60

Анонимен

преди 1 година

На бай бойко един тон асфалт му требе,яде до пръсване.Вече ги бъркам кои са герП,кои са ПП...Писна ми от ПРОДАЖНИЦИ!!1

59

нищо ново

преди 1 година

С един сантиметър асфалт как да са качествени и да не се износват?

58

Шоп

преди 1 година

До gogo: При бай ти Тошо имаше стари пътища с павета от царско време и черни пътища, какви ги дрънкаш врели-некипели!?

57

Анонимен

преди 1 година

Бг и магистрали то само магарешки пътеки има

56

Анонимен

преди 1 година

Дъно ли ? че то от другата страна е Китай

55

Анонимен

преди 1 година

XA-XA

54

Аноним

преди 1 година

Две години и повече управлява подмяната какво качествено построихте покажете го как се прави къде е Нищо само занулиране на инфраструктурата на цялата държава отговорност къде е

53

Реалист

преди 1 година

"Ремонтите, които са извършени, но са незаконни не по вина на строителните фирми, не можем да ги платим, защото са незаконен строеж, коментира регионалният министър. ---- ако са незаконен строеж, по закон трябва да се премахне. Ама някой се опитва да не си плати масрафа.

52

Американ

преди 1 година

До Пенсионер: На мене, щото го виждам с очите си, а Discovery ти показва един частен случай. Не че е важно, де. Пътищата се поддържат с пари, а в Бг се крадат. Да оставим настрана некадърността на българските работници и техните началници..

51

gogo

преди 1 година

Язък, че си учил архитектура или някой ти е купил дипломата, сефте. Срам за тебе, нали си живял по-голямата част от живота ти си по времето на бае Тошо, тогава как не са се износвали пътищата, а товарен трафик е има повече защото сме изнасяли продукция на запад. Отговорът е лесен: имало е БДС за пътностроене! Сега всяка пишман фирма си има свой "стандарт", ама вероятно е РускиСтандарт :ДИзносено ти е шкембете от гушене, ядене и пиене!

50

Пенсионер

преди 1 година

До Американ 54 Много добре съм гледал. Предаването по Дискавъри се казва Как се прави..? и строяха магистрала , а не надлез.На теб ли да вярвам ?

49

Американ

преди 1 година

До Пенсионер: Явно си гледал без очила. Железобетон има само по надлезите. Иначе е едър натрошен камък, чакъл. пясък, асфалт и водонепропусклива замазка. Ама това май е стандарта навсякъде, друг въпрос колко се спазва.

48

Реалист

преди 1 година

Концесиите на плажната ивица показват колко спада корупцията и колко се качва качеството и поддръжката. Тоя гьон-сурат ни има за кьорави.

47

Американ

преди 1 година

Магистралите на Бг се износвали от много трафик ?Тоя не е виждал истински трафик...

46

Пенсионер

преди 1 година

То не може да искаш евтини и качествени магистрали .Или едното или другото.

45

Пенсионер

преди 1 година

Гледах по Дискавъри как си строят магистрали в САЩ. Валиран трошен камък , 10 сантиметра плоча железобетон и 4 слоя асфалт , всеки с различни свойства. Издържат от 50 до 90 години в зависимост от натоварването.Сега ясно ли е защо нашите магистрали пропадат и има дупки само за година , две ?

44

Анонимен

преди 1 година

НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ФИЗИОНОМИЯТА С КОЯТО СА ГО ДАРИЛИ РОДИТЕЛИТЕ! ЯВНО *** ЙСТОРЛЪКА Е БИЛ ПРЕЗ ПРЪСТИ, БЕЗ ЖЕЛАНИЕ!КОЛКОТО ЗА ЛОКУМИТЕ -ЯСНО!РАДЕВИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ДВЕ ГОДИНИ СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА

43

Някой

преди 1 година

Една и съща опорка ръсят едни и същи... ония "крадат" ! Магистралите се строят с Европари! Единият вариант е с 2 милиарда да се построят повече километри, но по-евтино! Другият вариант, да се дадат всичките фондове за една качествена магистрала, и по другите да си карат ,като по пътищата построени от Тоя! Продължават по най-селския начин да се оправдават с Борисов, да не се види, че тия и един километър не са построили! Още чакат строителните фирми да си дадат офертите, че да започне рекетът!

42

За 40

преди 1 година

Комунисти няма! Има само артисти, сценаристи и "иновативни" медии.

41

Анонимен

преди 1 година

Не съм шофьор, ама мисля, че нашите тесни магистрали отговарят на населението - 6 млн души, включително разменените бебета.