23

ИСТИНАТА И ТРИБУНАЛ

преди 1 година

След ужасяващите признания на Меркел ПРЕД СВЕТА, за коварния заговор за подпалване на войната с/у Русия , от този момемт нататък, ВСЕКИ ДЪРЖАВНИК КОЙТО ПРАЩА ОРЪЖИЕ за киевския режим, ще отговаря пред военния трибунал за военни преставления.Допуска се ,че преди признанията ѝ, господата не са знаели или са били подвеждани!Но някои от тях ще последват Милошевич, това е ясно!!!

22

До 22

преди 1 година

Интересно ми е , когато на теб и на многото като теб ви изпратят повиквателните и ви въоражът и ви натикат в калните окопи да убивате и да бъдете убити, а това със сигурност ще стане и то заради теб и многото като теб, дали ще пищите като жени( извинявам се на всички смели дами) или като джендъриа, че ще пищите това е сигурно

21

Скажи ка дяда

преди 1 година

Ти кажи колко милиарда откраднахте, преди да ви хванат с тези дребни милиони за хубавото и послусшно Гъркинче кажи

20

Анонимен

преди 1 година

Хаймарс иде русоиди

19

Анонимен

преди 1 година

До 22 не се обяснявай, ми кажи: гласуваш ли за ЕС и НАТО?!

18

22 ти ли отказваш

преди 1 година

Да си консуматор или гроздето е кисело, на такива като тебе щяха да им паднат езиците на ветринате на корекомите. А за високия морал на соц човека, не ми говори, ще се задавя от смях. Жалко че не си ходил примерно в такъв хубав руски град като Челябинск да ни разкажеш, каква чистота, какъв ред

17

По същество

преди 1 година

Така ли бе, пиянде? Срам ме е, че такъв човек говори за ЕС.

16

Анонимен

преди 1 година

До 4"Да ви имам заспалите дядовци и лелки в Брюксел. - не само ги имаш, ами и гласуваш да те управляват.

15

Анонимен

преди 1 година

До 6 "След признанието на меркел и макрон, че не са имислили да спазват минските договори..." - ти кьорав и глух ли си, че трябваше те да го кажат, вместо да го видиш и разбереш сам?! Той Борисов правилно ви каза, че сте про'с'таци дето още много трябва да бъдете мачкани.

14

Анонимен

преди 1 година

До 9 "Не можех да повярвам на очите си. За тази Европа ли бленуваме?!" - про'с'таците като теб не само бленуват, а и гласуват за тази Европа и унищожават България. Дано такъв смрадлив брюкселчанин ти стане зет да те евроинтегрира с ценностите!

13

Анонимен

преди 1 година

Ненадеждна е паметта (и не само) на борел.

12

Анонимен

преди 1 година

Някак ми е странно "лидерите" на ЕС и САЩ да говорят за лицемерие и ненадеждност. Но пък те "лидерите" нямат собствена воля, казват и правят каквото им наредят началниците. Няма значение, изглежда до 1-2 години всичко това ще приключи. Който от нас оцелее, ще гледа какво сме дочакали.

11

Анонимен

преди 1 година

Борел, Урсула, Шолц - все пасажери от влакчето в дисни Ленд край Париж.

10

Натовеца до 9

преди 1 година

Едно аверче лекар пък беше в Неапол ,абсолютно същото описа ,мизерия и бездомници и негриии и араби навсякъде !

9

Анонимен

преди 1 година

Изглежда Медведя е най глупавото парче в Кремля .

8

Анонимен

преди 1 година

Този Брюкселски "представител" на Корумпираният ЕС,още ли се прави на интересен?-:)))

7

Ceci_

преди 1 година

Геронтократия и рептили :-) плюс мощни професионалисти на правилните места и снужната квалификация (гинеколожката) ЕС==СССР в най-мрачните му проявиАма и бг знае как ЕС изпълнява договорите си :-) примери : шенген, визите за САЩ ;-)

6

Ceci_

преди 1 година

След признанието на меркел и макрон, че не са имислили да спазват минските договори... по които са гаранти, то вече няма смисъл да се говори с ЕС. Той сам, на най-високо ниво е декларирал че с него няма как да се имат договорни отношения.

5

Анонимен

преди 1 година

Щото Минските споразумения бяха много надеждни, нали? Германия и Франция ги гарантираха супер успешно. Сега пращат танкове. Хахаха.

4

Анонимен

преди 1 година

Да ви имам заспалите дядовци и лелки в Брюксел.