14

Анонимен

преди 1 година

е как така бе, смешев? нали преди 3 г писа че я изкорени, както и ало апашите?

13

Че тя

преди 1 година

престъпността след 90-те винаги е била на нивото от 90-те, къде е логиката сега точно да се ограничи?

12

Анонимен

преди 1 година

Милиционерската мутра, която снове в НС и из страната с политически речи, които противоречат на заеманата от него длъжност не е компетентен изобщо да говори за каквато и да е правосъдна реформа. Та той дори няма ЗАКОННА диплома за юрист. От друга страна с цялостната си практика от действия и бездействия той е доказано вреден за съдебната система и правовия редГешев е позор! Оставка и затвор!

11

ВЕНКО САБРУТЕВ П.П.

преди 1 година

ГЕШЕФФ.ТИН , аз лично ще пратя доклад до НИДЕРЛАНДСКОТО Посолсвто и до Австрииската Амбассада в София, за това че Български РОДЕН ПОЛИЦАЙ, ПРЕКАРВА ПО 34 ЕМИГРАНТИ АФГАНИСТАНЦИ, НА МИКРОБУС, със СЛУЖЕБНАТА СИ КАРТА , И Е НАТОПЕН НАЙ-ВЕРОЯТНО СЪС СИГНАЛ ДО КАТ-Пътна Полиция на Магистралата , от СВОИТЕ ШЕФОВЕ В КЮСТЕНДИЛ, ЗАЩОТО СА МУ ЗАВИДЕЛИ ЗА ДАЛАВЕРАТА И ХУБАВИТЕ ПАРИ = 4800 ЛЕВА на курс !!!.....ЧАКАЙ ШЕНГЕН И ЕВРОЗАОНАС, ЧАКАЙЙЙ . :)))

10

До 8

преди 1 година

През 90-те Бойко беше треторазряден крадец на коли, преди Маргините да ги вземат под крилото си и направят шофьор

9

Анонимен

преди 1 година

Защо този "борец" срещу престъпността така се противи и отнема законното право на обвиняемия Цветан Василев да се защити и разкаже истината в конферентна онлайн връзка? Това е европейска практика. Отговорът е ясен. Гешев знае, че участва в ОПГ за най-големия грабеж на века - над 4 милиарда. Само за това вече трябваше да е съден, осъден и в затвора, ане да е "божи инструмент"- неконтролируем, нагъл, безпардонен и гнил от зависимости и корупция

8

Каскетурата

преди 1 година

Си бара меча, а айдуците вършеят

7

Анонимен

преди 1 година

И някакви мафиоти от 90-те искат да се върнат в България обаче им пречи Гешев и най-вече Бойко,защото едно време ги е арестувал.Тогава е било страшно и са се стреляли по улиците.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя колко прозрачно се правеше на луд! Абсолютен сме шник! Не мога да разбера как след цацата, който също си беше част от мафията, сложиха тоя про ст при мат, който едно свързано изречение не може да върже и борави със сто думи общо! Задкулисието, как избрахте тоя тъ пунгер да ви пази и да ви слугува бе, и едно изречение да не може да върже, какво задкулисие сте вие бе, правете нещата интелигентно поне!

5

Анонимен

преди 1 година

Ам ти за кво си бе Каскет!? Безрамник! Като си безсилен подай оставка!

4

Анонимен

преди 1 година

децата знаят, че Съдът и Прокуратурата са на ГЕРБ и обслужват Мафията.

3

Анонимен

преди 1 година

При съдебна реформа Борисов и Доган влизат в затвора! Няма как ГЕРБ и ДПС да допуснат това! Гешев ще продължи да имитира дейност, броейки кокошки пи селата.

2

Анонимен

преди 1 година

Гешев и шайката му са основният, последен бастион на мафията в България, която сега е в отчаяна кръгова отбрана пред натиска (и гнева и отвращението от безбройните им кражби, престъпления и корупция) и да разчитат, че ще продължават да страхуват някого е кауза пердута! Хората вече ги разбраха и армията от *** и техни храненици, кръгове и обръчи няма да ги спаси!

1

Анонимен

преди 1 година

С отстраняването на Гешев и изправянето му пред съда, а сред него и други големи престъпници, крадци и рекетьори като Доган, Пеевски и Борисов ще започне всъщност истинската промяна в България и нормалният политически живот - вкл. правителства и парламенти!