839

Не фен на Путин.

преди 1 година

Стига сте повтаряли стари "новини". Що статии изчетохме до сега от преди седмици, че украинското разузнаване казало че тази мобилизация щяла да почне на 5и, а сега вече сме 10ти. Русия няма нужда от поредна частична мобилизация за да премаже окончателно Украйна. Но, ако имат информация че НАТО в паниката си, се готви да се намеси директно, вече има логика за поредна мобилизация. А и мобилизацията в Полша е обезпокоителна. Украинското разузнаване е като лъжливото овчарче! По-зле и от британското

838

Анонимен

преди 1 година

А какво твърди радио Ереван по въпроса? А учените от Кумболгеския институт? А СЗО? А Кунчев?

837

Анонимен

преди 1 година

"Украйна планира мобилизация на 1 000 000 бременни, 2 милиона пенсионери над 70 години и 3 милиона деца над 7-годишна възраст на фронта в Украйна. Амското разузнаване твърди, че това е станало още днес." - - Всеки може да лъже до откат, когато другата страна не може да пуска също информация. Както е у нас от години, а последната - тотално извратена от към дезинформация.

836

Лилид

преди 1 година

Украйна и Русия изхранват с зърно полвината Планета,който ще владее чернозема в тези две държави ще владее полвината Свят... почвата се напоява с кръв преди започването на новата ера.С появата на нови енергийни източници винаги има световни войни.Парната енергия -Първа световна,Петролната енергия-Втора световна,Сега ще минаваме на ядрен синтез,хелий 3 и водород-3-та световна (поради наличието на ядрен арсенал достатъчен да унищожи 6 пъти Планетата се води под формата на локални конфликт

835

Лилид

преди 1 година

Само с 10 % от това корто изхарчи Русия за войната Путин можеше да купи 85% от депутатите в Украйна и да си им дърпа конците... Тая война е жертвоприношение.

834

Анонимен

преди 1 година

Тия вместо да дават пари за хората, тръгнали да воюват. Те друго не могат. Руснаци.

833

по голям смях

преди 1 година

До СмяхАко тия глупости дето ги говориш са верни то на Вагиналния няма да му се налага да прави нова мобилизация просто защото според теб украинците са избити !И ако избиват така ударно украински воиници няма да има проблеми да напредват ?Наи малко няма да има нужда да правят нова мобилизация. Най малкото Бахмут щеше да е превзет а то след 1 година няма нито 1 превзет областен град нито един !!!!!!!!

832

Анонимен

преди 1 година

На по час лъжичка. Какво? Взимат по малко, пращат ги да измрат, после вземат още малко и така..

831

щирлиц

преди 1 година

До Richtigкато си такъв русофил защо си купи къща в Германия и държиш парите си в евро. Нищо не остава скрито !

830

Richtig

преди 1 година

Досега Украйна е дала около 470 000 убити и 200 000 ранени.

829

без коментар

преди 1 година

Украинското разузнаване твърди...........

828

Анонимен

преди 1 година

Заместник-министърът на отбраната на Украйна Анна Маляр заяви, че ВС на РФ са започнали щурма на Соледар в ДНР. Тя добава, че в боевете от страна на Русия са задействани военните от ЧВК "Вагнер", артилерия, системи за залпов огън и минохвъргачки. В момента се водят боеве за сградата на градската адмоинистрация в центъра на града. По-рано граничната служба на Украйна съобщи за гибелта край Соледар на полковник Юрий Юрчик - ръководител на отбраната на Соледар. Водят се битки и за овладяване на соледобивните шахти край Соледар.

827

Анонимен

преди 1 година

до 910 - За донските казаци и руснаците в Донбас тази война също е отечествена. В Донбас живеят 6 500 000 донски казаци и руснаци или 92 % от населението. 80 000 дончани се бият в състава на руските сили срещу украинските окупатори. Половината от тях се бият срещу киевската хунта още от 2014 г. Те казват: "Били сме се и ще се бием срещу украинските окупатори, докато не освободим целия Донбас, защото Донбас е наша земя." Не можеш да ни излъжеш, дърдорко, Украйна не е нещо единно и в Западна, както и в Източна Украйна не живеят украинци.

826

Анонимен

преди 1 година

живея в москва няма никаква мобилизация наще лъжат на наще информациони служби не вярваите те много лъжат

825

Анонимен

преди 1 година

Да напомня на комунопитеците. Запомнете! За украинците , добри или лоши, тази война е ОТЕЧЕСТВЕНА. Поняли? И няма държава в последните 100 г която да е загубила отечествената си война, особено когато технологичния свят е на нейна страна. Войната е с предизвестен край и Путин на вятъра хаби руския ресурс. Утре на руснаците той ще е необходим, иначе азиатските хиени ще ги оглозгат бавно, но сигурно. Повтарям. Поняли?

824

Анонимен

преди 1 година

Е, този път няма да са само от далечните губернии. Този път ще са етнически руснаци с роднини от по цивилизованата част на Русия. Е сега ще видим колко струват руснаците и дали 100 г. промивка на мозъка не е пропуснала някого. Кой ще мре за Путин и кой ще си плати за да не е мобилизиран, пък и каква ще е тарифата. В предната мобилизация слуховете са за скромните 10 хилки в зелено. Сега се отива към по богатите региони. А руския бандитизъм и корупция отдавна са в световните учебници по право.

823

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен 906 т.е. иран са искали ядрени технологии

822

палачинката се обърн

преди 1 година

500 хиляди са много малко. Трябва поне 20-30 пъти повече мобици за да се закрепят новите територии в състава на Русия иначе украинците ще си ги върнат обратно. И понеже руския наполеончо няма толкова солдати със всички сили и средства рие окопи и слага противотанкови заграждения в Крим, Белгородска, Воронежка, Курска и Ростовска области. Путин искаше НАТО в границите от 1997, а сега копае фортификационни заграждения на 150 километра от Москва.

821

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 904 Москва иска още дронове от Иран. Т.е.?

820

IQ 3.14

преди 1 година

другаре! конструкторо на калибрите е глътнал вода днеска! да живей!