258

gogo

преди 1 година

"Лена Бориславова е борбена, интелигентна, можеща и всеотдайна"хайде, хайде не преувеличавате малко?? тази жена до преди да бъде говорител на К.П. е никому неизвестен индивид. може да е интелигентна и с образование, но не малко хора са такива, а юристи в българия с лопати да ги ринеш, както се казва(не целя да обидя някой, просто има дооста) Така че, няма нужда да я изкарват Дева Мария,т.к. не е като да не е провокирала, а и преди това в катнорите адвокатите не са светци.

257

Ангелина

преди 1 година

До , До Ангелина под номер 303- не всички "златотърсачки са умни"- доказателство публично известни "Златки"....и не само.Формирам мнението си ,само и единствено по собствените ми критерии за умни хора - един от които е начина на мислене на човек ,който разкрива много повече от "ума" ,цялостното познание на човек и това ,не зависи от "броят на годините" и житейският им път. Иначе по Вашият критерии за "умни" - у нас преобладават такива ,не само "жени " ,но и "мъже"- меркантилни .

256

, До Ангелина

преди 1 година

Съгласен , всички златотърсачки са умни жени .Минават отвсякъде и през всеки и не е проблем да бъдат минавани отвдсякъде и от всеки

255

???

преди 1 година

Текстът на песента възмути политическия елит

254

Ром"с

преди 1 година

Не е хубаво това от страна на Слави,не е по джентелменски ли да го кажа...(е то у нас таквоз поведение не се толерира,но това е друга тема..),доста ниско падна с тази песен срещу Лена Бориславова...но пък Лена Борисловава да е умна -не,нахакана то да,но има много много още да уи да стане умна жена.Преди 3-4 години четох,че у нас са пуснати -произведени 2000 професори (счимаме ,че е професорите трябва да са умни хора) за година !!!! най-много на душа на населения в света сме произвели в света !!!

253

Ангелина

преди 1 година

Слави и компания ,трябва да си зададат въпросът - Защо ,толкова много ненавиждат Лена Бориславова ,която е умна жена,а не насочат своят гняв ,който би бил основателен срещу тези,които погубват държавата ни - ГЕРБ/ДПС и компания ,без оглед на "цвят" и не само това ,но тяхната "партия" - обслужи интересите именно на тези ,срещу които те "уж" се борят! Всъщност такива ,като Слави ,ако имат цялата власт и най- големите диктатори ,"демократи"!При Слави всичко е едно себично ЕГО ,без принципи...

252

Анонимен

преди 1 година

Филип Станев и Тошко африканци 100 % са писали текста другите едва ли имат пръст в това

251

Ангелина

преди 1 година

С това си меко казано цинично и гнусно "творение" - поставено на основа "плагиатство" ,защото "добрите сценаристи" и Слави ,превръщат чужди мисли и разсъждения в свои в по- голямата си част от техните развлекателни и публицистични предавания си направиха това ,което и най- големите им врагове ,не могат да им го направят. ТЕ вече се "закопаха" не само политически ,но и като телевизия и шоу."Големите мъже" ,чрез тази песен и не само показват ,какви жалки ,злобни и агресивни твари си .

250

хахаха

преди 1 година

Време е чалга онаниста и московски сценарист да си плати и да е бръкне по-дълбоко в джоба.за да не у бръкнат отзад .но може би точно това цели.

249

Браво слви

преди 1 година

Защо никой не оплаква кирчо шоумена и нпушеня на прозореца насо . тива заслужават ПП

248

Христо

преди 1 година

Всичко което е изпято е вярно.Лена може да хване дългия за дългия...това го може със сигурност

247

Анонимен

преди 1 година

ПП, които от трибуната говорят за " импотентност" се възмущават на текст, който не е кой знае колко обиден.

246

Анонимен

преди 1 година

Лена не се показа, като можеща и знаеща. Тя е част от състава на провалената ПП, така, че няма как да е умна и успяла. Некадърни управляващи, които съсипаха постигнатото и ни отдалечиха от Шенген и Еврозоната.

245

РАЯ

преди 1 година

БЕЗОБРАЗНИК, ПРОВАЛ, ***!

244

Две могили

преди 1 година

*** е изключително елементарно девойче. Наистина е всеотдайна, отдаваше се на простия Киро в любовната квартира

243

пенчо

преди 1 година

Не виждам къде ще го съди. Едно време са възпявали хората за техните постъпки. Сега Слави възпя подвизите на кака Лена. Нито е лъгал за нещо. Тези неща за които пее са се случили.

242

Анонимен

преди 1 година

Изхабен човек.

241

поговорка

преди 1 година

"да бе мирно седяло да не би чудо видяло" лено моме !

240

Смяяях

преди 1 година

Плешивия чалгар удари дъното... С плешивата глава...

239

Анонимен

преди 1 година

Що търкате,когато се изразява мнение на кого е поддлога чалгарят?!