11

Анонимен

преди 1 година

След като тоя дава Унгария за пример,трябва да е наясно,че средната учителска заплата там е около 1800 лева,при средна учителска заплата за България над 2000 лева!

10

Анонимен

преди 1 година

Този Стаматов, е компетентен по всички въпроси. И задължително му е необходимо да се изкаже минимум два пъти дневно.

9

При повече

преди 1 година

от 50 процента деца на чуждоезично население в България е много трудно да бъдеш учител по български, история или каквото и де е друго. Особено ако те натискат да пишеш присъствия на отсъстващи и отлични оценки от тестове на незнещи и т.н. за да си вземе училишето субсидията дето му я дават на глава.

8

Анонимен

преди 1 година

Ами, извинявайте, ама на млад учител давате 1500 стартово. Прощавайте, ама толкова не взима и касиерката в магазина на село до вилата ми...

7

Бивш даскал

преди 1 година

С такива директори като Стаматов и такива "добри заплати" е учудващо как издържат 2 г. Аз откак се махнах от школото съм с почти 4 хил. лева отгоре на учителската заплата.

6

Хркрб

преди 1 година

Е как стана тази, че няма учители. Цяло лято на интервюта по 150 кандидата за място. Стига глупости е дрънкал, а да не говорим, че възрастните и местата не си дават и КТ не се оправят

5

Ужас

преди 1 година

Като разберат, че вместо да преподават трябва да бюрократстват и си заминават. много ясно.

4

положителното

преди 1 година

Не стават за учители 10 процента. 90 процента остават.

3

Анонимен

преди 1 година

Той народа от едно време си знае - попа, даскала и лекаря. Това са хората, които са се радвали на уважение. А кмета и милиционера - винаги са негативни образи. Ние направихме обратното: нахранихме кмета и милиционера, а изгонихме попа, даскала и лекаря. И сега вече "Олеле, кой ше ни учи децата, кой ще ни лекува, защо раждат на по 12, каква е тая култура, що няма морал?". Е, кмета и милиционера да ви оправят бе!

2

пери

преди 1 година

Защо ли? Стаматов, медийният активист, много добре знае. Липсата на уважение, тоновете бумащина, липсата на свобода, за сметка на свободията и прекалено многото права на учениците, непрестанните претенции на родителите, глупостите на министерството са само част от причините младите учители да не се задържат в училище.

1

Анонимен

преди 1 година

земат парите и бегат. не им се занимава с турчеещото се чалга поколение дето не си знае пола