54

Анонимен

преди 1 година

Герой, достоен да застане редом до Левски, Ботев, Бенковски... Ама като се има предвид, че последните са обичали Русия- той неизменно е най- големия герой на днешна България! Да живей!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Да, недопустимо е да се разиграват циркове с платени провокатори и хора за поръчки. А Чашков какво прави там ??? Той не трябваше ли отдавна да е в прокуратурата ??? Ние европейска държава ли сме или бананова ????

52

Анонимен

преди 1 година

Този да си седи в чужбина! Срещна ли го в БГ,лично ще го заплюя!

51

Анонимен

преди 1 година

Този е един " медиен герой" ! И Русия казва просто,че е Нежелан в РФ! А той писарушката,едва ли не тръгнали да го убиват руснаците! Парламента се занимава с глупости само! Колкото по скоро сме на избори по добре! И този път хората ще изберем партия,която Не е управлявала до сега! Старите вън от парламента вече!

50

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Христо Грозев отдръпва завесата и скоро ще видим ...че царят е гол. Лъсва постепенно истината за руско-българската агентура пуснала метастази във всички сфери на живота в България. Най-вече армия,обществена сигурност,военно-промишлен комплекс,структурите на военният ни съюз НАТО. Всички обвързани с руската агентура ще си платят прескъпо.

49

Не перем

преди 1 година

България да доди да ми изпере нааканите ***. Само ,чеее... *** на тъмночервени изклесавци и изтърсаци не перем.

48

въпрос основен

преди 1 година

Кой го издържа тоя? Кой му плаща? Тръгни след парите и всичко е ясно.

47

САНТРАПО

преди 1 година

Сандък, трап и поп. Това те чака. Амин!

46

Анонимен

преди 1 година

Аз наричам ,,журналист,, някой когото познавам а не американски корупционер с претенции . Той може и за марсианец да се мисли ама тва не означава че е от Марс . Очевидно е платен от американското посолство . САЩ имат такава програма за пръскане на омраза срещу Русия в която много хора са станали милионери в долари . Определено е милионер .

45

Хоп

преди 1 година

Ицко *** ти не живееш в България. Живееш и работиш в Австрия. А защо там - твоя работодател да каже :). Ице има *** но има и наивници. Ако беше толкова важен ЕС щеше да натисне България за теб.

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49. Нещо паранойка туй-онуй. Откога обявяването за издирване е равнозначно на убийство или вие така сте свикнали ?

43

Тоя антибългарин

преди 1 година

защо е още на свобода?!? Кое НПО го спонсорира? Айде разкрийте му далаверите,не мълчете!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46. Нещо дата, изказване, цитат, източник или си празнодумец и фантазьор ?

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46. Ога са го заплашвали с отравяне и убийство ?

40

Анонимен

преди 1 година

Русия се насрра от страх от един журналист и започна да го заплашва с отравяне и убийство.

39

Анонимен

преди 1 година

Кво са прайш на улав ? И не си обявен за "национално издирване". Издирването не е обявено в България. С тия "разследвания" кво искаш ? Да сипеш обвинения и да не ти дирят сметка ?

38

Анонимен

преди 1 година

До НЯКОЙ По скоро НИКОЙ

37

Анонимен

преди 1 година

Да би мирно седяло , не би чудо видяло , господин многознайко ! Като видя големия и се сети за родината -майка и тичайте да ме спасявате . До сега нещо добро да си направил за своите сънародници не сме чули , сега народното събрание ще се занимава и отделя време да изслушва един оплел си кошницата и доказан манипулатор . Поне така пишат в нашата преса или преписват от чужда такава.Каквото си надробил , сега ще сърбаш с голямата си сребърна лъжица, не ни занимавай ,и не търси милост , няма такава

36

Анонимен

преди 1 година

Пуу ениччаря му да ходи да се оплаква в Лондон.

35

НЯКОЙ

преди 1 година

Христо тя България ще обясни на Русия какво да прави както ти искаш, но не може да обясни на ония " музикантите " да не те търсят. Като си толкова голям разследваш журналист сам разбери защо те търсят.