34

Диана

преди 1 година

До Анонимен27 А ти не си обективен! Мутрите може да са биели шамари за такса спокойствие, но я кажи какво направиха мафиотите - ВИС те задължаваха да вземеш застраховка за такса спокойствие, помнош ли? А ВИС и всички останали мафиоти са рожба на БСП! БСП крадяха държавата и народа, мутрите крадяха БСП - ето как беше точно! Кой имаше бизнес? Който имаше пари! А кой имаше пари - БСП мафиотите..Изнасяха се пари с куфарчета за БСП *** като теб...Хайде да не говорим! Трайте си, че сте виновни

33

Анонимен

преди 1 година

До Диана---Само ти ли не си разбрала , СВЪРШИ СЕ С ВЛАСТТА НА герб !

32

Анонимен

преди 1 година

До Диана...Ама Диано , нещо не си ФЪФ ред !БСП имат едва 7-8 депутатина , те въобще не са фактор в политиката !Виновни ли търсиш ? Виновните и уличните кучета ги знаят , Доган , Пеевски , Баце и Гешев ... СЛЯПА ЛИ СИ , ЛУДА ЛИ СИ , НА ГЕРБАДЖИЙКА ЛИ СЕ ПРАиШ ... КОЙ ДЪРЖИ ВСИЧКИ ПАРИ И МЕДИИ , ИЛИ ТОВА НЕ Е ВАЖНО ?Погледни маАалко по-далече от носът си ...МЕРСИ !

31

тва го

преди 1 година

казва като някакъв случаен наблюдател, като че ли не е негова работа тва точно

30

Анонимен

преди 1 година

Видя се че ББ няма да е на власт поне не в размерът в който му се искаше и всичката му прислуга почна чинно да обяснява как настъпва краят на светът.

29

Анонимен

преди 1 година

Няма такъв цинизъм, защитникът на мафията и човекът, който спасява всичките мутрафони от съдебни дела да говори за престъпност.И после защо хората емигрират.

28

хахахахахахаха

преди 1 година

Миньо Стайков е идеалния пример - след задържането му герб управляваха още близо 2,5 години, през които благодарение на "преградата" Гешев делото му не мръдна и милиметър.. накрая разбира се - човека си е на свобода и толкова от.. "преградата"

27

Жебок

преди 1 година

А, бре - ако я пуснете: ще се завърне престъпността! Иначе - не! :)))

26

Анонимен

преди 1 година

Резултат : Народното НЕдоверие в СЪДЕБНАТА СИСТЕМА е ''само'' 93% !

25

Диана

преди 1 година

До Анонимен21 Как ще имаш, като гледаш как ги плюят от БСПто, а тези си мълчат, горките, да не провокират военна ситуация...БСПто очернят всичко хубаво у нас, ако не е тяхно - за това и няма нищо хубаво, направено от БСП и СИЕ! Те гледат само другите - как да ги спънат, наранят, очернят...Ти им казваш - вървете си, те правят преврати...Немам думи! Мисли критично, мисли със собствения си мозък - защо БСП се обявиха срещу прокуратурата, крещяха, вилняха по гърбовете им и в крайна сметка - нищо

24

България над всичко

преди 1 година

Гешев е най-ценния човек на олигарсите в страната.. докато е на поста си.. ще са недосегаеми

23

България над всичко

преди 1 година

специализираната прокуратура беше специализирана единствено в сключване на топли споразумения в организираната престъпност.. след умишлено влачене на дела.. и вълка сит.. и агнето цяло..ненапразно театъра със задържаните олигарси завърши, както започна.. от нищото.. в нищото

22

заеби

преди 1 година

Просто безпристрастен наблюдател, като всички по останалите институции, които са му в устата... С такава плява нали никой не очаква, че закон ще бъде спазен, наложен и т.н.? :)

21

Юрист

преди 1 година

Че Смешев не са го учили в школата в Симеоново как да бори престъпността, учили са го на други тарикатлъци.

20

Диана

преди 1 година

Така ще да бъде, явно, докато имаме БСП в политиката! След преврата им, те се борят интензивно по всички възможни направления и в политиката и извън нея...БСП НЕ СА ПОЛИТИЦИ! ТЕ НЕ РАЗБИРАТ НИЩО ОТ ПОЛИТИКА! Те не само не осъзнават каква трагедия за България беше техния преход към пазарна икономика, но както винаги не приемат грешките си, независимо, че правят все нови и нови такива..За тях, те не грешат - просто тук не са успели, но следващия път щели да успеят, значи, а "лошите" им пречат..

19

Анонимен

преди 1 година

Нещо и на прокуратурата нямам вяра...

18

ЬЬЬ

преди 1 година

Най-големи заслуги за възраждането на престъпността в България има рашков и съпредседателите на пп-продължаваме потъването.

17

До номер 1

преди 1 година

Гешев е последната преграда пред олигарсите мафиози.Като си отиде той, според вас ще потече мед и мляко от чешмите в България. Да, ще потече, но при тези които се награбиха, сигурно вече свършват парите, искат безгранично да грабят. Да довършат последните богатства на страната, да изсмучат силите й, после ще я ритнат. Има достатъчно примери на ограбени държави по света, никога не могат да се съвземат след това.

16

Гражданин

преди 1 година

Смешно и жалко!След такова официално изявление на Главния прокурор на всяка цивилизована държава, той трябва да си подаде оставката, (ведно с всичките му заместници, възпитаници на бившата школа в Симеоново или на съпрузите им). Това говори само едно че прокуратурата НЕ си върши работата, а само наблюдава и констатира безспорни факти

15

Анонимен

преди 1 година

Горкият, той все се бори, а все другите са му виновни.... Жив да го ожалиш....Направо с мъка си влачи поста и не смее да сдаде....