819

Анонимен

преди 1 година

Киев търпи поражение, затова иска от Запада все повече военна техника и артилерия, пише в Twiter американският икономист Ричард Волф. "Ако Украйна побеждаваше, нямаше да има нужда да моли за повече танкове, бронирани машини и т.н." - подчертава експертът.

818

Анонимен

преди 1 година

Прессекретарят на президента Песков опроверга твърденията за нова вълна на частична мобилизация в изявление пред Инормационна агенция РИА новости. "В Русия не се подготвя провеждането на нова вълна на мобилизация" - заяви той. - "Първоизточник на информация за мобилизацията може да бъде самол официалната власт начело с президента на Русия." На 28 октомври министърът на отбраната Сергей Шойгу информира държавния глава Владимир Путин за завършването на призива в рамките на частичната мобилизация, обявена на 21 септември.

817

Анонимен

преди 1 година

до 899 - посмали малко, катунарче смешникакво

816

Анонимен

преди 1 година

Никаква нова мобилизация не се предвижда в Русия - стига сте лъгали. Създавате конфронтация в обществото и това което правите е много далеч от журналистиката

815

гларус

преди 1 година

колкото повече могилизирани руснаци - толкова повече руски вдовици за утешаване.ха.ха

814

Анонимен

преди 1 година

Лоши новини за русофилите от Сватово. От 1500 мобилизирани докарани в Сватово 90 минути след пристигането им на фронта са останали 65 души т.е. смъртност 95%. Майките и жените на тези 95% постоянно пишат до МО на РФ но никакъв отговор не получават от там.

813

Анонимен

преди 1 година

500 хиляди са малко, ще трябват минимум 5 милиона солдати за да запази Русия заграбените до тук територии до есента на 2023г.

812

преди 1 година

колкото и да мобилизират все ще се *** и МОГИЛИЗИРАТ!

811

Анонимен

преди 1 година

До Хайде по-спокойно А така! Много хубав и лесен въпрос, господин Ахилесов!

810

Анонимен

преди 1 година

До Демограф не се притеснявай! Справим се без твоято малко... опашка. Почни да работиш за своят народ. Защото неска гледам по улицата в един български град - Мале! Няма нокого... Само вятър и гларуси

809

Анонимен

преди 1 година

До 2Погледни как котка да се играе с мишката. Сега разбираш ли? Ако не, тогава помисли за рождественско премирие... Това трудно да разбиреш, ако не вярваш в ништо. Ние вярваме. В акъл. Но за съжеление, всеки път, по малко.

808

Анонимен

преди 1 година

До Хи Не мисля че българи доста глупави. Тава мога ти кажа като руснак.

807

Анонимен

преди 1 година

Ще дъним рускини по морето!

806

Хи

преди 1 година

Скоро глупавите българи ще ги пратят за пушечно месо в Окраината.Както и румънци и поляци.

805

2

преди 1 година

Не знам защо руснаците още им се церемонят на тези нацисти.Абе,трепете ги !Те от нищо друго не разбират!

804

Анонимен

преди 1 година

Само като прочетете, че е твърдение на украинското разузнаване, може да затворите статията с лек смях.

803

Китаец

преди 1 година

Отварят място за Китаец, аз вземе 5 руски жени направи на тях много деца!

802

Демограф

преди 1 година

Както върви, скоро в Русия няма да останат млади хора да правят деца- всичките 500 000 новобранци са пушечно месо за украинците. Да подложиш на геноцид собствения си народ !!!! Това го е правил само Сталин ! Е, кремълското джудже ще го надмине!

801

Анонимен

преди 1 година

При нови 500 000 войната бързо ще свърши.

800

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

И ние - българите, трябва да се мобилизирабеме напролет,да участваме масово в изборите, за да си изтръгнем Родината и зямата от наглите англо-краварски шпиони от Козяка,да изгоним световните терористи от свещената си земя,да си върнем богатствата,който 35г. крадат краварите,да прогоним с камъни СатаНАТО ,да промен Конститутията и върнем смъртното наказание за престъпленията,извършени от продажните ни политици по Глава Първа от НК и да блъдат съдени за работа и шпионаж в полза на чужди държави.