19

Анонимен

преди 1 година

Но и Вие сте начело на панаира г-н Рашидов! Сякаш не сте на работа , а ходите цялата *** там да се разходите, да пийнете кафе, да хапнете, да си правите лаф в коридорите, да си правите лични срещи и да си тръгнете. Нула важна дейност! Не знае никой там за какво е! Трябва да затворят този панаир, защото вече Ви плащаме ужасно много и резултата е нулев ! Кръгла нула сте всички!

18

Ачи правилно...

преди 1 година

ЩО ДА НЕ Е ДПСС 3-тия МАНДАТ?НАРОДА Е ЗА....!

17

Инженер

преди 1 година

Йордан Цонев ще черпи протестиращите пред поредния неуспешен български парламент. С мента, разбира се. Но пък сигурно заплатите му като депутат не му стигат за такива разходи. Тези в НС са като тези от НОИ. С приходи от 9, а разходи за 16. Левчета, разбира се. Разбирам ги финансите и парите. Дори повече и от управителя им на БНБ-то.

16

Българин

преди 1 година

Този също не е разбрал, че повечето хора в България не са гласували за панаира му. Не става въпрос за Пловдивския, а за Народното събрание, на което му е председател. Ами, щом Йордан ментата му заема мястото в панаира, съвсем логично ще е да го набие. ЧЕСТИТА да ви е Новата 2023 г., както ги поздравяваше другарят им от БКП Тодор от Правец. Не е разбрал още, че и почетният им председател на ДПС си го убиха турците. На една от конференциите им на ДПС-то !

15

Анонимен

преди 1 година

Рашидов: ПЛанаирът е доста голям

14

баба мара

преди 1 година

ами подаи си оставката и панаира ще свърши не се ли усещаш че не ставаш

13

помашки мелез

преди 1 година

"ДПС е законна българска партия......." нито е законна, нито е българска.

12

Анонимен

преди 1 година

Един от главните виновници за възродителния процес заедно с агент Сава - Ахмед Доганов!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Панаирът е доста голям, защото не преставате да отхвърляте българите в Парламента!!

10

VladTepes

преди 1 година

Вежди Рашидов е достоен лидер с отлична алкохолна подготовка на професионално ниво - редовно изпива над литър уиски наведнъж. Многократно е постигал делириум. Двамата с Михаил Миков са най-подготвените съвременни политици.

9

Анонимен

преди 1 година

Краси Радков как го имитира тоя не е истина. Страшен!

8

Анонимен

преди 1 година

Да не би тоя народ да има голям избор? Все едни и същи некадърници чакат да ги избират.

7

Ивайло Вълчев

преди 1 година

Взимети уискито от Веждито и го махнете от стола, че ще падне, Ленчееее!

6

Анонимен

преди 1 година

Панаирът го правят по заповед на щуката...Дават им сащисаните команди и после се спукват да им се хилят.Когато започнат да гледат отговорно на това какво е добре за България и българите нещата ще се оправят и всичко ще си дойде по местата.Последно им дадоха команда да гласуват предколедно намаление на МРЗ на 500 лева...това в абсолютно никоя държава от цял свят го нямаше!Чиста гавра с целия народ!Добре че се намеси служебното правителство с компромисно решение...

5

АТАКИСТ

преди 1 година

Ми той панаира от теб започва още докато се изказваш от мястото си на председател на парламента, мултак алкохолизиран с твоя селташки език!

4

Анонимен

преди 1 година

Начело да панаира е главният мултак на републиката, биещият милиционери, алкохолик и председател на НС, ре3няка Вежди Рашидов!

3

Анонимен

преди 1 година

Никой не те е избирал тебе бе, дебел турски мечок!! Ти се самонастани на най-високото място в Парламента!! ***! А сега бойкотирахте Българина!!

2

Само да вметна

преди 1 година

Панаира наистина е голям др Рашидов! Вие ГЕРБ след 12 годишно Дерибейско и Тоталитарно " управление" на Мутри Комуниста,продължавате панаира в държавата! 12 г,не ви стигнаха,та искате още и още,да ни " управлявате" както Комунистите,които помним заедно с теб,още 45 г ли? Като удавници за сламка сте! Последен шанс беше за вас,пак да се докопате до властта! Опозицията,не ви допусна до властта! И повече,няма да ви допусне! Вървете си вече!

1

Анонимен

преди 1 година

Мултак N;1 по добре Мултак отколкото калатак ...