйна, със или без натовско оръжие, не може спечели война с Русия. И в САЩ го знаят, но тази война им е толкова изгодна, че искат тя да продължава до безкрайност. Но европейците рано или късно ще разберат, че само губят от нея. Засега САЩ ги събират в Рамщайн и всеки докладва колко е дал.

299

gosho

преди 1 година

ako ne byahte napadnali UKRAINA nyamashe da ima zapadni orujiya.da si behte sedeli v muhlyasaliya vi kremul.

298

До 324

преди 1 година

Явно си путинофил! Това е ясно НЕ знае и НЕ може! *** виж там да земеш да отговориш на един въпрос дето съм го написал! Или викаш да не се хабя ти просто си си ***! :)))))))))))))))))))))

297

Анонимен

преди 1 година

До 318:А бре вземи научи български и после пиши пропаганди за измислени русофили и путинофили!КЪШ!!!!

296

HIMARS

преди 1 година

Песков къде си бе момче ?

295

Гн_ус

преди 1 година

Лапналият врабче флейтаджия на лилипутин го очаква същото като жужака - в историята ще бъдат известни като "шайката загробила руша"!