10

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха, "видео в компания" от двама, в таен апартамент, с едно двойно легло и маса с два стола. Да припомним само, колко дами бяха арогантно обаждани от Ицо Хазарта и Руди Гела ПП и то от трибуната на НС, докато Киро просто и останалите случайници от ПП ръкопляскаха? Десислава Атанасова ГЕРБ, бе обаждане най-вулгарно. Соня Калкутриева получи хакерски нападение със сексистки текствлове, само защото критикуваш ПП. Тогава мълчание, защо? Защото нямате морал.

9

ФАКТ

преди 1 година

Кирчо не харесва жени!!!

8

Интербригадист

преди 1 година

Може и да няма рима,но е истина.

7

Анонимен

преди 1 година

и тия културтрегери бяха в парламента, промяна на Конституцията и въвеждане на изисквания за депутат. Вчера Прашков отправяше квалификации за целуване на части от човешкото тяло, а то обучава студентите по криминално право, то си е срам за научната общност, такова нещо да се нарече доцент, ако не е станал професор.

6

,,..

преди 1 година

Значи всичко е извадки от гугъл.За каква безпомощност чуруликаш красавице.И на парапета и под парапета не си ли ти?

5

Audio video

преди 1 година

Да накара гешеф да каже, че е фалшиво и готово. Поне никой не и е бъркал в чекмеджето.

4

Анонимен

преди 1 година

Моасе - нямя какво повече да коментираме. Ближе морената госпожата.

3

Анонимен

преди 1 година

Слави достигна дъното на човечеството.По-надолу няма как.

2

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте, че не само Слави, всички вътре знаят много повече неща. Ленчето, може само да се благодари, че са отбелязани моменти, които и ние знаем. Обратното щеше да е катастрофа. Жал ми е за Мирослав, нещо ми подсказва, че е добро момче, нагазило в клоаката. Дано се вземе с някоя гимнастичка от златните момичета, която да го обича от сърце.

1

Анонимен

преди 1 година

Славун е анти-Българин и патерица на мафията и на ГЕРБ.По-долно създание в България няма.Той никога не произвеждал комедия или сатира,а се е държал като махленска клюкарка,която с зло се подиграва на по-добрите от нея и по-успешните хора.Жалкото обаче е, че има много фенове в България.Той е толкова долен,че стана чалгар заради парите си.Накрая ще умре сам в бедност.Това е неизбежно за всички зли хора.